אפרת הושיעי

דליה.ד

New member
אפרת הושיעי

אני לא מצליחה להיכנס לאף מאמר ואני נורא רוצה, האם יש בעיה כללית או (שכרגיל) רק אצלי הכל מתחרבש???

היי דליה אין בעיה טכנית

במאגר המאמריםת את יכולה לתאר בדיוק איזו הודעה את מקבלת כשאת מנסה להיכנס?

דליה.ד

New member
זה מראה שהדף שביקשתי לא קיים

ואני מנסה דרך "רענן" ו...כלום, ולפעמים אני לוחצת על העכבר וזה פשוט לא מגיב, אנסה שוב יותר מאוחר אני הולכת להאכיל את הכנופייה לפני שהם יורדים לי על המקרר בלי חשבון והמטבח יראה כמו הצרות שלי!!!!!!

דליה.ד

New member
ניסיתי שוב ו...

לא מצליחה! אני נורא רוצה לקרוא את כל המאמרים, מי יכול לעזור? אולי אני לא לוחצת טוב?

דליה יש ישועה!!

קודם כל אמרו לי להגיד לך שאם את נכנסת לעמוד המאמרים ולא מליחה לראות אז תעשי REFRESH (באקספלורר זה הכפתור עם הציור של הדף ושני חיצים שהולכים במין מעגל) אם זה לא עוזר מספק הטלפון לשירות לקוחות בתפוז: 6109610 03 את השירות מנהל יניר, בשעות הפעילות של העסקים בארץ כלומר יום א´-ה´ בשעות הבוקר עד אח"הצ. מקווה שיעזור תעדכני אותי. אפרת

נירה-ש

New member
גם אני לא מצליחה

שאלה לדליה - האם הצלחת כבר? אם כן ספרי לי איך נירה

היי נירה! נעלמת קצת ../images/Emo20.gif

יופי שחזרת, בכל מקרה אני ממליצה גם לך להרים להם צלצול, הם מאוד נחמדים, ויכול להיות שזה בעיה דומה ויכול להיות שלא, אל תהססי להעזר בהם. נחמד שחזרת אפרת

נירה-ש

New member
כי אנחנו כבר קצת מעבר

לבעיות. בת אחת שלי שהיא היפר, כבר מאוד בוגרת והצליחה במשמעת עצמית חזקה להגיע עם עצמה להישגים, כולל עבודה קבועה, לימודים באוניברסיטה פתוחה בהצלחה וכו´ עדיין קיימת אצלה בעיה של חוסר בחברה מתאימה, פה היא קצת נפלה בין הכסאות. בתי בשניה שהיא סופר דיסלקטית, עובדת במחשבים, הידע שלה בנושא כמעט רק מהאויר. מגדלת את הנכדה שלי ועוד מעט מסיימת תואר ראשון גם כן באוניברסיטה הפתוחה. אגב לשתיהן יש הקלות ותוספת זמן בחינה. יש בפתוחה מחלקה שמטפלת בחריגים בצורה יפה. חבל לי שפורום כזה לא היה קיים כאשר התלבטתי לפי שנים...... עם הבעיות שאתן מעלות כאן, וכמובן הצטרכתי לפתור די לבד. אפילו הרופאים בקושי ידעו מה לעשות. מערכת החינוך, במקום לעזור-הפריעה, ועל הגישות של המורים אז, אין בכלל מה לדבר. נירה

דליה.ד

New member
לא, כי הם לא עובדים בסוף השבוע

אני אנסה מחר, לא מוותרת כל כך בקלות. אפרת רציתי לשאול: בני הצעיר (בן 5) נכנס לפעמים ל"טראנס" של צחוק והתנהגות מוזרה, כמו נפנופי ידיים והשמעת קולות והיפריות קשה. קשה מאוד להוציא אותו מהמצב הזה, למרות שאני לוקחת אותו ל"טיים אאוט" פחות או יותר, זה קרה היום בחדר האוכל ונאלצתי להוציא אותו 3 פעמים! נתקלת בתופעה?

היי דליה...כן בהחלט נתקלתי

הז קורא לבן שךי כשהוא מאוד מתרגש או כשהרעש מטמטם אותו...אז אני מוציאה אותו החוצה ומתרגלת אחיזה מכילה, כי למדתי שהוא צריך את ההרגעה הפיזית מבחוץ, הוא לא יכול לעשות את זה לבד. כשאת מוציאה אותו החוצה מה את עושה?

דליה.ד

New member
אפרת ../images/Emo42.gif

מאוד הרגעת אותי, כי ההתנהגות הזו החמירה באחרונה. אני בדרך כלל שולחת אותו לבדו החוצה אבל אנסה את ה"הולדינג" אני ארצה לשתף אותך יותר אבל אעשה את זה יותר מאוחר כי הבית במהומה ואני אקח אותם קצת לטייל אחזור אחר כך. תודה בכל מקרה!

למעלה