אפרתתתתתתתתת

שרי42

New member
אפרתתתתתתתתת

יש לך שתי הודעות באי סי קיו , תקראי ותחזרי אלי......:)) השארתי לך הודעה בפלאפון כי הטלפונים אצלך תפוסים דרך קבע......מקווה שאת חשה בטוב

אפרת.א

New member
מה את צועקת מה...

מה הרעש - על מה ההמולה? (אפשר לחשוב שמישהו חולה ואת רוצה לדעת מה קורה...:)) טוב, רגע...תני לנשום...הולכת להביא את הפלאלפון. שניה...אה, או קיי... יותר טוב , תודה...מסיימת - כאן ומתקשרת.

שרי42

New member
מה זאת אומרת?......

מה אני צועקת....באמת, תודה רבה לך שסיימת כאן.......את אין לך שעון ואין לך אלוהים.....קשה לך לנשום? שאשחרר את הלחץ? (התחתונים? חחחחחחח)

אפרת.א

New member
דוקא יש לי שעון...

בעצם שלושה....(חוץ מהנודניק שעל הקיר בפינה) אבל מי בכלל מסתכל לעברם? אין לי זמן בשבילם... :cool: וכן, שחררי קצת לחץ - אוףףףף , מה זה אפילו בשבת לא נותנים...רגע של נחת..??? יש חדשששששש???. אני מתה מסקרנות....(אפשר להיות זבוב על הקיר? או עכבישון קטן? אל תהיי כזו, חברה או לא חברה?:( חחחחחח ישששש! למדתי להיות קצת...פולניה:))!

שרי42

New member
לא מתאים לך.....

אבל מפאת השעה שההודעה נכתבה אני אסלח ואבהיר.... זה שיש לך שעונים בכל רחבי הבית ועל היד ...זה אני יודעת.... זה שהם לא מהווים פונקציה בחייך גם את זה אני יודעת ולזה התכוונתי:)) זה פולניה זה? את רוצה להפוך להיות עכביש או זבוב? תמיד שהשניה תהפוך ולא את...זה להיות פולניה! סבלנות נשמה...האומץ יגיע חחחחחחחחחחחח

מרנינה

New member
אפרתתתתתתתת

מה לא ידעת שמלבד שעון חסר לה גם עוד קו טלפון אחד? שבוע טוב לכן חברותי אוהבת אתכן חברותי (למרות שלא מחזירה טלפונים) ונדמה לי שעשיתי זאת, הצלחתי להכנס לפורום, חחחחחחחחחחחחחחחחחח )

שרי42

New member
נשמההההההההההההה

אוףףףףףףףףףףף עכשיו אני רגועה...עכשיו כל הפולניות בפנים...וייייי על הבלאגן שאנחנו הולכות לעשות חחחחחחחחחחחח מואההההההההההההה

אפרת.א

New member
את רגועה.....ואני הולכת לקרוא

לעזרה: קוווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב................!

אפרת.א

New member
מרנינההההההה - כיאה לרב אמן

פולניה - גם נכנסת בפעם הראשונה וגם עוקצת! זה פייר זה?!? ובכלל עכשיו ``הלך עלי`` אם קודם שרי לא ``נתנה לי לנשום`` עכשיו מה?!? הצלחת להכנס לפורום?? - הצלחת בטח הצלחת........(משנסת מתניים ונכנסת לקו התקפה - כיאה לתלמידה טובה...) אוהבת אותך מכלללללל הנשמה! מואההההההה רוצה קפה ? (שלא תגידי שעשית דרך ארוכה ולא נתנו לך לפחותתתת כוס מים:)

למעלה