אפשר גם אחרת...

sheqma

New member
אפשר גם אחרת...

שלום וברכה לך... לעתיד בטוח,לחיים בכבוד,לשלוט בחייך...ובכיס שלך... גם אני מצטרף לקריאה לפיני גרשון לשדרג את תוכניתו ולדבר גם על אפשרויות של יצירת שפע כלכלי אישי אמיתי וצמיחה בטוחה (לא של עשבים שוטים...). עד מתי ישבו בני ישראל ויבכו על סיר הבשר שמצטצם כל הזמן...תם עידן מקומות העבודה הבטוחים והמפנקים. כמה אנשים ומובטלים אוכלים אט אט את חסכונותיהם בכדי לשרוד או לשמור על רמת חיים סבירה? תתעוררו!!!!! נכון שאפשר תמיד לקצץ ולהתייעל ולעבוד יותר שעות ולהתעלל במשפחה שלך, אך אם ישנה דרך מבטיחה ופשוטה להפליא ליצירת מהפך האם לא כדאי לתת לעצמך פסק זמן ממרוץ העכברים...ולהקשיב לצלילים חדשים...? לכל מי שבאמת מוכן להיות פתוח להקשבה ולקחת אחריות על עתידו שלו והיקרים לו אני ממליץ בחום ליצור קשר דרכי. צרכנות מתגמלת זה שם הגל הקל הבא שיקח אותך לעתיד בטוח,לחיים בכבוד,לשלוט בחייך ובכיס שלך...לא להדחף יש מספיק ל כ ו ל ם...וזו הזמנה אישית לעבור ל פ ל ו ס ק ב ו ע ולצחוק באמת כל הדרך אל הבנק...

sheqma

New member
אוהב בית יקר שלי.....

שלום וברכה, במקום לשבת בבית...חמוד מתוק שלי, ולמתוח ביקורת על הצעות לצמיחה שיגשוג וחיסכון שעולות בפורום הזה כדאי מאד שתנסה גם את/ה להעלות רעיונות ופתרונות מקוריים משלך, שמוכחים ועובדים בשטח יום יום ושיתרמו למאמץ ההשרדותי של מי שבאמת חרד למצבו ומוכן גם לעשות "ולהסתכן" בהצלחה...במקום לקטר. לידיעתך,אינני מוכר דבר פרט להזדמנות אלטרנטיבית נפלאה!!! כנגד המצב הכלכלי העכשווי השורר בארץ (אוכלת יושביה...). כך שלפני שאתה שואל שאלות תם או טומטום כדאי גם לך להתעניין מקרוב! ואם בחרת להיות בבית שב בבית כנראה אתה מסודר בחיים ולא חסר לך מאומה...אולי את/ה מוכן לתרום לנזקקים? סליחה באם הייתי בוטה, משהו כלפיך...יש לי סיבה טובה, תודה.

למעלה