אפרתוש יקירתי

שרי 43

New member
אפרתוש יקירתי

תגידי..הכל צריך לבוא לנו ביחד????????? כי אחרת איך תסבירי שמיד אחרי שדיברנו האף שלי תפס נזילה לא מוסברת ואני כבר לא מדברת על הדבר השני שתופס אותנו יחד חחחחחחחחחחחחחח אז ככה: הבית שלך כבר מסודר להפליא..לפחות החלק שהאורחים רואים (ואני אוהבת אותו יותר מהבית הקודם...הוא מקרין חמימות), וקרן כבר מסתובבת לך בין הרגלים והמחלה נמצאת בשלבי גסיסה אחרונים אז מה בדיוק מונע ממך להכנס לכוס קפה ולאכול איזו עוגת קרם מוס הא????????????????

קוב

New member
כבר?

עכשיו? ואפילו לא סתיו! אמנם החצבים כבר משתוללים על הגבעות, אבל כבר עכשיו? חכו קצת..... תנו לחורף צ´אנס.... את האמת אני מרגיש איזה דיגדוג בקצה האף, ככה ממש מזכיר הההההההפפצ´י.... זהו כניראה גם אני מתחיל אם הההההההפצ´י. העיקר להיות בריאים! קוב.

אפרת.א

New member
חחחחחח "מעתיקנית" אחת:))

עד מתי ולאן תרדפי אותי אה ?????? - - התלמידים שלי דאז קראו לאנשים כמוך "מעתיקנית" חחחחחחח או שמא אני המעתיקה ממך? - בכל מקרה...איך אמרנו - תחת ותחתונים לא?!? (אופס... זה מהאנטיביוטיקה - sorry) חן חן על התחושות הכיפיות שהיו לך אצלי:)) יאללה - מצדיק נסיעה "קצרצרה" אלי - לכוס קפה נוסף - הפעם תביאי את הבנות ונחגוג כמו בימים ההם... קרן מסתובבת לי בין הרגליים ??? חחחחחח השתגעת? - בשביל מה יש לה את הרגליים של דורון ??? היא מסתובבת זה נכון - עם האוטו שלי - מאז שהיא חזרה מי זוכר שיש לי רכב ? קפה ? - עשית טובה ושתית רבע כוס קפה - עוגה לא רצית...שאני אוכל עוגת קרם מוס ואשמיןןןןןןן ???? למה - מה עשיתי רע?
את בטח חושבת שהיה לי קל להכנס לכאן היום הא? - חחחחחח, איפה...כנראה שגם זה - מדבק
חחחחחחח אני עדיין מתגלגלת מצחוק מהתגובה של אורן - בדיוק האיכסססססססססססססס שעליו דיברת - - - חחחחחחח קרע אותי מצחוק , צעקתי לו שיש לו הודעה משרי - והקראתי לו את תוכנה...עוד לא הספקתי לסיים ת´מילים "נישוקים וחי.....והאיכס לא אחר לבוא... אוףףףףף - - איזה כיף להיות כאן שוב לאחר העדרות כה ארוכה... (ועל כך תגיע הודעה בנפרד.. מניחה שמחר כי עדיין לא החלמתי דיי כדי להפעיל ת´תאים במוח:)) מואההההההההה יקרה שלי it´s so good to be back again

שרי 43

New member
תגידי....זה חשוב מי מעתיק ממי??????

התוצאה היא שחשובה לא? בכל מקרה הייתי בהלם שאורן לא כתב לי איזה משפט כמו ...שרה הל.... חחחחחחחחחחח ובדיוק מה שחסר לשתינו זו איזו עוגת קרם...ועוד ב- 11 בלילה...... ולמה להפעיל תא בצבע אפור? אין לך איזה צבע קצת יותר שמח???????????? יאלה..יאללה בלי תירוצים נשמה....

אפרת.א

New member
חחחחחחחחחח יקירתי - אורן

לא ריחם עלייך...............שלא יהיו לך ספקות
היום קוראים לזה "הפחד.." חחחחחחחחח והמבין יבין:)) אם עוגת קרם ועוד ב-11 בלילה - איך אפשר בלי גניחה או שתיים של מרנינה?? מי דיבר בכלל על תאים אפורים אה?
יאללה , חחחחחח שיהיה יאללה, שאני אלך נגד הזרם ואכנס לאין כניסה עם פולניה ????????

למעלה