אפשר את העזרה?

Acct

New member
אפשר את העזרה?

אהלן אני חייב שתעזרו לי..
לפני כשבועיים הכרתי מישהו. שבוע ראשון זרם מצויין.. אבל פתאום בסוף אותו השבוע הוא התעלם מהודעות באיי סי קיו, לא ענה לי לטלפון. כתבתי לו לאי-מייל שאינני מבין אותו...מה קרה? הוא השיב לי, וכתב שהוא לא "התקרר" כלפיי, ומקווה שגם אני לא. שאני הייתי בסדר וגם הוא..... יחד עם זאת ציין, שמשהו מפריע לו אבל הוא לא יודע מה זה בדיוק. הוא רצה זמן כל השבוע הזה הוא לא התקשר ולא שלח הודעה אחת אפילו. אתמול בערב התקשרתי והוא לא ענה. היום השארתי הודעה באיי סי קיו - גם לא ענה. כתבתי לו היום לאי-מייל, שהבנתי שהוא לא מעוניין בי.. ואני לא מבין מדוע כך התנהג כלפי. כתבתי שאני לא מתכוון לנדנד לו... כתבתי לו שאני יודע שהוא בחור טוב, שישמור על עצמו, איחלתי בהצלחה וכו' הוא שולח מייל בחזרה. כתב שברגע שהתחיל לקרוא את המכתב שלי ישר דלפו עיניו..... כתב שבעצמו לא יודע מה הוא רוצה. ושהוא מרגיש כמו "חרא". כתב שהוא מאוד מקווה שאני אבין אותו... ושהוא מחק את כל התמונות מאתר ההכרויות כי הוא לא זקוק לאף אחד אחר מלבדי.. ושהוא צריך זמן. ציין שהוא יהיה שמח אם בזמן הזה אני אבלה עם חברים שלי ואפילו עם בחורים אחרים. הבטיח שלא יעלם. אני לא יודע מה לעשות. לתת לו זמן? מאז הקשר האחרון שלי חיכיתי כמעט שנתיים עד שפגשתי אותו..... אין לי בעייה להמתין עוד.... אבל יש טעם להמתין? וכמה להמתין? לתת זמן - זה אומר לא להתקשר ולא לכתוב.. לשכוח ממנו? להמתין לרגע שהוא יחליט להתקשר? קשה לי סתם ככה "להעיף אותו".. כי קודם כל אני חש כלפיו משהו... והוא בחור טוב... רק לא יודע מה רוצה... מבולבל.... וגם אני כבר לא יודע...... שבוע טוב

s h i r k u s h

New member
הממ...

לדעתי את באמת צריכה לתת לו את הזמן הדרוש לו, אבל אל תתני לו לשמור אותך על אש קטנה, תשימי לב אם זה מגיע למצב שהוא מנצל את העובדה שאת נתת לו זמן להבין את עצמו ולוקח בקלות את הזמן. לגבי מה זה לתת זמן
תשאלי אותו אם זה בסדר שתהיו בקשר של אס אמ אסים וטלפונים וככה תדעי. למרות שאישית לא הייתי רודפת יותר מדי אחרי מישהו מבולבל... מתכון בטוח להיפגע

Tully Is Here

New member
סליחה על השאלה,

אבל זמן למה בדיוק???? לא רוצה, לא יודע, לא צריך!! תמשיך הלאה. חבל על הזמן ועל כאב הלב.

למעלה