אפשר בבקשה קישור לצפייה ישירה בפרקים?

Slow Cheetah

New member
אפשר בבקשה קישור לצפייה ישירה בפרקים?

בלי תרגום, אלא אם כן למישהו יש עם תרגום
תודה

Slow Cheetah

New member
תודה../images/Emo13.gif אמ.. למישהו יש את הפרק הראשון מהעונה

הרביעית גם?

slayer510

New member
יש שמה הכל

איפה שרשום Season 4 רשום more>> תלחצי על זה, תגללי למטה ותראי את כל הפרקים

ItzikTigra

New member
יש לי שאלה! (נצל"ש)! חייב עזרה

אני רוצה לראות סרט ב- Windows Media Player ויש לי קובץ נפרד של כתוביות מישהו יודע איך אני מוסיף את הכתוביות? מישהו אמר לי פעם שמשנים את הסיימות או משהו, אבל שכחתי איך עושים יש לי את התוכנה BS_PLAYER אבל אני רוצה למחוק אותה כי היא מעצבנת אותי אז מי יודע? תודה מראש על העזרה

Superboi

New member
אי אפשר לראות עם כתוביות במדיה פלייר.../images/Emo59.gif

יש דרך לראות בווינאמפ, בעזרת תוסף שאני לא יודע מאיפה משיגים.

amitik1

New member
אתה יכול להשתמש בתוכנה מעולה ופשוטה:

BSPlayer תרשום על בגוגל ותוריד... ושם ניתן להעלות כתוביות.

handlessman

New member
בטח שאפשר! איפה אתם חיים?!

כל מה שצריך לעשות זה לא לדאוג שקובץ הסרט וקובץ התרגום יהיו באותה תיקייה ושלשניהם יש אותו שם (כמובן שלא כולל הסיומות, הסיומת של קובץ הסרט תהיה בד"כ avi או mpg/mpeg ושל הכתוביות srt, sub, txt או ssa, האחרון הכי פחות נפוץ. אבל אם בתפריט ה"כלים" של התיקיות שלכם ---> אפשרויות תיקייה ---> תצוגה מסומן V ב"הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים", הסיומות לא יוצגו. זאת אפשרות מומלצת לבחירה בכל מקרה, אם היא כרגע לא מסומנת אצלכם, אלא אם כן אתם מתעסקים במחשבים ועליכם לדעת לפעמים את הסיומות של קבצים) הולכים למדיה פלייר ---> תפריט Play ---> משם ל-Captions and Subtitles ---> דואגים ש-On if Available יהיה מסומן. עכשיו מפעילים את קובץ הסרט עם המדיה פלייר וזה טוען את התרגום לבד.

ItzikTigra

New member
ידעתי!!!

ידעתי שאפשר! קודם כל- תודה רבה! שנית- ניסיתי מה שאמרת, שמתי את קובץ הוידאו עם קובץ הכתוביות באותה תקייה, שיניתי את שם הכתוביות לאותו שם של הוידאו, ובלי שינוי הסיימות, ושיניתי את ההגדרות של מדיה-פלייר בדיוק כמ שאמרת. אבל זה עדיין מראה בלי כתוביות איפה טעיתי? ושוב, תודה רבה!

handlessman

New member
אולי חסר לך על המחשב VobSub?

VobSub זהו קודק של כתוביות שמשמש כ-plugin להרבה תכניות שמתעסקות עם כתוביות באופן מלא או באופן חלקי. עכשיו, בלי קשר לשום תוכנה שכזאת, צריך אותו על המחשב כדי להפעיל כתוביות במדיה פלייר ועוד תוכנות שמפעילות תרגום עם השיטה של המדיה פלייר. אז, תוריד אותו מכאן. אחרי שזה סיים להוריד: א. תפעיל את קובץ ההתקנה. ב. תבחר ב-English ותלחץ על OK. ג. תלחץ על Next. ד. עכשיו ייפתח לך חלון שבו אתה בוחר אילו יישומים של הקודק אתה רוצה להתקין. אתה תראה שני Vים. תוודא שה-V השני (התחתון יותר) ירוק. אם לא, תלחץ עליו, ואז הוא יהפוך לירוק. עכשיו תפתח את ה-V הראשון (שאמור להיות שחור) בעזרת ה+ שלידו. שם אתה בוחר את התוכנות עבורן אתה רוצה להתקין את ה-VobSub כ-plugin. מבין הדברים שבתוכו, תסמן את התוכנות שיש לך על המחשב (זה לא חובה עבור הדבר הספציפי שאתה רוצה להשיג כרגע, אבל אם יש לך את אחת מהתוכנות שמצוינות שם על המחשב, תבחר בהן, לך תדע מתי יצא לך להשתמש בהן). אם אין לך אף אחת מהן, אז תדאג שאף אחת מהתוכנות לא תהיה מסומנת ב-V, ואז ה-V הראשי יהיה לבן. ה. תלחץ על Install. ו. אחרי ההתקנה יבוא השלב האחרון (אופציונאלי) - אם בתוכנות בחרת בשני או ברביעי, ההתקנה תבקש ממך לכתוב את המיקום שבו מותקנת התוכנה VirtualDub. תכתוב את התיקייה. כמובן שאם לא בחרת, החלון הזה לא יופיע. ז. יכול להיות שבסיום ההתקנה התוכנית של ההתקנה תיתקע ולא יהיה לך כפתור שיאפשר לך לצאת ממנה, אז תעשה את זה באמצעים פחות "קונבנציונליים" (חחח) כמו Ctrl+Alt+Delete וסיים משימה. (אל תדאג, זה לא יפגע בהתקנה, התוכנה כבר מותקנת). ח. עכשיו תחזור למדיה פלייר ותוודא שכל הדברים שאמרתי לך להגדיר בהודעה הקודמת עדיין תקפים. ט. עכשיו תפעיל את הסרט עם המדיה פלייר. אם מופיע לך בשורת המשימות באזור של הסמלים הקטנים מן חץ ירוק כזה - סימן שזה עובד. עכשיו הסרט ייפעל עם התרגום.

ItzikTigra

New member
וואווו

תודה רבה!! אני אנסה עכשיו אני יעדכן בהמשך איך הולך תודה על ההשקעה!

ItzikTigra

New member
אווווווווווףףףףףףף

לא יצא לי!!!! לא מסתדר נשאר אותו הדבר איזה מוזר

ItzikTigra

New member
אבל

זה כן מופיע לי כשאני מפעיל את winamp. אז ככה שזה בסדר תודה

למעלה