היי אריאלה../images/Emo24.gifא-כ-ן, יש כאן ערב
רב של דברים ויש להתיחס לכל דבר לגופו. וכן, ישנן אסכולות רבות ומגוונות וכל אחת גורסת מעט אחרת וכפי שכבר הזכרת, צריך 'נקיון פנימי' רב ולדאבונינו זה מצרך נדיר. אז כשאני מתכוונת לבקשת רשות, דברתי בעקר על מפת לידה. שהיא איננה טיפול, אלא יותר יעוץ אך יש לה יכולת חשיפה. האם היית מציגה לדוגמא את בתך בת השבע במערומיה בפני זר אפילו אם הוא רופא למשל מבלי שהיא תסכים לכך??? זהו סוג החשיפה שיש במפת לידה. אדם מוצג במערומיו הרגשיים/מנטליים. לכך התכוונתי. יש כמובן אפשרות לבקש רשות מהעצמות המודעת/נשמה/ישות פנימית וכד' אם כמו במקרה שלך , של טפול מרחוק וכמו שכבר הוזכר, אדם ישר וכן שידע גם לקבל 'לא' כאשר זו התשובה. וכאן אספר לך על מקרה שקרה לי ולאו דווקא עם ילד, אלא עם אדם בוגר. המזכירה של רואה החשבון שלי, היתה אשה דתית שהתחבטה די הרבה זמן אם 'מותר או אסור' לקבל יעוץ על פי ההלכה. את היעוץ היא רצתה עבור בעלה, שעמד על צומת בחייו באם להמשיך בלימודי הדת או לפנות לעסקנות צבורית. 'היא נדנדה לו' עד שנתרצה. על מנת להגיע לשעת לידתו המדויקת, היה צורך בתמונתו (אני מקבלת שעת לידה מדויקת בתקשור עם העצמות המודעת דרך תמונה). כאשר נגשתי לעבוד עם התמונה, היות שלא פגשתי את האיש מעודי, שאלתי קודם כל אם יש רשות לשאול את שעת הלידה. התשובה היתה קצרה, פסקנית ונחרצת:"לא"! כמובן שהחזרתי לאשה את התמונה ואמרתי לה שאיני יכולה להכין לו מפה, כי בעצם, הוא אינו מסכים, אף על פי שהשיב לה בחיוב, אולי על מנת לפטור את עצמו מנדנודיה הבלתי פוסקים. עכשיו. ישנן טיפולים שאפשר לעשות מרחוק ללא בקשת רשות. אלו הם דברים שעובדים עם האור.למשל, אפשר לשלוח אור לאנשים שהיו מעורבים בתאונה או פיגוע אם את נקלעת למקום או אפילו דרך מסך הטלוויזיה. כי אם הם לא יזדקקו לזה, זה ממילא ינוטרל. כך כובדת גם שפת האור. אפשר לשלוח צורות גיאומטריות צבעוניות למישהו שמצוי במצוקה. אם הוא לא ירצה בהם הם פשוט יתפוגגו. זה משאיר לאדם את בחירתו. אם מישהו צועק ברחוב ואת עוברת על ידו, בשפת האור אפשר לשלוח לו משהו להגיע אותו. אך אין זה 'כופה' את עצמו עליו. אם האדם אינו רוצה להרגע, זה פשוט 'יקפוץ החוצה מהילתו' ולא ירגיע. L&L TALYA