אפרת ומיכל

• פותח הנושא a25
  • פורסם בתאריך

a25

New member
אפרת ומיכל

הי לא יודעת אם את זוכרת או מיכל זוכרת אותי, אבל נחמד לראות שיש עוד פורום שמתעסק בהפרעות קשב וריכוז.

שלום לך וברוכה השבה.../images/Emo140.gif

רק לא הבנתי מה המשמעות של "עוד פורום"?

zivadina

New member
שלום A25

אני זוכרת אותך מפורום "וואלה". ובכן, יש את "וואלה", ללא מנהלת, יש את "נענע" בניהול שרית, יש את YNET בניהול ד"ר ישראל וינקלר ויש את הפורום הנהדר הנוכחי ב"תפוז", וכולם הם בשביל אנשים שמתעניינים בהפרעות קשב ורכוז. אז תבחרי לך. יש כאן אנשים שגולשים בכל הפרומים האלה. כל פורום והאוירה המיוחדת לו. אני, למשל, עשיתי מהפורום הנוכחי דף הבית שלי, כי יש בו הכי הרבה מומחיות, וכולן אמהות לילדי ADHD, ולאחרונה מבקרת הרבה הפסיכיאטרית ד"ר איריס מנור, שמתמחית ב-ADHD. שבוע טוב לך. זיוה

מיכל ט

New member
אהלן A

בטח שאני זוכרת. מה שלומך? את עדין לומדת? אייך הולך באפן כללי? מקווה שהכל בסדר שבוע טוב מיכל

דליה.ד

New member
שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

את מוזמנת אלינו תמיד! הפורום הזה עוסק במיוחד בהפרעות קשב וריכוז, אבל לא רק אלא גם בלקויות למידה שונות ובזכויות הורים מול המערכות השונות בארץ. מרכז החשיבות שחל הפורום, לפי דעתי, הוא התמיכה שהוא מספק לחבריו מעבר לייעוץ. ואנחנו משמשים קבוצת תמיכה וירטואלית נושמת וקיימת, עם שמירה על האנונימיות - למי שזה חשוב לו - ועם יחס אישי וחם. לכולם יש כאן במה לידי ביטוי. הדבר היחיד הוא שאנחנו לא כל כך אוהבות שרלטנים שמנסים להתפרנס על גבם של הורים מודאגים. ולכן אנחנו מאמינים בשיטות טיפול שיש לגביהם הוכחות אמפיריות והן בדוקות ובטוחות. עם זאת אנחנו לא מונעות גישה לטיפולים אלטרנטיביים (למרות הספק) - זו זכותו של כל אדם. ואני - באופן אישי מאמינה שכל אחד צריך לנסות מה שמתאים לו. אז...את מוזמנת להשאר ולספר לנו קצת....

a25

New member
האמת היא

שאין הרבה מה לספר.... אני בת 26+, גומרת ללמוד, עם ADHD, שאובחן לפני כשנה וחצי וזהו כל השאר זה סתם סיפורי המאבקים שלי בעניין יש לי מחר מבחן ענק של 8 שעות... מקווה שיהיה בסדר :)

אשלונית

New member
היי אני זוכרת :)

מה נשמע? הרבה זמן לא שמענו ממך :) טוב לראות אותך שוב אש.

a25

New member
אשלי מתוקה

באמת עבר המון זמן מה קורה איתך?

למעלה