אפשר גם לשאול על

אפשר גם לשאול על

ביתי מזל אריה .מה אומרת מפתה.? ואם כן אז תאריך לידתה 7 לאוגוסט 95.ישראל .שעת לידה 5 ועשרה אחר אצהרים .

Tal_Ya_Tal

New member
היי חנלה../images/Emo140.gifבתך../images/Emo68.gifכמעט בת 10

לא רבים יודעים זאת, אך בגיל כזה, יש צורך לבקש את רשותה. שכן זוהי חדירה לתחום הפרט. ילדים עד גיל שבע מחוברים לאמם בהילתם ועל כן, עד הגיל הזה, היא יכולה להחליט עבורם. אך לאחר גיל שבע, עלייך לבקש את רשותה. זכותה המלאה לסרב, כמו שזכותה לסרב להצצה באמבטיה.
ועליך להיות מודעת שזוהי חשיפה אינטימית. גם אם את סקרנית. L&L TALYA

ערב טוב טליה - בעניין הגיל ../images/Emo35.gif

ערב קסום, משום מה אני מכירה אסכולה אחרת בהקשר גיל הילד ה"מחובר" לאימו וזה גיל 12/13 , לכן עושים את יומולדת 12 כחגיגת בת- מצווה לבת ו-13 בר-מצווה לבן... זו ה" הודעה כביכול " שהילד/ה עצמאיים ומשוחררים גם מהילת האם. לי על פניו ניראה הגיוני יותר.. מה דעתך?? אודה לתגובתך אריאלה באהבה

dolphin_yy

New member
גילאים

שלום, הילדים עד גיל 7 נמצאים תחת השפעת המערכים האנרגטיים של האמא מגיל שבע עד 12-14 ההשפעה היא של האב. בברכה יוסף

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifלכן בבר המצווה אומר האב:

"ברוך שפטרני מענשו של זה" ולא האם L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאלה../images/Emo24.gifרודולף שטיינר בספר

חינוך הילד מדגיש את העניין הזה. על זאת מבוססת תפישת החינוך האנטרפוסופי. אינך חייבת להסכים. אך ישנם אזכורים בכל מיני מקומות לעובדה שתאים למשל מתחלפים כל שבע שנים. ב
ה מעבר מכשפים כותבת טאישה אבלר, שהיא חניכתו של דון חואן, שגבר המזריע אשה, השפעת זרעו נותרת ברחמה של האשה כשבע שנים.כך שאף על פי שהקשר ביניהם יכול להסתיים בפיזי, ההשפעה האנרגטית נותרת שבע שנים לאחר המגע הפיזי. תחשבי על כך. איזו עצמה יכולה להיות לגברים על נשותיהם אילו ידעו להשתמש בזה ויתכן שחלקם משתמשים בכך. אחרת אי אפשר להבין איך נשים לעתים הופכות כנועות כל כך..... אך אם נשוב לעניינו, אם במגע של דקות ספורות, יש יכולת 'לכבול' או 'לתפוש חזקה' למשך שבע שנים, לא כל שכן שהייה ארוכה יותר ברחם, בת 9 חדשים יוצרת קשר אמיץ בן שבע שנים. מעבר לכך, מבחינה אסטרולוגית, הרך הנולד נשלט בשנה הראשונה על ידי ה
שהיא מייצגת באופן הקרוב ביותר את הניצוץ האלוהי עלי אדמות ואחר כך עד גיל חמש ה
שמיצג את הילדות המוקדמת, את רגש השייכות ואת האם ואז מתחילה השפעתו של מרקורי, כוכב התקשורת הסקרנות וההתעניינות בסביבה הקרובה והשפעתו הולכת וגוברת עד גיל 12 שאז מחליפה אותו ונוס, שמבטאת צורך בהדדיות והזדהות עם הרמוניה ויופי חיצוניים. כך אפשר להבין את רצונם של בני העשרה להתבלט ומתחילה 'תקופת החיזור' אם אפשר להשתמש בשם שאול מבעלי החיים. לכן בנות בגיל הזה הופכות להיות היסטריות עם כל חצ'קון ש'מפאר' את פניהן. L&L TALYA

לטליה

את בהחלט צודקת .אך ביתי ילדה מאוד מיוחדת .והיא די איתי בכל הנושא של המיסטיקה .וכן אין לה בעיה עם זה .היא גם סקרנית .

יום טוב טליה..../images/Emo140.gif

שלום טליה, מקבלת שיש דעות שונות לנושא , אני אנסה לבדוק שוב את הנושא האנרגטי של הילדים והוריהם, אך האם לפי מה שאת אומרת האמא צריכה לבקש רשות מגיל 7 לטפל בילדה והאבא מגיל 13/14? והאם להכין בקשת מפה אסטרולוגית גם צריך לבקש, לדעתך? ומה אם אלו שנותנים מתנות יומולדת מפת-לידה כרוכה? האמת שלי לא יצא לטפל בילד בלי רשותו , אך אני תוהה כעת- אם מתקשרת אלי אמא של ילד כלשהו מאוד חולה עם חום גבוה לעשות לו טיפול האם אני צריכה רשותו ??? היום הבנות שלי מעל 13 .. אך הבת שלי היתה בטיול והתקשרה בערב שמרגישה לא טוב- לא יכלה לדבר הרבה, אחרי שעה כתבתי לה s.m.s. שאני אטפל בה, ביקשתי רשות מהאני העליון שלה - וטיפלתי בה, תודה לאל היא קמה כאילו לא קרה כלום. האם גם במקרה כזה- הייתי צריכה לתת לה לסבול , עד שהיא תענה לי ?? אני חושבת שצריך "ניקיון פנימי " , ובמצבים מסוימים לא צריך בקשה כמו שאם בדרך נסיעתך , חלילה , את רואה תאונה , לא תישלחי ריפוי או ברכה להחלמת הפצויים ?? ניראה לי שהנושא מורכב . נכון אנו המבוגרים איננו רוצים שיטפלו בנו ללא רשות, אך אני תוהה - אם היינו נותנים אמון בכולם מסביב, האם היו חוקים כאלה?? בינתיים כל אחד עושה , לצערי לפעמים, ככל העולה על רוחו , וכל מורה מלמד את נושא " בקשת הרשות" בצורה אחרת, יש פורום של " האדם השלם" שמנהליו טוען, שבאיזון אנרגטי ב- E.M.F. לא מבקשים רשות בכלל . אם מישהו יכתוב להם משהו שלא ימצא חן בעיניהם ישלחו לו איזון ללא רשותו - נשמע לא טוב... בעיני לא היה מקובל, אך כך מלמדים אותם...וכך הם מלמדים לא מעט תלמידים. האמת, אינני יודעת מהיכן לוקחים המורים שלימדו אותנו את הידע הזה ועל סמך מה אנו מלמדים את תלמידנו. בינתיים נבדוק ונילמד אשמח לתגובה אריאלה באהבה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאלה../images/Emo24.gifא-כ-ן, יש כאן ערב

רב של דברים ויש להתיחס לכל דבר לגופו. וכן, ישנן אסכולות רבות ומגוונות וכל אחת גורסת מעט אחרת וכפי שכבר הזכרת, צריך 'נקיון פנימי' רב ולדאבונינו זה מצרך נדיר. אז כשאני מתכוונת לבקשת רשות, דברתי בעקר על מפת לידה. שהיא איננה טיפול, אלא יותר יעוץ אך יש לה יכולת חשיפה. האם היית מציגה לדוגמא את בתך בת השבע במערומיה בפני זר אפילו אם הוא רופא למשל מבלי שהיא תסכים לכך??? זהו סוג החשיפה שיש במפת לידה. אדם מוצג במערומיו הרגשיים/מנטליים. לכך התכוונתי. יש כמובן אפשרות לבקש רשות מהעצמות המודעת/נשמה/ישות פנימית וכד' אם כמו במקרה שלך , של טפול מרחוק וכמו שכבר הוזכר, אדם ישר וכן שידע גם לקבל 'לא' כאשר זו התשובה. וכאן אספר לך על מקרה שקרה לי ולאו דווקא עם ילד, אלא עם אדם בוגר. המזכירה של רואה החשבון שלי, היתה אשה דתית שהתחבטה די הרבה זמן אם 'מותר או אסור' לקבל יעוץ על פי ההלכה. את היעוץ היא רצתה עבור בעלה, שעמד על צומת בחייו באם להמשיך בלימודי הדת או לפנות לעסקנות צבורית. 'היא נדנדה לו' עד שנתרצה. על מנת להגיע לשעת לידתו המדויקת, היה צורך בתמונתו (אני מקבלת שעת לידה מדויקת בתקשור עם העצמות המודעת דרך תמונה). כאשר נגשתי לעבוד עם התמונה, היות שלא פגשתי את האיש מעודי, שאלתי קודם כל אם יש רשות לשאול את שעת הלידה. התשובה היתה קצרה, פסקנית ונחרצת:"לא"! כמובן שהחזרתי לאשה את התמונה ואמרתי לה שאיני יכולה להכין לו מפה, כי בעצם, הוא אינו מסכים, אף על פי שהשיב לה בחיוב, אולי על מנת לפטור את עצמו מנדנודיה הבלתי פוסקים. עכשיו. ישנן טיפולים שאפשר לעשות מרחוק ללא בקשת רשות. אלו הם דברים שעובדים עם האור.למשל, אפשר לשלוח אור לאנשים שהיו מעורבים בתאונה או פיגוע אם את נקלעת למקום או אפילו דרך מסך הטלוויזיה. כי אם הם לא יזדקקו לזה, זה ממילא ינוטרל. כך כובדת גם שפת האור. אפשר לשלוח צורות גיאומטריות צבעוניות למישהו שמצוי במצוקה. אם הוא לא ירצה בהם הם פשוט יתפוגגו. זה משאיר לאדם את בחירתו. אם מישהו צועק ברחוב ואת עוברת על ידו, בשפת האור אפשר לשלוח לו משהו להגיע אותו. אך אין זה 'כופה' את עצמו עליו. אם האדם אינו רוצה להרגע, זה פשוט 'יקפוץ החוצה מהילתו' ולא ירגיע. L&L TALYA

למעלה