אפשר בבקשה הסבר???????

CKYEN1

New member
אפשר בבקשה הסבר???????

אני פשוט לא מאמין... תחשבו שאתם רוצים לקנות שחקן... נגיד מאור מליקסון... כמה הוא עושה בחודש? 550? מקסימום 950? אתה בא להציע לו חוזה (החוזה שלו עומד להיגמר) ופתאום! כמה הוא מרוויח בחודש שוב? 550? אההההההה... המניאק רוצה 7500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד עם בונוס של שכר עולה ב25% ובונוס אסיסטים והופעות בקבוצה הראשונה! מיד סגרתי את ההצעה ושילך לחפש את אמא שלו הסיפור ממשיך ופתאום תקופת ה6 MONTHS WARNING של החוזים שהולכים לפוג מגיעה והנה קטן אחד מכמה שהחוזים שלו אמורים להיגמר עוד 6 חודשים כמה קטן עשה אצלי? 950? ופתאום שאני מציע לו חוזה? אני מגלה שהוא רוצה... אמממ..... 27500 אלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כדי לשכנע אותו להישאר אצלי הייתי צריך לתת לו 24000 עם 25% עלייה במשכורות ועוד חצי מיליון תשלום על חתימה! מי הם חושבים שהם? אדריאנו??????????????????? מה אלה המשכורות האלה שהם מבקשים?????????????

sok777

New member
ככה זה..

שהם מרגישים שהם טובים אז הם יבקשו המון. פעם איברהימוביץ' ביקש ממני 130,000 ליש"ט, וזה היה עוד לפני העונה הראשונה. חוץ מזה בדר"כ שקונים מקבוצה אחרת [אם קנית אותם] אז הם ירצו העלאה רצינית במשכורת.

CKYEN1

New member
אז אני יגיד את זה פשוט יותר

למה שחקניפ תופסים תחת במשחק????????????

אני אשאל את זה יותר טוב

למה שחקנים תופסים תחת במציאות? תמיד שחקנים ירצו העלאה במשכורת,תצטרך להתמודד עם זה כלכלית,אין לי פיתרון יותר טוב בשבילך.

sok777

New member
זה בדיוק מה שאני חושב:)

ככה זה במשחק, וככה זה במציאות וזה מה שכתבתי. תמיד רוצים העלאה.

חביבי, אנחנו מבינים שאתה שואל

גם אם יש "רק" סימן שאלה אחד, ואנחנו מבינים שאתה תמה "רק" אם יש סימן קריאה אחד. אז בבקשה ממך, אל תציף, אחרת אפשר לקבל כאב ראש.

למעלה