אפשר או אי אפשר להמיר ל PDF עם היפרטקסט

אביהו200

New member
אפשר או אי אפשר להמיר ל PDF עם היפרטקסט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המרה מוורד שמכיל היפר טקסט ל PDF , תודה לנדין שהשיב לי אך לא קיבלתי תשובה חד משמעית אחרת אין לי טעם עדיין להוריד שעה שלמה אופן אופיס עם כל הכבוד

אפשר להפוך קובץ מאופן אופיס ל-PDF

אני מצרפת דוגמה של מסמך שכתבתי עכשיו עם WRITER . הוספתי היפר קישור לאתרWEB וגם היפר קישור למייל. מאוד נח להזמין את קורא המסמך להגיב מיידית ע"י לחיצה ואוטומטית נשלח מייל. הזהרה: כשכותבים את הנושא, מומלץ לכתוב בעברית בלבד, אם לא ייתקבל ג'יבריש בהצלחה,

liorkaplan

New member
ייצוא ל-PDF שומר על הקישורים

מצורפת דוגמה לייצוא ל-PDF עם שמירה על היפטרטקסט כמו שביקשת. בקיצור - עובד. (נבדק עם גרסה 2.4.0 על דביאן גנו/לינוקס)

אביהו200

New member
תודה רבה ו---

אז מאיפה אני מוריד כדי להמיר וורד עם היפר קישורים. לוקח כשעה הורדה נכון? ! האם יש סימונים מיוחדים (V ) בשלבי ההורדה שכדאי לסמן? איך מתקינים? ואיפה אמצא הדרכה לאפשרויות נעילה/הרשאה של ה PDF וכו'?

liorkaplan

New member
תשובה

הורדה ניתן לעשות מהאתרים הרישמיים של אופן אופיס (האנגלי או הישראלי). הגרסה שאני עובד איתה מובססת על האנגלי ולא מכילה תיקונים מיוחדים עבור הגרסה העברית, וראית שעובד תקין. מבחינת אפשרויות ייצוא - השארתי את הכל על ברירת המחדל. בנוסף, באפשרויות הייצוא יש לך לשונית של אבטחה - אתה מוזמן לשחק עם ההגדרות שם ולראות מה מתאים לך. בעייני - זה מיותר. אבל זאת כבר החלטה שלך.

יאיר B

New member

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
שאלה בקשר לשדרוג . . .../images/Emo43.gif

מותקנת אצלי במחשב, משני/רזרבי, חבילת ה-"OO 2.2", בעלת ממשק עברי, לצורך בדיקות/השוואות ועוד... האם עלי להסיר את הגרסה המיושנת לפני
התקנת הקובץ, שהצעת, או שתהליך ההתקנה מזהה קיומה של גרסה קודמת ו"דורס" אותה. תודה.

morh1234

New member
בעיה עם מסמכי כיתוב

היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה מאוד דחוף.. יש לי מחשב חדש שמותקן עליו OO2.2 שאני פותחת מסמך כיתוב הוא נותן לי לכתוב 3 אותיות בעיברית ואז נתקע= באנגלית זה לא קורה... למישהו יש מושג איך .אפשר לסדר את זה? ואם כן אפשר להסביר לי את זה בשפה ממש ממש מפגרת לאנשים שאני להם שמץ של מושג במחשבים?

ברכות על פתיחת הפורום

אני משתמש באופן אופיס כבר כמה שנים. עכשיו קניתי מחשב חדש והתקנתי את האופיס החדש להתנסות בחינם, ואחרי זה הסרתי מהמחשב והתקנתי שוב את האופן אופיס. דיברו כאן משתמשים שצריכים מעבד תמלילים לעבודה שלהם- דווקא לסוג כזה של משתמשים יכול להיות שמשתלם לקנות את התוכנה של מיקרוסופט. אני חושב שהיתרון של Open office הוא בעיקר להרבה מאוד משתמשים כמוני, שצריכים מעבד תמלילים לעיתים רחוקות- כדי לכתוב קורות חיים או איזה מכתב רשמי, או כדי לקרוא קבצים מהווב של DOC או אקסל, ואז אין שום טעם לשלם כל-כך הרבה על יישומים שהם חסרי כל רלוונטיות בשבילנו.

אביהו200

New member
שכחתי(האתגר הבא)...

אני רוצה גם להדביק תמונות/צילום.אפשר?! בוורד זה אפשרי בהעתקה והדבקה פשוטה.זה יועתק ל PDF? תודה

H N 1

New member
כן

כל דבר שיהיה במסמך, ושניתן להדפסה - יומר לתוך ה PDF ישנה בעיה אחת, והיא קיימת ברוב תוכנות ההמרה ל PDF והיא המרת שכבות. כשיש במסמך מספר שכבות, ובעיקר כשיש עברית העסק מתחרבש לגמרי בהמרה. אני משתמש הרבה זמן באופן אופיס, לצרכים אישיים וגם לצרכים עסקיים (למי שטען שזה לא מתאים), אבל המרה ל PDF אני עושה עם Primo-pdf. זו התוכנה היחידה שלא היו לי שום בעיות עם עברית ועם שכבות. ========================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

אביהו200

New member
מה זה שכבות?

וחוץ מזה לפרימו יש בעיה שאין בה אפשרות הדבקת היפר טקסק.הלוא כן?

H N 1

New member
שכבות כשמן...

אתה מניח שכבות טקסט או גרפיקה אחת על השניה, מסיבות שונות (למשל להכניס איזשהו הסבר לתמונה). ערכתי ניסוי קטן על האופן, אחרי שדרוג ל 2.4 ואני חייב לציין שהוא טיפל יפה בשכבות שניסיתי. אני אנסה לעשות עוד כמה כאלו ונראה אם זה לא אקראי. אגב, אני לא יודע על בעיה עם לינקים בפרימו, אבל לך תדע, אני גם יכול לטעות
========================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

jumpgate

New member
>>>

מניסוי קצרצר שערכתי בזה הרגע, OpenOffice 2.4 שומר על לינקים מכל משמר. Primo לא שומר על לינקים כשיוצרים PDF בתצורת Print אבל כן שומר בתצורות האחרות.

אביהו200

New member
מזל טוב.הורדנו את אופן.המרנו ל PDF../images/Emo41.gif

הכל בברירות מחדל.יצא לא רע בכלל להתחלה. ועכשיו אנו רוצים לתקן קצת את ה PDFׁ הזזת שורות וכו' איך? חוץ מזה מתברר שפתיחת קבצים אצלי במחשב נעשית בברירת מחדל כבר עי אופן אופיס וכבר לא וורד. איך מבטלים את ההשתלטות ? שלישית בפתיחת המסך מוורד קיבלנו מסמך בכתבן של אופן,שעוטף כל פסקה כמעט בקו מסגרת.איך מבטלים? אין לי כרגע סבלנות ללמוד לבד רביעית איפה משחקים באבטחה הרשאות? תודה

מספר תשובות

אנו רוצים לתקן קצת את ה PDFׁ הזזת שורות וכו' איך? לא ניתן לשנות קובץ PDF (כרגע ! ) חוץ מזה מתברר שפתיחת קבצים אצלי במחשב נעשית בברירת מחדל כבר עי אופן אופיס וכבר לא וורד. איך מבטלים את ההשתלטות ? יש תשובה בהודעה של TAMINOI שלישית בפתיחת המסך מוורד קיבלנו מסמך בכתבן של אופן,שעוטף כל פסקה כמעט בקו מסגרת.איך מבטלים? אין לי כרגע סבלנות ללמוד לבד - לא ברור , מה עשית, עם איזו תוכנה אתה עובד רביעית איפה משחקים באבטחה הרשאות? מה כוונתך , האם אתה רוצה להוסיף PASSWORD למסמך ?

למעלה