אפרת בקשר למאמרים

אשלונית

New member
אפרת בקשר למאמרים

טוב קראתי עכשיו את הראשון, (כל הכבוד לי על זה!), ואני בהחלט מוצאת את עצמי שם, רק חבל שלא קראתי את זה יותר מוקדם בגיל יותר צעיר או שההורים שלי היו קוראים את זה, כי להקנות לי עכשיו את כל הדברים האלה אחרי שהתרגלתי לכל השיטות שלי והכל זה נראה לי קצת מאוחר! אי אפשר לשנות את ההרגלים שלי, לדוגמה ההורים שלי מנסים שנים!! לנסות לגרום לי לישון מוקדם, במקום באיזה אחת שתיים אפילו בזמן לימודים,וזה עוזר? ממש לא, ככה התרגלתי ואם כל החסרונות של זה.. מה לעשות אני לא מצליחה אחרת. טוב לפחות אני אוכל לעזור לילדים שלי, זו נחמה! רק שתדעי ששמרתי את המאמר הזה בתקייה המיוחדת שלי במחשב!, וצרבתי אותו כך שאני אוכל לשמור אותו, התקייה הזו היא דברים שאני שומרת בשביל לקרוא בעתיד, דברים חשובים וכאלה! אז תהיי גאה שהמאמר שלך נכנס לשם! זה כבוד
תודה!, ואת יודעת משהו, נראה אולי אני אנסה לשנות את ההרגלים שלי בכל מקרה, למרות שזו תהייה הרבה עבודה!!! אשלי.

אשלונית מתוקונית! ../images/Emo29.gif ../images/Emo1.gif

תודה מתוקה על המחמאה....בקשר להפרעות שינה, דבר ידוע הוא שאנשים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז סובלים מהפרעות שינה, אני לא יודעת אחוזים וסטטיסטיקות אבל יודעת שהרבה סובלים מקושי להירדם, מחלומות רעים, משינה לא סדירה וכהנה כך שאני לא חושבת שזה עניין של הרגל דוקא במקרה שלך. אני גם לא חושבת שצריך לשנות כל הרגל, אבל במאמרים יש טיפים חשובים שכדאי לאמץ, סתם בשביל שיהיה קל יותר...

מיכל ב

New member
מאמרים נהדרים, תודה + שאלה

למה בכל פעם שמופיע משהו באנגלית מתבלבלות לי השורות??? מה לעשות???

או קיי - אז זו הבעיה,

המאמרים שמורים בפורמט HTML מסוג כל שהוא עם כל מיני קידודים פנימיים של המערכת, בגלל זה כנראה המעבר לוורד לא היה מוצלח, אם תרצי ויש לך צורך אשלח לך במייל את קובץ הוורד המקורי שלי שממנו העליתי את המאמר.

מיכל ב

New member
אין דרך לפתור את זה?

זה קורה לי המון פעמים. יכול להיות שמשהו בהגדרות לא נכון? אני ממש לא מבינה בזה כלום. חוץ מזה אני שוב מחזקת את ידך בעניין הפורום. ביי בנתיים, מיכל

אני אעלה שאילתה בתפוז

אצל צוות המתכנתים, שוב תודה על החיזוקים, ושוב אני מציעה לך את הקובץ שלי האישי

למעלה