אפרת ותמי מ-NLPPLUS, המהלות החדשות-יש!!!!!!!

ladybug4NLP

Active member
אפרת ותמי מ-NLPPLUS, המהלות החדשות-יש!!!!!!!

ההחלטה הראשונה הנכונה שעשו בהנהלת תפוז בזמן האחרון.
בשעה טובה הרבה מזל טוב ועבודה פוריה אהובות שלי

ג'ודי אליאס

ladybug4NLP

Active member
ומה קרה לחתימות שלנו?

עשו interface חדש - על הפנים ועכשיו גם זה?
מעניין מ עוד צפוי לנו....

ommerl

New member
החתימות יחזרו

נכנסים לאט לאט עוד שינויים. ביום שלישי בוטלו החתימות עד שיעלה המודל החדש של חתימות. כשזה יקרה תצטרכי לכתוב אותה מחדש אם תרצי כי הם לא שומרים אותן לפי מה שהכריזו לפני כמה ימים.

יודרוז

New member
אפרת, בענייני פורום ופרסומת

הצעתי, לפחות לשם הניראות והניקיון המאפיין בדרך כלל את תחום ה NLP: לדעתי אין מקום לקבל פרסום לבית הספר שלכן, שאני אפילו בין בוגריו, בכל פעם שמישהי מכן מעלה תגובה כאן בפורום.
קודם כל זה פשוט יותר מדי, בהנחה שתעלו לכאן הרבה פוסטים. שנית זה מוריד מערכו המקצועי, אובייקטיבי של הפורום. אני מכירה אותך טוב מדי ויודעת שזו איננה כוונתך. ובכל זאת, כאשר נכנסים לפורום מקצועי או תמיכתי, לא נרצה לחוש כאילו אנחנו בתוך פורום פרסומי שמתחפש למשהו אחר.
הייתי משאירה את המלצות ההתקשרות הטלפונית לדף המשתמש שלכן, אליו אפשר להגיע אם רוצים ופשוט לחתום בשם אפרת שמר או תמי ילין, אולי עם עוד כמה מילים נייטרליות וחפות מפרסום. למשל אחד מעקרונות ה נ.ל.פי, או כל דבר אחר מסוגו.
זאת התחושה שלי. וגם ראיתי שאחרים התיחסו לכך.
נכון שניהול פורום בתפוז הוא גם אקט עיסקי שעשוי להיות מניב, אולם לא בצורה הבלתי עדינה, הכמעט פולשנית, שזה נעשה כרגע.

יודרוז

New member
תוספת לתגובתי הקודמת

עכשיו ראיתי שאת הפרסום אנו מקבלים לא רק כאשר מישהי מכן מעלה פוסט, אלא כל פוסט ופוסט, אפילו זה שלי שכתבתי לפני רגע, קיבל הפנייה להתקשר אליכן.
באמת? אתן חושבות שזה יתרום לשמכן הטוב ולפרסטיג'ה של בית הספר שלכן? לדעתי בדיוק להיפך.
לא נאה, לא מתאים, מציעה לנהל את הפורום באופן חף מדחיפת פרסומות ושמכן בין שוחרי ה NLP ילך וישתבח, גם בלי להיות מופגז בהזמנות התקשרות.
בהצלחה

כן, בדקתי את זה

גם לי היה קצת קשה עם זה, וביררתי במדויק. זה לא קשור רק לפורום הזה. בתפוז הסבירו לי שכל הפורומים שלהם עוברים עכשיו שינוי ובכל פוסט בכל פורום מופיעה פרסומת. אנחנו קיבלנו לפחות את האופציה לשים שם את אמצעי ההתקשרות איתנו, שזה הרע במיעוטו. כמו כן נאמר לי שהשינוי בכל הפורומים קורה בהדרגה כי פורטל לא משנים ביום אחד, ולכן לוקח להם זמן להעלות כל פיצ'ר חדש. הובטח לי שבקרוב לכל משתתף תוחזר חתימתו האישית.

איזה כיף כזו קבלת פנים!!

תודה רבה ג'ודי אהובה! באות עם הרבה חשק. שתהיה לכולנו שנה טובה ומספקת!

למעלה