אפרנטיס502

בוביץ

New member
אפרנטיס502../images/Emo58.gif

איזה אכזבה . לכומר מהפורמו זה היה רנאה פרק מבטיחוהתברר פרק משעמם ביותר אפילו הבורדרום היה מעייף ידעתי שטוראמפם לא יעיף את ברנט מהתחלה כשטראמפ דיבר את דבר הכחמה שלו בתחילת הפרק. מה היגון להשאיר מישהו אם אתה יודע שהוא יעוף?

willo

New member
../images/Emo58.gif 502

פרק בסדר, עם פוטנציאל לא ממומש. לני התגלה ככוכב, אבל האופי שלו עלול להפיל אותו (הוא הציל את לי). חוץ מזה אין מה לכתוב.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifאפרנטיס 502

ועוד דבר אחד קטן-טארק הפרוגקט מנגר מפרק 1 דומה כמו שתי טיפות מים לוויל מביג בראדר 2 הוא רנהא בול וזה אותו קול וגם אותו סגנון דיבור אפםילו החשיבה שלו בווידוים האישים נשמעים כמו וויל מביג בראעדר שזה פשוט קריפי הדמיון

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

כן, בדיוק. הערתי לגבי הדימיון בין טאראק לוויל כבר בפרק הקודם. אבל חוץ מהמראה החיצוני הדימיון נגמר; וויל קירבי הוא הליהוק הכי מוצלח שהיה אי פעם לסידרת ריאלטי, בטאראק אני לא רואה את השנינות או את הכריזמה שהיה בו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ויל קירבי כזה מהמם
ובנימה אחרת. לני כוכב עולה. היה נחמד להכיר את איוונקה. וברנט באמת דביל. לא מובן למה טראמפ לא פיטר אותו גם וזהו.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי הוא קיבל כלכך הרבה תלונות על מקרה סטייסי ג' ופשוט לא רצה שזה יחזור על עצמו

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אוקי, כלל באפרנטיס; בבורדרומים הראשונים, אף פעם אין טעם לפנות כנגד האדם שנראה כמו ה"אידיוט/חולה נפש" של העונה, אין לו סיכוי לעוף טראמפ ובארנט בחיים לא יעיפו אדם שיכול להיות "בידור" בהמשך הסידה, ככה זה היה עם אומרוסה,שליש מהקאסט של אפרנטיס 3 (בין קריסטין,כריס,קרייג ועוד כל מיני פסיכופטים שהיו בעונה הזאת קשה לבחור אחד ספציפי) ומרקוס בעונה רביעית. יוצאת מהכלל הייתה העונה השנייה ששם סטייסי ג'יי עפה מוקדם מידי, מה שהתברר כטעות כי זאת גם הייתה העונה הכי משעממת שהייתה לסידרה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי בהתחלה טראמפ מציג את האמרה החכמה שלו "DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER" אם ברנט יתגלה כאידיוט מושלם כמו מרקוס אז טראמפ לא היה שם את זה אני לא אומר שהוא יהיה מנצח אבל יכולים להיות לו כמה ניצחונות טובים במזל ואז הוא ימצא את עצמו במקום גבוה משהו כמו ג'ן מאסי או ג'ים ממרת'ה.

../images/Emo58.gif

ברנט המלך. וזה שהוא דומה לאריק מביג ברעאת'רר6 אפילו גורם לו להיות המתמחה החדש שטוראמפם יקח.

למעלה