אפרתוששששששש........

אפרתוששששששש........

הקשיבי נא... אם לא תכניסי קצת פלפל למסיבה... וקצת שירים...סיפורים...והרבה אהבה... אגיד אותך למשטרה... מה יהיה??? צריכה קצת רעש לנשמה... והרבה הרבה...אהבה... אז בבקשה... תתחילו...נא להפיץ אור באפלה... להפריח השממה... ולתת לי קצת סול ופה... ואז... אומר לכם תודה... על שעשיתם לי את היום נפלא... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
רוצה חגיגה??? - ת`קבלי חגיגה!

רקקקקקקקקק לא משטרה!!! מכורה? (את בהאזנה?!?)....הקשיבי: איך אומרים לך - תודה והמלים תקועות בגרון? איך אומרים לך - תודה והמלים חונקות עד שגעון? לו היית יודע , לו היית חש, היית יודע ש... : לא לראות אותך יותר כאנס פוטנציאלי, לא לראות בך איש בנאלי, ממך יותר לא לפחד, איתך - כוחות לאחד... לא לראותך שתלטן, לא לראות בך רברבן... לראות: עיניים חמות, יוקדות, מביטות, האומרות בקול שקט ללא מילים: ``חבל על אתמול... היום ומחר`` זה כואב , אך , מידי מאוחר... מבט של תודה, מבט שלך שמחה, מבט של תקווה. זו - תודתי לך. עברו קייצים, אביבים, סתוים, חורפים, יעברו מן הסתם עוד ימים רבים, אפשר להיות חברים טובים כי זו מהות הביחד, מהות החיים... שווה בשווה : חברות, שותפות, ידידות, רוך, בילויים, צחוקים, דמעות, דיבורים, ואני - - - - רק בתחילת הדרך... נכתב סתם כך מתוך הגיגים...:))) אוהבת - איריס.

אפרת.א

New member
אפרוחוני.....בפיתה או בלאפפה....

העיקררררר - - - שיהיה חומוס וחריף:) איך לא? - בלעדיך הסנדוויץ לא טעים ;-) איריס (בהירהורי חרטה....להיות צמחונית או לא...)

ישששששש........ווואאאהההה......

סוף...סוף...עשתה הכחולה... מעשה נכון...לכבוד החגיגה... והוציאה הכל מליבה... ואיזו שירה... חבל על כל מילה... חדרה לי לתוך הנשמה... ועשתה שם כבשלה... חיממה האוירה... והכינה הכל למסיבה... הכניסה הרבה שמחה... ועכשו מחכים לכל החבורה... שישימו קצת יד לעזרה... ושתהיה כאן חגיגה... נשתה קפה וגם עוגה... ונוסיף את הגלידה... ואחר כך... טוב... נשאיר קצת לדמיון... חחחחח מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
מכורההההההההההה............

הלב...הלב?, כן, הלב מלא שירה, שמחה, גם אם... יש לפעמים... על הלחי - דימעה... כזו אחת, רטובה... כזו אחת, שנתייבשה:). יאללה אישה! לרקוד! לשיר! לקפץ! והעיקררררררררר אופס............את העיקר - - - - נשאיר ...ליד הדמיון הטובה - אה?:))) תודהההההההההההה - הכל בזכותך יקירה:) באהבה רבה - איריס.

אפרת.א

New member
ממממממ....לא ממש יודעת...

רגע, תן עוד ביס ממממממ.....יאמי היייייייייי - בוא`נה צ`יקן - - - לא לברוחחחח!:))

אפרתתתתתתת........

צריכה איתך לחטוף שיחה... על הלב...הזה...עם השירה... ועל אותה...דימעה... שחושבת אני...שאפשר להחזיר אותה... למקומה... לפניו של הילד...היפה...שבתמונה... וכל זה רק אם את חפצה... להחזיר הגלגל בחזרה... ככה אמרו לי בלחישה... איזה איש...או אשה... אוהבת אותך...מלאןתלפיים... מה איכפת לי החריזה... מואההההההה.....למה אין כאן נשיקות...ולבבות... כי אם רק פרצופים...תדברי שם בהנהלה...חחחח.... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
מכורתי האהובה....שיחה?

שלחי לי אימייל - אתן לך בשמחה מס` פאלפון שאליו תוכלי להתקשר:) על איזה ילד את מדברת? - איזו תמונה? להחזיר איזה גלגל לאחור??? מי לחש לך מה??? - חחחחחח צוחקת לי בקול - תגידי יקירה: לא למדת משהו מהסיפור של אריה ??? לא מחזירים גלגל לאחור:)))) צודקת בקשר ללבבות ולנשיקות - הולכת לדבר עם ההנהלה...עם כל השינויים הנפלאים שנעשו כאן לאחרונה - מן הסתם זו תהיה תוספת מבורכת:) נשיקות וחיבוקים חמים - - - - - יום קסום ונפלא לך ולכולנו - איריס.

למעלה