אפשר בקשה כללית?

אפשר בקשה כללית?

<וכן. אני יודע שזה פורום המוקדש ליספלוס. אבל אני לא מצליח לעבור את שירות הלקוחות, כי החשבון הוא על שם השותף שלי לדירה ולא על שמי). בנות יקרות - תוכלו להעביר הלאה (אפילו לבצע קופי+פייסט) שזה מאוד נחמד שאתם משדרים עכשיו במסך רחב אבל יש עדיין מנויים ללא פלזמה שהסרטים נחתכים להם וזה קצת אמממ... לא במקום? ושוב - אני יודע שתשובה לא תגיע מכן, אני רק מבקש להעביר את זה הלאה, כי אני לא מצליח... (גם לא דרך אתר האינטרנט)

gilriv

New member
זה בקשר למסך הרחב ?../images/Emo44.gif

בבקשה אולי תחזירו למסך בלי השוליים -זה גם הורס לי תעיניים זות'אומרת השוליים האלה זה לו טוב אם הסרט מוקרן כמו של סינמה בבקשה תעברו תסרט לפורמט רגיל לכל הטלוויזיה שלי

sababa20

New member
לקרוא למרד צרכנים !!! ../images/Emo54.gif

בלי בושה הם משדרים את ערוצי הסרטים בפורמט רחב כשאנו "פשוטי העם" לא יכולים לצפות בהם כי אין לנו פלזמה. היום זה כבר הגיע לשיא גם ערוץ 1 וגם 3 משדרים סרטים בפורמט רחב שאי אפשר לצפות בהם בטלויזיה רגילה. התקשרתי למוקד שירות והבחור מנסה לעבוד עליי ולומר לי שרואים נהדר. אין סיבה שנשלם על ערוצי סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם אני שמח שאני לא היחיד שמבחין בבעיה. שישדרו את הסרטים בפורמט רחב ובפורמט רגיל ע"י פתיחת ערוצים חדשים לפורמט רחב. אני שוקל תביעה בבית דין לתביעות קטנות

gilriv

New member
להביאתידיה הזותי ..למשרד התקשורת

גם - הרי ליס יש רשות מהם וזה ממש בדיוק כמו בסינמה סיטי צריכים שה מה שהולך לטלוויזה שנראה סרטים במיוחד לטלוויזיה ומה שהולך לקולנע צריכים שם לעשות פורמט ארוך וש עם שוליים

גלׁ

New member
זה לא מסך רחב, רק זום

במקום לראות את כל התמונה (רק עם פסים שחורים) הם לקחו את המסך הרגיל (אחרי שחתכו לו את הצדדים) וחותכים לו את הלמעלה ולמטה כך שאנחנו בסוף מקבלים מלבן קטן ממה שהיה פעם המסך הגדול. והם אפילו לא טרחו לשנות את הלוגו של הערוץ כך שהוא נמרח בצד.. זה ממש לא מתאים ליס, חבל

AssafR

New member
אתה בטוח? לפי תיאורך זה "אנאמורפי"

כלומר מסך רחב ש"כווץ" (לא נחתך) לתוך מסך רגיל, והאלקטרוניקה או התוכנה שבמכשיר הטלויזיה "פורשים" אותו מחדש לרוחב במלוא הדרו להנאת הצופים המבוססים-יותר כלכלית...

gilriv

New member
עדיף להחמיץ כי בתקציר כתוב

-הסרט ישודר בפורמט מלא ?, אז אני מעביר לערוץ הבא

AssafR

New member
אגב, דווקא בטלויזיות ענתיקה היה

אפשר לצפות בסרט הזה, כי היתה להן חוגה שמאפשרת "לכווץ" את התמונה אופקית או אנכית , לפחות לזמן הסרט הזה. נדמה לי שאולי גם חלק מן הטלויזיות המודרניות יכלו לעשות זאת (באמצעות תוכנה) אך איני בטוח.

gilriv

New member
רק בטלוויזה דקות {כמו מחשב

רק עשירים יש להם שילוב כזה ועכשיו YES עוזרת להם יותר כהיא משלבת תטכנולגיה של הקולנע סאונד דולבי וכאלו לכול מנוי YES אבל לאנשים עם ראיה לא טובה מה איתם כמו שאתה אמרתה היא מכווצת תסרט וזה לא טוב יש בזה טישטוש הזוי בעיקר

gadgad0

New member
מה, פורום בנענע?! יש לי פתק מהרופא

שאוסר עליי לכרות לעצמי אונה במוח או להיכנס לפורום בנענע (שזה בעצם אותו הדבר).

gadgad0

New member
בואי נהיה עדינים במיוחד הפעם:

רוב הפורומים של נענע (לא אוציא את דיבת כ-ל הפורומים שם) מהווים מוקד משיכה לשכבות הגיל הנמוכות מסביבות האקסטרני ומטה. המשתתפים משתייכים לעדת ה"אחלה כוסית עולם" ומנהלי פורומים נבחרים נשבעים ש"פרדי נגד ג'ייסון" מהווה את הטקסט התרבותי המכונן החשוב בתולדות האנושות (או, בשפת הנענע, "חבל על הזמן איך שהסרט הזה חפר לי בשכל!"). לאיור העניין הבאתי לך קישור לאחלה פורום בהנהלת עילוי, אחד גדול בתורה בשם "חומוס צ'יפס סלט".

yesplus

New member
יש הבנה

אם כי זה פורום בנושא מאד, איך לומר זאת... ספציפי.

gadgad0

New member
את מוזמנת פעם לשוטט שם בפורומים -

תרגישי כמו בעיצומו של טריפ רע שמעמת אותך עם העובדה המרה שהביוגרפיה של רבים מן הגולשים שם מכילה, בעצם, אלמנט מהותי של נישואי-קרובים.

למעלה