אפשר גם לקטר כאן?

jesie12

New member
אפשר גם לקטר כאן?

מאיפה להתחיל? יד ימין שלי מושבתת כבר חודש, חזרתי לעבודה אחרי כמעט 3 שבועות מחלה ואז פוטרתי היד שלי נושאת צלקת מחרידה, מחכה שהיא תיעלם כבר אני מושכת תשומת לב ואפילו זרים שואלים שאלות
הבית לא מתפקד, אמא שלי ואחותי עזרו לי וגם הן התעייפו, אמא שלי עדיין אחראית על הארוחות אבל הילדים כבר התעייפו ללכת עד אליה (מרחק 3 רחובות מאיתנו) אין לי עוזרת, לא מסוגלת לבשל או לחתוך או להדיח כלים, הבן הקטן שלי קיבל את תפקיד המדיח, הגדול עושה את המינימום ההכרחי (תקופת בגרויות ועבודה ) אני חסרת אונים וכל מה שנשאר לי זה לקטר, הבוקר התעוררתי ממש מדוכדכת ומטבעי אני לא כזו. מי שמכיר אותי יודע שהחיוך זה שמי השני בנוסף לכל אני לא יורדת במשקל וביום ראשון יש לי דיאטנית התעייפתי.

יעל י

New member
קודם כל חיבוקים

מה קרה לך ביד? לא זכור לי שראיתי צלקת או משהו במפגש... לגבי פתרונות אז באוכל אפשר לקנות מוכן ויש היום מוכנים ממש טובים. לגבי כלים,לא יקרה כלום אם בתקופה הקרובה תהיו על חד פעמים,אחלה פתרון. לגבי ניקיון,הכי חשוב לנקות שרותים וסביבת האוכל מעבר לזה,עזבי!תחפפי! ושוב המון חיבוקים.

../images/Emo24.gif ומצטרפת לכל מה שאמרה יעל תעשי לך חיים קלים איפה שרק אפשר, כולל אוכל קפוא, מוכן, שקיות, מה שרק מוכנים לאכול. מינימום ניקיון ועבודות בית - הכול הכול יחכה לאחר כך. סבתא שלי ז"ל הייתה אומרת שהמקום היחידי בו כל הזמן נקי ומסודר זה גן עדן, כי שם גרים מלאכים. פה גרים בני אדם. ודרך אגב, לא צריך להוריד במשקל לכבוד הדיאטנית - דווקא היא יכולה לעזור כשנתקעים קצת. תתעודדי, כל ח**א בחיים בסוף עובר ../images/Emo13.gif

jesie12

New member
../images/Emo51.gif הפוכונת../images/Emo20.gif

הילדים שלי מעדיפים אוכל מבושל ובייתי, יש בבית המון אפשרויות מהירות הכנה שלא ממש מדברים אליהם, מדובר בשני מתבגרים דעתניים, הגדול אוהב לבשל ועושה את זה אבל המטבח שהוא משאיר אחריו מדכא אותי אז אמא שלי מבשלת והם התייאשו מהמצב הזה וממעטים ללכת, מה שמשאיר את אמא שלי מאוד נעלבת ובצדק..... אני לא רוצה לרזות בשביל הדיאטנית, רזיתי יפה מאוד בזכות עצמי שנה שלמה, התקיעה הזו בת יותר מחודש מדכאה, אולי עכשיו שחזרתי לרקוד המצב ישתפר...

גאיה0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטרפת להמלצות של יעלי, כלים חד פעמיים רעיון פשוט גאוני את חייבת ליצבור כוחות ולנוח, כולנו חולים ליפעמים תחושת חוסר האונים מוציאה ליפעמים את הרוח מהמיפרשים- תפרגני לעצמך מנוחה, אולי אמבטיית שמנים טובה או אפילו מסאג', ספר טוב ,סרט משהו שושה לך טוב. מאחלת שיעבור מהר ותחזרי לעצמך

jesie12

New member
../images/Emo51.gif נשמה ../images/Emo25.gif

את יודעת קצת קשה לעשות אמבטיה ולהחזיק את היד באויר שלא תירטב............ וכלים חד פעמיים יש בבית , שרק ישתמשו בהם

חורף75

New member
../images/Emo24.gif

אין לי הרבה עצות פרקטיות מעבר למה שכבר כתבו לך. יש ימים כאלה שהכל נראה שחור, אבל זה חולף. אני מקווה שתחלימי מהר, והכל יסתדר.

קודם כל, מותר ורצוי לקטר.

שנית, באמת לא פשוט מה שאת עוברת. נשמע מאוד לא קל. היד שלך מושבתת. לדעתי את זכאית לעזרה כלשהי. נסי לפנות לארגון "עזר מציון". לפי מה שאני יודעת - הם עוזרים במקרים כאלה ללא תמורה. אי אפשר לעשות לבד את מה שצריך לעשות עם יד שלא מתפקדת. והבית צריך לתפקד. לגבי כלים חד פעמיים, רעיון מצויין, רק לא ממש זול. כנסי את הילדים ותסבירי להם את המצב, עשי להם "רענון" והעלאת מוטיבציה שיבינו שכנראה יקח עוד קצת זמן עד שתחזרי לתפקוד מלא. בקשר לאוכל מאמא שלך - אולי יש מישהו שיכול לשנע את האוכל אליכם כך שהילדים לא יצטרכו ללכת עד אליה? ולגבי המשקל - תרפי. זו לא מטלה שאת צריכה להתעסק איתה כרגע. יש לך מספיק על הראש עכשיו.

jesie12

New member
"עזר מציון"?

לא חשבתי ללכת כל כך רחוק אני יודעת שזה מצב זמני שלוקח קצת זמן אבל זה יתרפא התחלתי קצת לכבס ואמא שלי מגיעה פעם בשבוע לנקות, בכל ערב אני קצת מתזזת את הילדים לסדר את הבית (שונאת להתעורר לבית לא מסודר) נכון שאני כבר נשמעת אופטימית?
תודה יקירה

עזר מציון זה לא כזה רחוק. אני מצטערת אם

נשמעתי ככה. הכוונה היתה שאת צריכה עזרה על בסיס יומיומי, גם אם לתקופה קצרה. אבל תראי מה זה, חזרה לך האופטימיות. גם משהו, לא? (אנחנו צריכות לפתוח יחד סדנא לאופטימיות. גם אני אופטימית להחריד...)

שולחת המון חיבוקים ומקוה שהכל יסתדר בקרוב כמו שכבר אמרו קודמותי - זה הזמן לחד פעמי, אוכל מוכן ומוזמן בנוסף אפשר גם לשתף את הילדים בהכנת אוכל. אחי מגיל קטן היה מכין פסטה מעולה... והכי חושב שכל בני המשפחה יבינו שכרגע זה המצב והם צריכים להקל עליו ולהרתם לעיניין (גם אם זה אומר ללכת לאכול אצל סבתא) אז באמת אל תרגישי רע ותמשיכי לחייך
ולגבי הדיאטנית - המכנס השחור גדול עליך וזה אומר המון, הגוף מתחטב ובונה שרירים ובבו העת גם תראי זאת על המשקל

jesie12

New member
../images/Emo51.gif פלפלונת../images/Emo140.gif

המכנס השחור הוחלף במכנס לבן במידה 40
אתמול "הכנתי" פסטה "אור, תמלא את הסיר במים ותחכה לרתיחה ואז תוסיף מלח וטיפת שמן ואת הספגטי" "אור" , תשים כפית שום כתוש בסיר הקטן עם מעט שמן פפריקה ומלח וקצת מים" "אור": קח את הסיר הקטן קרוב לגדול ותערבב את שניהם" יצא אחלה ספגטי לטעמם

ג'סי יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

מאחלת לך רפואה שלמה שתחזרי לתפוק מלא במהרה כנסי את יושבי הבית לשיחת מוטיבציה - עדכני אותם בהרגשתך ולפי איך שאת מתארת אותם הם בטוח יירתמו לעזרתך בלי להסס שמרי על עצמך איריס

אור685

New member

ג'סי- מעבר לכל ההצעות הטובות שקיבלת כאן וראיתי שכבר קצת חזרה אלייך האופטימיות - אז בקשר למשקל- את יודעת שיש מצבים כאלה, שנתקעים אבל זה לא לתמיד, זה עובר וממשיכים לרדת עם כל הניסיון שלך - את בטח תמשיכי והירידה תגיע לא בשביל הדיאטנית,בשבילך!

למעלה