אפשר גם?
טוב אז בא לי לעשות משהו קצת שונה ולא להביא לעשות את זרקור על קיבוץ.. מוכנים? חפרתי קצת בטאגליינס ברשימת מפורסמים (יש למעלה מ-37, ספרתי!!) שיש ויש לי כמה תוספות שלא ברור איך הם ברחו...
גור צצליכין- אילון. כאילו הלו?!?! אתם לא רואים חדשות ושומעים רדיו??
טובה'לה חסין- משמרות. הכי מפורסמת אולי...
עינב גלילי- נען. אאוצ'
דני סנדרסון ובני בשן- כפר בלום
ועוד כמה: חגי לפיד (במאי החרצופים), רון חולדאי, ניצן אופיר, אסף שריג, יונתן רושפלד, מנשה קדישמן, שלמה אהרנישקי, ורד מוסינזון, רוני דניאל ואורי ליפשיץ. נראה לכם שסיימתי... חשבתי מלא מלא, וראיתי שמפורסמים זה לא רק הקטע... אנחנו בלי לשים לב הכי מתלוננים בארץ. דברים שרק קיבוצניקים מתלוננים עליהם
האוכל בחדר אוכל ביום שישי בצהריים, הכי יום הזיכרון/ ארוחת חבלים (חבל על האורז, חבל על הפסטה, חבל על העוף, חבל על הסלט ירקות מיום רביעי...)
שהאיש של ההסעה בחופש ואין לו מחליף (ממש חוצפה!), אז שבוע שלם אי אפשר לצאת מהקיבוץ... ממש סוג של מצור...
שאין תקציב ל: -עוגיות במועדון לחבר -שמפואים, גלידות, שוקולדים איכותיים, גומיות נורמליות לשיער בכלבו -מתנת חג מינימלית (הכוללת 400 ש"ח בתלושים, חבילת ממתקים איכותית, ואיזה צ'ופר דיוידי לכל חבר- או שבבארי זה המינימום..) בראש השנה ופסח. -חדרים לנעורים. -כנרת או טיול מסורתי שווה לכל הקיבוץ. -שאין תקציב!!!.
שהעובדות הרכלניות של המכבסה לא מכינות את הבגדים בזמן.
שקופת בית (להלן הבנק הקיבוצי) פתוחה פעם אחת בשבוע (וגם זה בדרך כלל מתבטל)בשעות הכי טובות: בין תשע ארבעים וחמש ל-רבע לעשר.
שבאופן קבוע, וזה באופן קבוע העובדות בשיבוץ קומונה חיילים (בשבת) עושות פאזל מדים, בגדים, תחתונים.. וגורמות לך לבזבז את כל השבת ב"לחפש את המטמון".
שכולם יודעים את הסוד שגילית לברה הכי טובה ואמרת לה לא לגלות והיא סיפרה לחברה הכי טובה שלה ואמרה לה לא לגלות ובעצם כולם יודעים ורק אתה לא יודע שכולם יודעים...
פרזיטים בקיבוץ- אלה שאתה רואה אותם מסתובבים כל היום אחרי (אחרי שעבדו חצי שעה בערך...הסתובבו שעתיים, הלכו לאכול עוד שעה, עבדו חצי שעה ואז כבר נגמר היום אז הולכים הביתה) כשאתה קמת ב-4:30 כדי להיות בנוי ב-5:00 ובכלל היום שלך נגמר רק ב-17:00.
שהשכנה שהיא גם החברה הכי טובה נתנה מתנה לבת מצווה רק 100 ש"ח (והיא באה עם כל המשפחה). בארור שלעולם לא נשכח..
שהמוצרים של "תוצרת בית" מתקלקלים אחרי יומיים ובמחיר שלהם כבר עדיף לשלם על נסיעה באוטו למגה/ג'מבו/טיב טעם הקרוב ולקנות במחיר קצת יותר גבוה מוצרים של תנובה או שטראוס.. "מה שלא רואים- לא קיים" שבת מעולה. מורן.
טוב אז בא לי לעשות משהו קצת שונה ולא להביא לעשות את זרקור על קיבוץ.. מוכנים? חפרתי קצת בטאגליינס ברשימת מפורסמים (יש למעלה מ-37, ספרתי!!) שיש ויש לי כמה תוספות שלא ברור איך הם ברחו...