אפרת היכן את

גילה ב

New member
אפרת היכן את

מבקשת את עזרתך . יום חמישי יש לנו פגישה עם הנירולוגית ד"ר גואז (בצפון) האם את מכירה/שמעת עליה? מה כדאי לקחת לפגישה טסט ידים איבחון מה כדאי לשאול צריכה קצת כלים לפגישה. אודה לך אם תוכלי לעזור. גילה

היי גילה - אני פה!

גם אם באיחור או בלילה או בסוף היום אני מגיעה לפורום יום ביומו. קודם כל לנוירולוג את לוקחת את האבחון. לפני זה קחי נייר ועט ותרשמי כל שאלה שעולה לך בראש, אבל הכל!! שאלות שהנוירולוגית לא תוכל לענות עליהן - היא תאמר לך אצל איזה איש מקצוע תוכי לקבל את התשובות כך שגם תקבלי מושג על אנשים שאולי כדאי לך לפנות אליהם. בכל מקרה הייתי מעלה שאלות לגבי: 1. ביטויי ההתנהגות הפיזית של ההפרעה, היכן היא רואה אותם, מתי החא חושבת שהילד סובל מקשיים, איפה היא רואה את נקודות התורפה של ההפרעה גם בבית וגם בבית הספר. למה לצפות עוד? האם יחסית למה שהיא מכירה ההפרעה חמורה או לא? 2. תרופות, ריטאלין ותחליפים, מינון בוקר ואחרי הצהריים, מתי כדאי להתחיל, מתי צריך לעשות הםסקה, מהן תופעות הלוואי. האם יש משהו חדש שמהווה תחלי לריטאלין - אם כן מה הן תופעות הלוואי וההשפעות ואיפה את יכולה לקרוא על התרופות. 3. אם מומלץ טיפול תרופתי - מתי לתת, מה מותר לאכול עם התרופה, מה אסור? האם יש דברים המומלצים מבחינת אכילה? מה עושים כשהילד חולה? לתת ריטאלין או לא? מתי לבוא למעקבים? בקיצור את כל המבול!!! שיהיה בהצלחה נשיקות אפרת

למעלה