אפשר גם?

natalieov

New member
אפשר גם?

אני בתפוז כבר 4 שנים מנהלת את הקומונה "לחיות בלי אבא" ורק היום גיליתי שיש פורום בנושא... הקומונה שלי כבר לא כ"כ מתפקדת אבל אשמח להצטרף לכאן...

A GIFT OF LOVE

New member
זוכרת אותך מהקומונה

ברוכה הבאה :) מקווה שיהיה לך נעים כאן. את מוזמנת לשתף אם את רוצה. שבוע נפלא.

natalieov

New member
תודה לכולכם! באמת!

ממש חיממתם לי את הלב... אבא שלי נפטר לפני 7 שנים מסרטן... אותי החזירו מטיול שנתי של סוף כיתה ז'... עד היום הייתי הטוחה שהצלחתי להתמודד עם הכל אבל בתקופה הזאת הכל חוזר אליי ואני כבר בת 21... ועדיין קשה לי וכואב לי וחסר לי... ואני שוב מתגעגעת ושוב נזכרת... אני כבר לא מצליחה להתמודד ולכתוב כמו בעבר... ואבא שלי... אדם כ"כ מיוחד... לכולם הוא חסר כאן... ותמיד מזכירים לי אותו... ואני כ"כ דומה לו שלפעמים אני מסתכלים עליי ופשוט יכולים לבכות...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo41.gif

ולפעמים יש תקופות שאנחנו לא מצליחים לכתוב, לא מוצאים מילים, לא מוצאים את היכולות להביע את עצמנו על הכתב. ואני יודעת כמה לכתוב זה משחרר. בכל אופן, אולי כדאי שתתמודדי עם סוג של תרפיה אחרת כמו מוסיקה? {עד שכושר הכתיבה יחזור...}
אני בטוחה שאת גאה בכך שאת דומה לאביך. {פשוט כי אני באותו מצד ואני ממש גאה מעצמי. זה סוג של משהו שנשאר לנו מהם} ובכלל, גאה באביך. שבוע נפלא לך.

osnatiii

New member
נטלי ילדונת הרבה זמן שלא יצא לנו לדבר

מה שלומך? איך בצבא או שכבר סיימת? אשמח לשמוע ממך

natalieov

New member
היי מקסימה אחת!

כמה זמן שלא דיברנו... אני עדיין בצבא אפילו בקבע כבר... הייתי צריכה להשתחרר באוגוסט אבל יצאתי לקצונה אז אני משתחררת עוד חצי שנה... ממש נחמד בצבא בהתחשב בכך שאני כרגע עושה יומיות ככה שזה מצויין לאמא... מה איתך? מה את עושה בימים אלו?

osnatiii

New member
הי יפה שלי איזה כיף לשמוע

אני שמחה בשבילך וגאה בך קצינה שלי.... כל כך התגעגעתי לשיחות שלנו. מה חוץ מזה יש חבר משהו תעדכני אותי...

yaeli20

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמובן שאפשר
בשביל זה הפורום כאן. את מוזמנת לספר לנו את סיפורך, לקרוא, לתמוך וכמובן להיתמך. בינתיים קבלי חיבוק חזק חזק
מקווה שבמהירות תרגישי בבית
|ספל|

למעלה