אפרנטיס512

בוביץ

New member
אפרנטיס512../images/Emo58.gif

טוב היה לי ברור שגולד ראש מנצחים ברגע שטראמפ נתן את העצה שלו בהתחלה. אני לא סובל את רוקסן ואלי וגם לא את לי שהוא חושב את עצמו יותר מדי אבל רוקסן ואלי סתם ביציות מפגרות הבעיה שתמי לקחה על עצמה יותר מיד והיא הייתה צריכה לחלק יותר אחריות לבנות כדי שיהיה לה על מה לאשים אותן אם הן היו מפסידות והן הפסידו כמובן.. כרגי הפיבוריט שלי הוא האנגלי ששכחתי את כמו כיה או נראה לי הנורמאלי היחידי שם

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

אוי, סבלתי כל כך אתמול. שתי הקבוצות היו כל כך גרועות, קיויתי שזה יהיה מצב בו אף אחד לא מנצח. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שהאקזקיוטיבז בחרו במישהו למרות שהתוצאה שלו היתה גרועה- "כי היו לו כוונות טובות". זה ממש עצבן אותי. שני הפרויקטים היו גרועים. רוקסן ואלי מעצבנות גם אותי. מצאתי את עצמי מעדיפה את תמי האפאטית. הפרס היה שווה במיוחד הפעם. לאף אחד שם לא מגיע לזכות. מעניין אם טראמפ יהיה יכול שלא לבחור באף אחד מהם כאפרנטיס. זה יהיה שוס.

willo

New member
../images/Emo58.gif 512

אוי מה יהי מה יהיה? לאף אחד לא הגיע לנצח, הבנות היו פשוט גרועות, והבנים נפלו בגלל זחיחות דעת. הייתי בטוח שנראה את כל החמישה מול טראמפ מתפתלים, ובסוף טראמפ מודיע על ביטול העונה (ו/או החזרת מתמודדים שעפו). נקווה שבעונה הבאה יהיה שיפור

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מה זה השטויות האלו "לא גילגלתי את העיניים שלי, לא עשיתי את זה" מיילא רוקסן שעוד הצליחה להציל את כבודה בבורדרום אחריי הפרק הזה אבל אלי פשוט ישבה שם כמו בטטה ולא אמרה כלום וכשהעירו לה על זה היא באמת חשבה שעכשיו זה הזמן להכנס לפרטים דביליים על EYE ROLLING מה היא לעזאזל חושבת לעצמה? היא בהחלט הייתה צריכה ללכת היום ולא תמי היא לא עשתה שום דבר במשימה ולא לקחה חלק בכלל בבורדרום מי היה מאמין שיום אחד יבוא ושון יהיה הפייבוריט שלי ויישאר הבן אדם הנורמאלי היחיד מבין כולם, מפתיע שבוע הבא בואו נגיד את זה כך אלי ורוקסן עד עכשיו חיכו את הדינמיקה הפאקאצית של אללה ופלישיה שבוע הבא אני חוזה להן אותו גורל בדיוק יאכלו אחת את השניה ויעופו בהעפה כפולה ואם כך אז שון ולי בפיינל 2 אני מקווה שזה לא כך כי אז לתולעת יש המון סיכויים לנצח ואני לא רוצה שזה ייקרה אני מעדיף את אלי על פניו

../images/Emo58.gif

חרא פרק. גם נצחון מאולץ על גבול המחליא רק בשביל לא להעיף את אחד הבנים וגם היחידה עם עוד סוג של סימפטיה עפה. בפרק הבא - לי שורף את הסוויטה וטראמפ מפתר את שון, אלי ורוקסן כי הם לא לקחו ללי את המצית.

../images/Emo58.gif ועוד משהו

ה"עצה" של טראמפ בתחילת הפרק ממש צרחה שצריך לפתר את רוקסן / אלי. היה לי מוזר לראות את טראמפ מפתר את תמי כשבתחילת הפרק הוא טען בדיוק להפך.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

בע חרא פיינאל 4, ממש לא אכפת לי מי מהלוזרים שנשארו ינצח, אני מקווה ששון ינצח איכשהו (לא מאמין שאני אומר את זה) שאר המשתתפים פשוט מעצבנים אותי. אני מקווה ששינוי המיקום לקליפורניה בעונה הבאה יעורר את התוכנית, כי התוכנית כמו שהיא עכשיו זה כבר סוס מת...

../images/Emo58.gif512

מסכים איתך לגבי השורה האחרונה.... וזה באמת פיינל פור מעצבן... בא לי לזרוק את המסך מהחלון כל פעם ששון מתחיל לנופף בידיים כשהוא מעוצבן בזמן הראיונות...

למעלה