אפשר גם אחרת!!!

rrredshay

New member
אפשר גם אחרת!!!

כשאנחנו מתחייבים לבת זוג "עד המוות", האם יש לזה משמעות? בשבת שעברה נפטרה לנו שכנה בקומה ראשונה, אנחנו לא מכירים, ואני אפילו לא יודע בת כמה היא היתה. כל השבוע היו מלא אנשים שבאו לנחם את המשפחה. הבוקר השלטים על הדלת התחלפו, אותו שם משפחה, רק השם הפרטי התחלף. בעלה נפטר בדיוק שבוע אחריה. גם אותו לא הכרתי, אבל האמת, מעבר לצער ולרחמים על המשפחה אני רואה פה סיפור אהבה מדהים של "עד המוות". הלוואי על כולנו. שיהיה שבוע טוב לכוווולם והרבה כוחות למשפחה (שאני אפילו לא מכיר)

NoaModiin

New member
עצוב מאוד ../images/Emo10.gif

נשמע נורא לילדיהם (בהנחה שיש) ולכל המשפחה המורחבת, לאבד את שניהם בתוך שבועיים
מה שכן - זה בהחלט מעיד על הקשר המיוחד בינהם, ועל כך שהחזיקו אחד את השני בחיים, וברגע שהיא נפטרה, הוא איבד את החשק להילחם... שולחת ניחומים למשפחה

עצוב מאוד

אבל.... "אהבה עד המוות" זהו הפירוש שלך.... מי יודע מה באמת קרה שם.... לפני חודש נפטר דוד של אמא שלי ממחלה קשה, חודש אחריו אישתו נפטרה... "אהבה עד המוות"??? לא בטוחה... אולי, זה פשוט הרגל, אולי פשוט הפחד מלהיות לבד והלחץ והמחלות שכבר היו קיימות עשו את שלהם.... ולא הייתי רוצה שבן הזוג שלי ימות יחד איתי בגלל שאני אוהבת אותו. אני מאחלת לו חיים ארוכים וגם לי. ואם מישהו מאיתנו ילך לעולמו, אני מקווה שהשני ימשיך בחייו וישמור את הזיכרון הטוב עד יום מותו. חיים ארוכים וטובים לכולנו, ושלא נדע צער

ye44

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תגיד מאיפה את מביא את הטלנובלות האלה ? אחינו זה תסריט של סרט ערבית
עוד לא שמעתי על מישהו שהתחייב לבן זוג עד " המוות " מה התחייבת ? בד"כ אני יודע שלצ'קים שלך אין כסוי
תזהר ש
לא ירד קומה

mazoneli

New member
תופעה ידועה, לא סתם אנחנו מוגדרים כיצורים

חברתיים.

למעלה