אפרת.

grace00

New member
לדעתי

אלה שני דברים שונים. כמובן שאני אוהבת את אפרת הישנה אולי הכי הרבה שאפשר אבל אני חייבת לומר שגם את עיבודי הג'אז אני מאוד אוהבת. אפרת מצוינת בתור זמרת ג'אז ואני אוהבת ג'אז אז זה משתלב מעולה. בקיצור אפרת הישנה הכי אוהבת אבל גם ג'אז זה סבבי

SHEILLA

New member
נמנמ...

אני מאוד אוהבת את עיבודי הג'אז, הם מעובדים יפה וכיף לשמוע שאפרת יכולה לשיר אותם שירים בסגנון אחר, ולדעתי הדיסק הישן הוא מאוד התחלתי, במובן הטוב של המילה, שגם שירים האלה כיף לשמוע:)

tipeshet

New member
אז זהו,

לו אפרת הייתה משמיעה לנו שירי ג'אז חדשים, זה ודאי היה נשמע מדהים, עם העיבודים והלהקה, אך אפרת לקחה את שירי הרוק השקטים שכולנו הכרנו, והפכה אותם לעיבודי ג'אז. כך שיצא, שאלו לא העיבודים שלא היו טובים, אדרבה, העיבודים נפלאים, אך אי אפשר להדביק שיר שקיים לז'אנר אחר, לא הכל מתאים.

mishmishonet

New member
אני לא מסכימה כ"כ.

אני לא חובבת של עיבודי הג'אז ואני מעדיפה בהרבה את אפרת הישנה, אבל אני חושבת שהעיבודים יושבים מעולה על השירים הקיימים. העניין הוא שזה היה נחמד בתור גיוון, שינוי מרענן- אבל ציפינו לחזרה למוטב- מה שעדיין לא קרה. מה לעשות, עיבודי הג'אז פונים לקהל יעד אחר וסביר להניח שאם כך השירים היו מופצים מלכתחילה- לא אנחנו היינו נמצאים בפורום שלה. (אם בכלל היה לה פורוםP: )

tipeshet

New member
היי, את מדברת לחובבת ג'אז,

ולחובבת ברק פלדמן. אם תשלבי בין השניים, ותעשי זאת באופן ראשוני ותמידי, סביר להניח שאפתח בעצמי את הפורום. אני לא חושבת שעיבודי הג'אז היו שינוי מרענן. ז"א, הם היו, אבל לא מפני שאלו היו השירים הישנים, פשוט כי הם היו טובים. שוב, לדעתי, אם הייתה מתחילה מהשירים הג'אזיים, וכך היינו מכירים אותה - מה טוב. לא אהבתי שיש טלאי של שיר ישן על עיבוד ג'אז חדש, זה פשוט לא התאים לי.

למעלה