אפשר גם על אבות ???

אפשר גם על אבות ???

היום פגשנו את אבא שלי הקשר ביננו ממש לא משהו אני עושה מאמצים עצומים לשמור על קשר למען הילדים שלי אז ....ראשית לפגוש אותו לרבע שעה עולה בקושי רב! הקטנה ממש פוחדת ממנו - לדעתי כי היא לא מכירה אותו ובכל מפגש הוא מציין כמה הוא המון שהתנפחתי !!! עד עכשיו הייתי נעלבת עכשיו לאחר שירדתי במשקל ואני למעשה שוקלת כמו ברווקות נדהמתי שוב לשמוע את זה ממנו !!! אני מרגישה כמו בבית ספר לשורדים רגשית

חני ב

New member
שוב הוא ירד עלייך ואמר לך כמה התנפחת?

מאיפה מגיע הרוע הזה?

שרונית28

New member
האמת שלי אומרים דברים כאלה אני לרוב

עונה בציניות. קרה שאבא שלי העיר לי כמה פעמים על המשקל, אבל אנחנו בקשר מצויין ואני יכולה לדבר איתו ולבקש ממנו להפסיק להעיר לי. אולי תעקצי אותו בחזרה - שיחליף משקפיים, או אם אין לו אז אולי הוא צריך?

pf26

New member
אוי (אנחה פולנית עמוקה...)

נורא עצוב לי לקרא את זה. בעיקר כי אני כל כך מתגעגעת לאבא שלי, האדם היחיד שראה אותי כמושלמת. אני חושבת שאת עושה בחוכמה רבה שאת מתעקשת על איזה שהוא קשר, כי ניתוק זה מצב כמעט בלתי הפיך. אולי תנסי שבמפגשים איתו יהיו עוד אנשים, ואז יהיה לך פחות זמן נטו איתו? ניסית להגיד לו כמה קשה לך לשמוע את הדברים האלה? אולי זו הדרך היחידה שהוא מכיר לשוחח איתך? האם גם כלפי אחרים הוא ביקורתי כל כך? ההערה שלו רק מדגימה כמה אנחנו שבויים בתפיסות עבר ולא באמת רואים את האדם שמולנו.

אולי תגידי לו שזה מפריע לך ובגילך את כבר לא

זקוקה לאישור שלו על המראה שלך ועל הלבוש שלך ועל הבישול שלך וכל השאר? תסבירי לו שזה מפריע לך וזה גם לא נכון ואת מבקשת שלא ימשיך עם זה. פעם, פעמיים, חמש ואולי חמישים - בסוף, הוא יתרגל לגבול הזה שאת מציבה לו.

טלטוש

New member
"באמת אמרו לי שזה גנטי, וכשאני מסתכלת עליך

אני רואה שזה נכון" את מסוגלת להגיד לו דבר כזה?

למעלה