אפרתוש

שרי42

New member
אפרתוש

הסלט היה די טוב, קצת יותר מידי לימון לטעמי אבל....לא צריך להתלונן על משהו שמוגש לך מוכן.(כפוית טובה שכמוני חחחחחחחחח) אהרון המורה מוסר לך ד"ש, הוא טוען שזה מה שנותר לו לעשות...כי כל פעם שהוא עובר על ידי אני נמצאת בפורום במקום להאזין להסברים שלו....שלא לדבר על שיחות הטלפון שלך באמצע השיעור חחחחחחחח(והוא דווקא אחלה מורה, עם חוש הומור משהו מיוחד....ואשתו התקשרה אליו עכשיו להודיע לו שהוא הפך להיות סבא.....מזל טוב סבא אהרוןןןןןןןןןן אני צועקת לו...והוא, מה זה מסמיק (מיאקית אני חחחחחחחחחחח) טוב יאללה באמת הגזמתי היום....(בעצם, מה הגזמתי...משעמםםםםםםםםם לי)

אפרת.א

New member
../images/Emo49.gif סבאאאאאאאא אהרוןןןן...... ../images/Emo20.gif

(תראי לו שגם אני מוסרת מזל טוב - שיסמיק עוד קצת:)) רגע, אני כבר רגועה....אם לאשתו מותר להתקשר באמצע השעור לי על אחת כמה וכמה (מה את צועקת מה - הוא שומע טוב לא?? רק סבא נשמה, לא חרש חלילה:) חחחחחח משעמם לך? - יאללה בואי לכוס קפה - יש סוכרזית לא צריך להביא.. עוגה - עלי! (אחרי הסלט מתבקשת עוגה לא?:)

שרי42

New member
ישששששששששששששש

הסתיים יום הלימודים המפרך חחחחחחחחחח....עכשיו אני נוסעת לפגישה....מקוה שהוא לפחות יהיה שווה...אם כבר לאבד הכרה אז לפחות ליד מישהו שווה לא?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שרי42

New member
זהו...אהרון באיבוד ריכוז.....חחחחחח

כבר לפחות חצי שעה...קודם אני עם השטויות בפורום ואחכ´ אשתו ועכשיו לסיום הראתי לו את המזל טוב שלך....מוסר תודה יאללה מתוקה אני פורשת...נדברה מאוחר יותר

אפרת.א

New member
בכיף נשמה - שוב ד"ש לאהרון...

ונשיקה (עם נישוק במיוחד לנכד בשמי) סעי בזהירות:)) מואהההההההההה - - - - בכל מקרה - שיהיה לך מחר
אוהבת אותך -

אפרת.א

New member
פגישהההההה ???

את הפרטים הפיקנטים את לא מספרת אה? שומרת לסוף "וזורקת" ככה שתי שניות לפני פרישה? נו, וזו נחשבת חברה

שרי42

New member
תגידי ......

מה..מה כבר יכול להיות פיקנטי בלפגוש את האיש שהולך להכניס אותי לאיבוד הכרה זמני הא??????????????????? ועוד לוקח לי ברוב חוצפתו מבחנה של דם פגישה עם ערפד חחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
ועוד אחד כזה ש...

אומר לך לשכב במיטה כשמאחור אין כלום מלבד שרוכים שלא ממש נשרכים...בלי אמממ...חזיה ובלי תחתונים...אופס:)), כזה אחד שמבין רק בהזרקה, מסכות ו....בקיצור - מרדים??? מואהההההההההההההההההההההההה מתוקה אני שמחה לבשר לכולם שהכל טוב והערפד אכן היה בפעולה אבל.........החזיר אותך בחזרה ,אמנם לא ממש שלמה אבל בריאה וחלשה ...כואבת אבל מחייכת ואפילו שמעתי אותך כבר צוחקת:)) - - - -מואההההההההה אוהבת אותך החלמה מהירה - - - - - - ממני בשם כולנו:)) חג אהבה שמיייייח לך נשמה - מואה.

למעלה