אפרת! אנא התנצלי!

ofda

New member
אפרת! אנא התנצלי!

אפרת שלום רב, אני משתתף קבוע בפורומים בתפוז, ובהנאה רבה, חובה לאמר. אני משתדל לסייע לאנשים בתחומים מגוונים, בהם אני מתמצא. כל התגובות שקיבלתי עד כה, במהלך החודשים האחרונים, היו תגובות תודה והערכה. אולי משום כך, הופתעתי עד מאד, כאשר לאחת מהתשובות שעניתי ע"מ לסייע למישהו, הגבת בצורה מוזרה. הדבר היה בפורום עיצוב גרפי, בתאריך 11 באוקטובר (קישור מצ"ב). הערת הערה כלשהיא לגבי החתימה שלי. התגובה נראתה לי כה מוזרה, וגרמה לי עוגמת נפש כה רבה! שאלתי את עצמי מדוע אני ראוי לתגובה כזו? האם כתבתי משהו לא כמו שצריך? האם ניבלתי את פי? האם הפרעתי למהלך הפורום? האם פגעתי בך, או במישהו אחר בפורום? מאחר ובדקתי את עצמי היטב, ולא גיליתי כל דבר שעלול היה לפגוע במישהו, חשבתי שטעית בתגובתך, ואת בוודאי תרצי להתנצל עליה. אני, כמובן, אשמח לקבל את התנצלותך. מעבר לכך, מאחר ואת אחראית אחד הפורומים בתפוז, נראה לי עוד פחות ראוי להגיב בדרך ובצורה שהגבת. אני מצפה מכולנו, אבל בעיקר מאחראי פורום לנהוג בכבוד כלפי הזולת. תגובתך הופיעה כאן תודה מראש, אופיר Microsoft Certified Professional http://ofir.tayind.com/dw

תגובתי לפני מחיקת הודעתך.

נכון, לא העלבת ולא פגעת אך בחתימתך יש מניעת מידע ומעין "חצי אמת" שלבי ה-MICROSOFT CERTIFIED PROFRSSIONAL הידועים כ-MCP ניתנים ללומדים ניהול רשתות תקשורת מחשבים - כל אחד מהם מהווה אישור על למידת פרק מתוך החומר הנדרש על ידי מיקרוסופט להוצאת תואר ה-MCSE , מייקרוסופט אינה נותנת תעודה על מבחני ה-MCP אלא רק אישור על עשיית המבחן, כך שזה אינו תואר מקצועי, אלא מעין "הוכחת שלב". אתה מציג עצמך מוסמך מטעם מיקרוסופט כשבעצם לא השלמת את התואר המלא ובכך מטעה אנשים, אינני יודעת כמה MCP עוד עליך לעשות, אך מכיון שלבעלי יש את התואר MCSE2000 וגם תעודה של EARLY ACHIEVER ממיקרוסופט, אני מעט מבינה בעניין. לא אני זו שהתהדרתי בתארים לא לי, או שניסיתי להראות מה שאינני ולכן איני רואה מקום להתנצלות מצידי, אלא לתיקון אי הדיוק מצידך. להבא, נא תן את תגובתך כשרשור לשלי במקום המתאים. אפרת

ofda

New member
אז אני מבין שעכשיו את אלוהים או

מישהו מטעמו? או אולי מנכלי"ת Microsoft? ונניח שש לי עוד 700 מבחני MCP לעשות. מי שמך להסמיך או לא להסמיך אנשים? מי שמך להחליט בדברים שאינך מבינה בהם, ולפגוע באנשים? לידיעתך: מיקרוסופט מכבדת את המקצוענים שלה (אגב, אני נמנה עליהם, בנוסף לתארים רבים נוספים אותם אני נושא - מטעמם, ומטעם חברות אחרות), ותעודת MCP היא תואר מוכר. נושא התואר רשא (זכאי) לשאתו בגאון, כולל סמל אותו הוא רשאי להוסיף לכל מסמך היוצא בשמו. לאחר שתלמדי את הנושא, אני עדיין מצפה להתנצלותך!! אופיר Microsoft Certified Professional http://ofir.tayind.com/dw

נגעתי באמת וזה מפריע לך?

אתה עדיין לא נושא בתואר מוסמך אלא בחלק ממנו, אני כן מבינה בעניין ויש פה בבית כמה תעודות של מייקרוסופט ואני אזכיר לך שרק על ה-MCP הראשון מיקרוסופט טורחת לשלוח תעודה ואחר כך אתה לא מקבל כלום עד שאתה משלים את התואר הסופי. אין לי על מה להתנצל, אני מכירה את הסמלים של מיקרוסופט, ויודע באיזה מהם מתהדרים ובאיזה לא. סיים את לימודיך ואז נדבר.

חגי דהן

New member
עם כל הכבוד לך אופיר, יש דרכים

אחרות להתלונן ולהעביר ביקורת. הדרך בה אתה חותם על הודעותיך נראתה תמוהה לא רק לאפרת, אני חייב לציין שגם לי ולמשתתפים אחרים שקראו את הודעותיך. אל תשכח שבכל פורום מקצועי אליו אתה נכנס יש אנשים בוגרי מכללות וקורסים, מול מי אתה מנפנף בתארים שלך? אף אחד הרי לא יעסיק אותך. מחפש עבודה? מתוסכל שאין לך עבודה? תפרסם מודעה באחד מאתרי הדרושים ואל תוציא את הכעס שלך על בחורה שכל חטאה היה לתקן אותך בצורה מכובדת ומאוד לא פוגעת. אתה פגעת באנשים בעובדה שמצאת לנכון לפאר עצמך על גב אחרים ולהכניס תואר תכנותי לפורומים שעוסקים באמנות ועיצוב. שמור את הערותיך לפורומי התכנות והמחשבים, התואר שלך לא שווה דבר וחצי דבר כשזה נוגע לנושאי העיצוב והאמנות. אני אגיד לך עוד משהו, בין בוגרים, הזלזול הזה שלך בתעודה והדרך בה אתה מפזר את הכישורים שלך רק מוכיחות כמה עוד יש לך ללמוד. מאחל לך שבכל מקום עבודה אליו תגיע, המנהלים יפתחו כל משפט בתיאור הכישורים המקצועיים שלהם ויסיימו כל משפט עם המקומות בהם למדו ועם העובדה שהם בתפקיד בכיר ממך - אני לא העזתי מעולם לעשות דבר כזה לאחד העובדים תחתיי (כשאתה חלק מצוות זה עד הסוף, אין טובים יותר או פחות).

שלום חגי וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

נחמד שבאת אל פורומינו הקט, מקווה שתישאר גם לדיונים המעניינים בענייני אמנות
תודה על התמיכה. אפרת

למעלה