אפרת

golaash

New member
אפרת

יש לי ילד בן 5 חודשים שנולד 6 שבועות לפני הזמן. בחודשיים האחרונים - בקושי עולה במשקל. אני יודעת שדרך הקופה אפשר להגיע לרופאים מומחים בהתפתחות הילד - אבל תורים אין כ"כ, בגלל זה מחפשת פרטי

ליצולה

New member
תנסי להגיע לד"ר שטייר

בשניידר הוא מנהל את מרפאת הFTT - שלשם נשמע שלמעשה את צריכה להגיע.
הוא רופא מעולה ומאוד נחמד

greys

New member
למה את מחפשת התפתחות הילד ?

הייתי מתחילה ברופא הילדים ואולי פונה לרופא גסטרו, או מקסימום למרפאת FTT. למה דווקא רופא התפתחות ? לא נשמע לי מתאים. הרבה בריאות והצלחה בכל אופן!

כשהילדה שלנו לא עתה במשקל

ואפילו ירדה, התעקשנו על טיפול כלשהו וקיבלנו הפניה לאישפוז יום בשניידר ולגסטרולוג, גם בשניידר. אנחנו בכללית, לגסטרולוג קיבלנו תור תוך שבוע ולאישפוז יום תוך שבועיים. אובחן ריפלוקס, התחלנו טיפול בזנטק ואח״כ בתרופה אחרת בשם לוסק- קיבלנו והיום (ממש בשבוע האחרון) היא כבר אוכלת ממש יפה, ילדה אחרת
וגם התחילה לעלות במשקל...
ממליצה להתחיל שם... לנו זה עזר.

היא בת 4 חודשים.

yoyo10

New member
התפתחות הילד לא יעזור לך כמו שכתבו

את צריכה רופא מומחה ואת הפניה מקבלים דרך ברופא ילדים

Noich80

New member
הייתי הולכת לרופא גסטרו

שווה לשאול בפורום הורים לפגים!
בהצלחה!
אם זה מרגיע- לא שזה במקום לבדוק, הבת שלי לא עלתה כמעט במשקל גם, היינו אצל גסטרו והיא שלחה אותנו הביתה ואמרה שהילדה בריאה.

למה אין תורים?

1. ילד שנולד 6 שבועות לפני המועד חייב להגיע למעקב פגים ראשוני בסביבות גיל 3 חודשים מתוקן
אני לא יודעת איפה את \גרה ובאיזה קופה אבל אני הן בחיפה והן במחוז דן פ"ת קיבלתי תורים בטווח מאוד סביר (הבן שלי בן 4.5 חודשים וכבר היינו בתור אחד והשני מתוכנן לעוד חודשיים)
2. לגבי עליה במשקל- זה מכלול שלם ובהחלט חלק מהעבודה בהתפתחות הילד אבל לא רק. זה תלוי בסיבה לאי עליה במשקל (בעיות אכילה? בעיות ספיגה? ריפלוקס? וכו')

למעלה