אפשר הודעת קיטור??.

אפשר הודעת קיטור??.

מבלי לקבל תשובה אני מקטרת... אני מרגישה זוועה. מצוננת בטירוף, כאבי ראש איומים. לא יכולה להרשות לעצמי להשאר בבית. המנהלת שלי תאכל אותי חיה, בלי מלח ובלי פלפל. הלחץ בעבודה גומר אותי, סוף מחצית, ובכלל בית הספר שלנו הוא לא פשוט. כבר הפכתי להיות חסרת סבלנות כלפי כל דבר. ואני בוכה מכל שטות, אתמול הגעתי מהעבודה שעה וחצי ישבתי על הספה בלי יכולת לזוז בכלל, הסתכלתי סביב כמו איזה זומבי, וזהו...... מאיפה מגייסים כוחות??? איך מורידים את הלחץ של העולם סביבי? מזל שחיבוק של אוּרי נותן לי כוח לאיזה שעה שעתיים. מצטערת על ההתבכיינות.. יום טוב.

תתבכייני חופשי

גם אצלי בעבודה יש לחץ איןסופי - אני היחידה שעושה מה שעושה ואם אני לא נמצאת העבודה מצטברת אלא שאני להבדיל ממך הפסקתי לשים קצוץ ואם יש לי ימים קשים במיוחד אני לוקחת חופש למנוחה (במסווה של מחלה)

נועם@בת

New member
מזדהה כמעטעם הכל

חוץ מז שאותי לא אכלו חיה (מה כבר יש לאכול במישהי חצי פגר). קמתי בבוקר עם גולה ענקית וכואבת בגרון, לקחת כדור והלכתי לעבודה. לפני שבועיים הייתי בבית שבוע בגלל איזה וירוס, אז קיוויתי שהיום אצליח להחליק את זה. הכדור החזיק בקושי עד 12, הלכתי לשמור במסדרונות ונכנסתי לספריה כי התחיל להסתובב לי הראש. בשלב כלשהו כמעט התעלפתי. רק מהפדיחה להתעלף או להקיא ליד התלמידים החזקתי מעמד. ביאו לי תה, הביאו לי לימון, לקחתי עוד כדור ואחרי שעתיים בערך יכולתי כבר לנהוג הביתה. עכשיו אני כל כך שפוכה שאין לי כוח להכנס למיטה. אני גם יודעת שברגע שאכנס למיטה רמי יגיע עם הילדים. אין לי כוחחחחח
בתיה

נועם@בת

New member
סטרפטוקוק

כבר שנים שלא היה לי כזה. הגרון מלא מוגלה עד אפס מקום, ואני חסרת כוחות לחלוטין. כמו תינוקת אני שוכבת במיטה, קמה רק בשביל לקחת כדור, או להתקלח כל כמה שעות בגלל התקפי הזיעה. קיבלתי פניצילין ל10 ימים, ואני כבר חושבת על ירידת הברזל והפיטריות שמתלוות לכך. אני מקוה שיש לי בבית פרוביוטיקה וברזל כדי להקטין את הנזק. נשארו לכן קצת רחמים לרחם עלי
? בתיה

איזו בעסה

תקדימי תרופה למכה ותתחילי לטפל בפיטריות כבר עכשיו לפני שהן ירימו ראשן

a17

New member
אוףף איזה סיוט ../images/Emo184.gif איפה הקיץ כשצריך אותו

רפואה שלמה לך...כשאני חולה (אצלי זה הסינוסיטיס
בד"כ) אני שותה המון תה עם דבש וברנדי, ככה אני גם שיכורה וישנה רוב הזמן, וגם תתפלאי אבל זה עוזר קצת ומקל על כאבי גרון וסינוסים.

נועם@בת

New member
ברנדי כרגע קצת מחוץ לתחום

כי נועם עדיין יונק. לא שהפניצילין מוסיף לו בריאות. בנתיים אני מפחיתה הנקות, תוך כדי מלחמת עולם, שותה הרבה תה שרמי מכין לי כל הזמן. ועכשיו אחרי יומיים וחצי של שתיה בלבד אני אפילו אוכלת סנדוויץ' עם ממרח שוקולד. יחי הפניצילין
כבר אחרי 3 כדורים התחלתי להרגיש הקלה. הבעיה שאני לא מצליחה לישון. אני נחה כל הזמן, נרדמת לכמה דקות, גג שעה. אני רק לא שמה לב שאני נרדמת ומתעוררת.הכל יושב על אותו רצף מחשבה. יומיים ניסיתי להתרכז ולהבין מה עובר עלי עד שקלטתי שאני נרדמת לכמה דקות, ממשיכה לחשוב על אותו ענין אבל בצורה הזויה למדי. וכשאני מתעוררת אני מנסה להפריד מה בסדר ומה הזוי במה שעובר לי בראש. (כמו אתמול למשל שלקח לי הרבה זמן להבין שההוא עם הקוקו ששם לי בגרון כפית מטרנה והתעקש להשאיר אותה שם הוא לא משלנו ולא מהמשפחה ולא מהעובדים בגרון, ולא מהמכשירים בגרון- כל זה כנראה כשכבר הייתי ערה פחות או יותר
). שרק נהיה בריאים בתיה

אני מצטרפת אלייך...

גם אני עכשיו עם אוגמנטין. 3/4 מתה.. איין לי כוח לכלום ממש כלום. בין אקמול אחד לשני קצת מרגישה נורמאלי אבל מהר מאד ההשפעה שלו הולכת לדרכה. אז זהו... בריאות ורק בריאות.

נועם@בת

New member
אשכרה מסדר חולים פתחנו פה../images/Emo122.gif

יומיים וחצי לא אכלתי כמעט כלום. עכשיו ריסקתי בבלנדר עגבניה, ביצה רכה ופרוסת לחם. לעסצי היטב היטב והצלחתי לבלוע חמש כפיות. אני מתה לישון אבל נשארת ערנית. קיוויתי שאם אוכל משהו זה יעזור, אבל לכי תאכלי כשהגרון שלך רגיש כמו רשתית. כל הזמן אני צריכה לבלוע בעדינות כדי לא להרגיז אותו, את הגרון, אחרת הוא מתייבש ואני מתחילה להשתעלת כמו אחת שנחנקת למות. די, נמאס לי. לפחות אני יודעת שעד מחר העניינים יסתדרו. בתיה ~עייפה ועצבנית~

דינהלה1

New member
../images/Emo122.gifמצטרפת לקיטורים

איך שהיה נראה לקראת סוף שבוע שעבר שאנחנו יוצאים מהשפעת האיומה הזאת בעלי נפל למשכב...כבר כמה ימים שאני עושה הכל בבית. אני כבר על סף אפיסת כוחות, אין לי למי לבוא בטעונות אני הבוס של עצמי כרגע. ואני בוסית די מלחיצנית..חשבתי לאיים בהתפטרות אבל אי אפשר...
אני תקועה כאן בעבודה הזאת לתמיד
...

למעלה