אפשרות למעבר דירה

longi

New member
אפשרות למעבר דירה

היי קרן, לפני כחודש וחצי פניתי אלייך וגם נעניתי כמובן. תזכורת לשאלתי הקודמת ולתשובתך: שמי קרן מאירה - 11.2.1976 שם בעלי - אלון - 19.2.1973 ילדי: סיון - 8.8.2000 יובל - 8.8.2000 מאור - 25.5.2003 שם משפחתינו - לוי אני ובעלי מרגישים "תקועים" כבר כמה שנים, בעיקר מבחינה כלכלית וחוסר מזל. בעלי מובטל כרגע לאחר שנים בעבודות עם תנאים מחפירים. מה תוכלי לספר לי על התקופה הקרובה או על העתיד בכלל? המון תודה מראש, קרן. שבוע טוב קרן , השנה הזאת לא קלה כלל אך היא נועדה לשם מטרה מסויימת והיא ששניכם תוציאו ביטוי אישי החוצה בכל תחום. בעלך עובר תקופה של שינויים בשנתיים הקרובות ולכן עליו להתאמץ יותר ולהוציא ביטוי אישי דרך תנועה,שיווק ומכירה ואילו את טובה בניהול וטיפול על כל גווניהם כגון הנה"ח,הוראה,הדרכה וכו' לא הייתי קוראת למצבכם חוסר מזל כי להיפך ישנם בחייכם המון הזדמנויות ולא תמיד קל לכם להתמקד ולהתנהל נכון והרבה דברים " נופלים" בין האצבעות כמו כסף ובית (משפחה) אינני רואה את בעלך מובטל לתקופה ארוכה אך עליו לעשות סדר וארגון מחדש ולהחליט מה להוציא החוצה ואיזה מהפך ושינוי לעשות . בברכה,קרן *********** קודם כל, אני שמחה שאכן צדקת, ובעלי מצא עבודה טובה לפני כשבועיים (בהצלחה לו !). הפעם רציתי לשאול מה את רואה באופק שלנו בהקשר של מעבר דירה? אנו גרים בדירה קטנה (3 חדרים) 5 נפשות + כלבה. האם את רואה סיכוי למעבר קרוב, התקדמות במקום מגורים? תודה רבה מראש, קרן.

לקראת שנה הבאה

יש פוטנציאל מצויין למצוא דירה . ממליצה להמתין השנה עם כל הקושי . שבת שלום ובהצלחה.

למעלה