אפשר בבקשה

linker

New member
תראה אני לא יותר מדי

מבינה בזה אבל קראתי כמה ספרים בנושא אשמח לקבל פידבק. בשביל ההתחלה היה לי קצת קשה לראות משהו בכלל, הסריקה חלשה, פעם הבאה אולי כדי שתכתוב בעט יותר כהה. נראה לי שאתה בנאדם די סגור, לא נוטה לספר על עצמו יותר מדי. מרוכז בעצמו במידה מסויימת, למרות זאת מאוד דרוך לסביבה, בוחן את המצבים ואנשים סביבך בשקט, כאילו מהצד. נראה לי שהרבה פעמים קשה לך להחליט האם לפעול לפי הרגש או ההגיון. נראה שאתה קצת חשדן. קשה לך להיפתח אל אנשים ולסמוך עליהם ואתה בוחר את החברים שלך בצורה מאוד קפדנית. (יכול להיות שחבר כלשהו אכזב אותך פעם? או שכשהיית ילד לא היו לך הרבה חברים?) יכול להיות שהקשר שלך עם הוריך לא כל כך טוב? אין תקשורת והבנה? יכולת אינטלקטואלית גבוהה מאוד. אתה חושב בצורה אנליטית, רציונלית והמקצועות הריאליים הם אלה שמדברים אליך יותר, למרות שגם המקצועות ההומאניים מעניינים אותך. נראה לי שיש לך מחסומים מסויימים בנושא של תקשורת עם אנשים, ולא תמיד אתה מקרין כלפיי חוץ את מה שאתה מרגיש באמת. הייתי מציעה לך להיות יותר פתוח, ולסמוך על האנשים שסביבך מעט יותר. ממש חשוב לי לקבל תגובה, לדעת אם צדקתי או לא, אני מתלמדת ומנסה לתת את דעתי על כמה שיותר כתבי יד. תודה.

אז ככה

אדם סגור-בהחלט יש בזה משהו בקשר למה שאמרת עם חברים ושאני חשדן-נכון מאוד(ובאמת היו לי אכזבות מחברים והיו לי זמנים של יותר ופחות חברים) בקשר עם הוריי-האמת שלא ממש-אבל יש מידי פעם בעיות בהבנה בקשר ליכולת אינטלקטואלית-מקווה שזה נכון ובנושא שאני לא מקרין כלפי חוץ את מה שאני מרגיש -באמת קורה לי שאני עצוב יחסית אבל אני מקרין שמחה פחות או יותר צדקת

Catty

New member
מממ..

כתב ידך לא ברור כלל... אתה נוטה לשינויים במצברוח... ובכלל אתה אוהב לשנות כל הזמזן דברים. ישנו עליך לחץ כלשהו מסמכות גבוהה יותר (הורים או ביה"ס) אשר משפיע עליך... אתה בודד-אך לא מודה בזה. קולע?

Catty

New member
אני בת ../images/Emo13.gif

אני ממש כמעט ולא יודעת כלום על גרפולוגיה אז אל תקח כלום ללב, זה רק ע"פ הרושם הראשוני... אם הנך אומר כי זה נכון, ומבקש לומר עוד, אז אביט שנית בכתב ידיך..
ונראה מה עוד יעלה בי...

סבבה

לא שאני מזלזל בך חלילה אבל אשמח אם אקבל דעות נוספות של מומחים על כתב ידי

למעלה