תראה אני לא יותר מדי
מבינה בזה אבל קראתי כמה ספרים בנושא אשמח לקבל פידבק. בשביל ההתחלה היה לי קצת קשה לראות משהו בכלל, הסריקה חלשה, פעם הבאה אולי כדי שתכתוב בעט יותר כהה. נראה לי שאתה בנאדם די סגור, לא נוטה לספר על עצמו יותר מדי. מרוכז בעצמו במידה מסויימת, למרות זאת מאוד דרוך לסביבה, בוחן את המצבים ואנשים סביבך בשקט, כאילו מהצד. נראה לי שהרבה פעמים קשה לך להחליט האם לפעול לפי הרגש או ההגיון. נראה שאתה קצת חשדן. קשה לך להיפתח אל אנשים ולסמוך עליהם ואתה בוחר את החברים שלך בצורה מאוד קפדנית. (יכול להיות שחבר כלשהו אכזב אותך פעם? או שכשהיית ילד לא היו לך הרבה חברים?) יכול להיות שהקשר שלך עם הוריך לא כל כך טוב? אין תקשורת והבנה? יכולת אינטלקטואלית גבוהה מאוד. אתה חושב בצורה אנליטית, רציונלית והמקצועות הריאליים הם אלה שמדברים אליך יותר, למרות שגם המקצועות ההומאניים מעניינים אותך. נראה לי שיש לך מחסומים מסויימים בנושא של תקשורת עם אנשים, ולא תמיד אתה מקרין כלפיי חוץ את מה שאתה מרגיש באמת. הייתי מציעה לך להיות יותר פתוח, ולסמוך על האנשים שסביבך מעט יותר. ממש חשוב לי לקבל תגובה, לדעת אם צדקתי או לא, אני מתלמדת ומנסה לתת את דעתי על כמה שיותר כתבי יד. תודה.