אפרת..

MrMinogue

New member
אפרת..

אני זוכר שפעם אמרת פה בפורום שיש לך את Other Sides ושזה לא כל כך קשה להשיג אותו. בא לך לעזור לי?

MrMinogue

New member
תודה בכל אופן,

אבל כבר מצאתי לי את Live And Other Sides ואת Other Sides ובנוסף כרטיס הולגרמה של אימפוסיבל פרינסס (חתום ע"י קיילי) תמורת 150$! אתם חושבים שזה שווה??

MrMinogue

New member
תחשוב רגע על התמונה הגדולה..

מדובר פה בשני דיסקים נדירים רצח ותמונה חתומה!!! הערך האמיתי של הדיסק הפחות נדיר מבין השניים - Other Sides הוא שחיטות.. הממממ.. עוד דיעות?

אפרת ר

New member
את other sides

אפשר להשיג ב ebay במחירים יחסית "נורמליים" של 40-50 דולר, אני קניתי אותו בפחות אני חושבת, אבל זה היה בתקופת שקיילי רק התחילה לחזור (spinning) ודברים לא היו כל כך יקרים. other sides and live מגיע למחירים מטורפים בebay, באיזור ה 100-150 דולר. אם שלושת אלו יחד מוצעים לך ב 150 זה נשמע "שווה", אבל אני לא הייתי מוציאה כל כך הרבה כסף על זה, זה נראה לי מוגזם. ומשהו חתום- לא משנה איזה תמונה, יש המון כאלו במחירים מצחיקים, אבל לך תדע מי באמת חתם על זה.

אפרת ר

New member
עוד משהו באותו עניין

אם ההצעה הזו מופיעה באי-ביי, היה על זה בעבר דיון בסיי-היי. יש בן אדם אחד שמוכר כבר כמה פעמים את הדיל הזה, ואומרים שזה נראה חשוד ולא אמיתי כי לא הגיוני שלאותו בן אדם יש כמה כאלו, כי זה באמת דיסק נדיר. אני לא הייתי לוקחת צאנס.

MrMinogue

New member
הממ..

את חושבת? אני פשוט מת להשיג את 2 הדיסקים האלה! הקטע לגבי הבנאדם הזה.. ראיתי את הפידבקים שהוא קיבל על כל המכירות הספציפיות של הסט הזה והוא קיבל פידבק חיובי.. יש לך שמץ איפה למצוא את אחד מהדיסקים האלה חוץ מאיביי? בכלל, איפה למצוא דברים נדירים של קיילי במחירים סבירים?

אפרת ר

New member
היום כבר אי אפשר

מאז שקיילי תפסה תאוצה באמריקה המחירים של הדברים שלה הגיעו לגהבים בלתי נורמלים... היום הכל עולה פי כמה... חוץ מאי-ביי יש שני מקומות טובים לדברי קיילי ישנים או סתם מיוחדים: www.gemm.com www.netsounds.com

למעלה