אפשר גם לסכם?

אפשר גם לסכם?

מחקר שעשו לפני כמה שנים העלה רעיון שבעתיד, תוכניות לא ימדדו לפי רייטינג, אלא לפי מספר אתרי המעריצים שיש להן. אז למרות שהמחקר הזה לא לקח בחשבון את כמות הפקאצות שיראו יוגי-הו, תרשו לי להגיד שאם זה היה המצב - התוכנית שלנו היתה אחת המוצלחות ביותר. היה כיף לראות את הקהילה כאן מתפתחת במקביל לתוכנית, לשמוע מכם על כל מיני שינויים שעשינו וסתם לגלות אם מה שחשבנו שיהיה מצחיק בחדרי חדרים מובן גם על ידי הקהל ה"רחב" (בכל זאת, ערוץ 10). אל תקשיבו לכל מיני ידיעות שאומרות שהתוכנית לא חוזרת וגם לא לכאלה שאומרות שהיא כן. המצב תלוי בהמון דברים כמו המכרז של ערוץ 2, המצב של ערוץ 10 ופרפר אחד בסין, שאף פעם אי אפשר לדעת מה הוא יעשה. בכל מקרה, אני רוצה גם לנצל את ההזדמנות כדי להתנצל על זה שלא באתי להגיד לכם שלום בכל אחת מהפעמים שהייתם בתוכנית. אני לא מגיב טוב למאסות של אנשים ועוד פחות מזה למצלמות. אתם מוזמנים להמשיך לכתוב. אני מבטיח לקרוא ולהשתדל לענות. כותב

ll Princess ll

New member
../images/Emo140.gif

היתי רוצה להודות על כל עבודתכם הנפלאה, על הבדיחות המקסימות והיוצאות מן הכלל, שפשוט הפילו אותי על הרצפה,על שלא וויתרתם למרות כל האנשים הקנאים שלא העריכו את עבודתם ושלא הבינו את כוונתכם!כל הכבוד!
מאוד מאוד עצוב שהתוכנית נגמרה! ואני מכל ה-
מקווה שהיא תחזור! ברור שזה תלוי בהמון המון דברים, ואולי לכם אין הרבה השפעה בעניין, אבל אם אפשר, תעשו משהו שהיא תחזור! מיום ליום היה שיפור בתוכנית,היה כל כך כיף לצפות זה, תמיד מצאתם משהו מיוחד וכל תוכנית היתה שונה מזו שלפניה- זה היה ממש מעניין וכיף! "כל לילה" לא היתה סתם תוכנית שגרתית אלא תוכנית "עם הפתעות" שזה הוסיף המון! הקיצר,אני מאוד מאוד אהבתי את התוכנית ואני אזכור אותה תמיד כי היא תמיד היתה מיוחדת ולדעתי טובה יותר מתוכניות אחרות!
אז רק תודות ומקווה מכל ליבי שתחזרו!

כותב יקר../images/Emo24.gif

תודה על הכל. כתבת שמדובר באחד הפורומים המגובשים והפעילים. תדע שנוכחותך פה תרמה הרבה לעניין והעניקה תחושה שיש עם מי לדבר ושמתייחסים בהפקה לפורום הזה. מחכה לכם בקוצר רוח.. שירה

vitamin P

New member
כותב....../images/Emo140.gif

תודה רבה רבה רבה לך על הדברים שהבאת לפורום ותודה עוד יותר שכתבת את הדברים הנפלאים בתוכנית
מקווה לראות אותך בקרדיטים של תוכנית מצליחה אחרת בעתיד
בהצלחההה|

la bella dama

New member
ע.ר.(כן,אני יודעת את השם שלך!)

היה נחמד לראות אותך,אפילו שזה היה לשניה תודה על כל התכנים שהעלת לפורום! תודה שעזרת לי להיכנס לתוכנית 100 תודה על הכל! אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה! אוהבים אותך!!

אתם הכותבים הטובים בארץ!

תודה רבה לך ולעמיתיך, על הומור אינטליגנטי, משובח, שאף פעם לא נופל נמוך מדי. כמו שאסף אומר, אתם הכותבים הטובים בארץ, ולא יעזרו כל השי גולדנים למיניהם. בהצלחה בהמשך הדרך!

too much tv

New member
אז עכשיו אתם יושבים על הגדר ומחכים

שמישהו יחליט? איזה יאוש... מתי להערכתך תדעו סופית?

אני מקווה ש...

אני מאוד מקווה שהם לא יושבים על הגדר בנמל תל-אביב. זה לא נעים לראות "כותב בתוכנית" נופל למים המזוהמים של הירקון.

dht160

New member
../images/Emo51.gif שהייתה פה ועל הכול

ואל תשכח לעדכן אותנו בכל מה שמתחדש עם העונה השניה.

למעלה