אפרנטיס 613

אפרנטיס 613 ../images/Emo58.gif

וואי, איזו הפתעה שהפעם בגמר יש 4, באמת בהתחלה נראה לי מוזר שזו המשימה האחרונה שלהם. משום מה יש לי הרגשה שהפעם טראמפ יבחר שני זוכים. אוקי, אז העונה הייתה פשוט מצויינת עד הסוף. ברור שאם היידי הייתה זוכה, היה הרבה יותר כיף. במידה ויהיה זוכה אחד: סטפני - אין סיכוי שהיא תבחר. היא הייתה 0 פעמים הפ.מ. לעומת ג'יימס שהיה יותר וגם זכה פעמיים אאל"ט. כן, היא מצויינת בלדבר ובלעשות את העבודה מאוחרי הקלעים. אם יהיה זוכה אחד, אני בעדה, אבל אם להיות ריאלי אין לה סיכוי ממשי לזכות. ניקול - הממ.. ניקול יותר מדי יצירתית ופחות מדי תאכלסית, גם כל סיפור האהבה עם טים לא ישחק לטובתה. היא לא הזוכה העונה. פרנק - לא הזוכה. לא יכול ממש לציין את הסיבות המדויקות להפסד שלו אבל הוא לא אחד שמיסטר טראמפ יעסיק, גם ככה הוא כבר העסיק יותר מדי קוקאייז'נים. ג'יימס - למרות שהוא צועק ולא מדבר, למרות שהוא יותר מדי היפראקטיבי ולמרות שהוא קרצייה רצינית, אותו טראמפ יעסיק בסופו של דבר. לטראמפ גם אין זוכה אסייתי עדיין, אז הלאום שלו משחק לטובתו. במידה ויהיו שני זוכים, סטפני תצטרף לג'יימס.

עוד משהו ../images/Emo58.gif

אהבתי את הרעיון שיש לפיינליסטים אותה משימה סופית, ע"פ ההשוואה אפשר להגיד ביותר קלות מי היה טוב יותר בלי להאשים את המשימה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

סיום ראוי לעונה טובה. הכל הוביל לקראת האפשרות שזה הגמר, המפגש עם המנצחים, בחירת העוזרים שהודחו (בהתחלה חשבתי שכל אחד יפיק סרט נפרד). גם הרעיון שאיפשר לעשות השוואה (אותו מוצר) היה טוב. לדעתי רוב הסיכויים שג'יימס ינצח, אם יהיו שניים (ואני מאמין שכן) אז לדעתי פרנקי מסוגל להפתיע למרות שהמאבק מול סטפני הוא קשה. ניקול לא זכתה לביקורות חיוביות וסה"כ אני לא מאמין שיש לה סיכוי.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אוהב את השינוי הזה של סוף העונה עם 4 הפיינליסטים. המשימה של יצירת פרסמות היא קטנה ומשעממת לעומת משימות הפיינל שהיו בעונות הקודומות של הפקת אירועים שלמים עבור טראמפ, בפרקים שנמרחו עם קליף-האנגר ביניהם. זו היתה צריכה להיות המשימה הלפני אחרונה ולתת לג'יימס ולסטפני להתמודד אחד נגד השני בפיינל2. היה מצחיק לראות שפרנקי בוחר את סאנג'יה, אופס, סראיה, האדם האחרון שהסתדר איתו לאורך העונה. אבל כנראה שהבחירות של שתי הקבוצות היו טובות כי לא היה משהו מיוחד להראות לנו בעריכה שזה לא הסתדר. יהיה קשה לבחור אפרנטיס לעונה בין ג'יימס לסטפני. אוליי יהיה עוד איזה שלב של ראיונות עם "בכירים" שעובדים עם טראמפ שינפה את פרנקי וניקול. גם לא ממש אמרו מי זכה במשימה האחרונה, מה ההגיון לחכות עם זה לפרק הבא ולהעיף בתחילתו שני אנשים בצורה הזאת? אני כבר מעדיף שלב ראיונות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא מבינה איך אתם רואים את ג'יימס כזוכה. הדבר החיובי שיוצא מהסיום הזה הוא שטראמפ עושה את ההחלטה שלו - אחרי שהוא רואה את כל העונה בבית, ואת כל העריכה (הוא כזה נרקסיסט, שאני בטוחה שהוא צופה בעצמו בטלוויזיה). את ניקול הוא לא יקח - כי היא צעקנית מדי והווידויים שלה היו די נוראיים בשביל תוכנית כמו האפרנטיס. סבבה בשביל הישרדות או פרדייז הוטל, אבל לא בשביל האפרנטיס. את ג'יימס הוא לא יקח - כי הוא יראה במשימות הקודמות שהוא גרוע ומעפן, וכל פעם מישהו אחר סחב אותו לניצחון. את פרנקי הוא יקח (כמו שצפיתי כבר לפני שבועיים) לתפקיד מנהל שטח איפשהו. שימו לב שגם כשפרנקי קיבל עריכה קצת שלילית, היא עדיין היתה כזו של "פרנקי הוא סוס עבודה, הוא רק לא ממש יודע להתבטא". את סטפני הוא יקח (גם כן כמו שכבר צפיתי) לתפקיד האפרנטיס כי עכשיו כשהוא ראה את כל הפרקים בבית, הוא ראה שלמרות שהוא לא ראה את זה במו עיניו, כי היא לא היתה PM, סטפני סחבה את Arrow על הגב, והיא תותחית על. אז בקיצור - סטפני זוכה, פרנקי hired גם כן. ניקול וג'יימס הביתה. או שאני טועה ואתם צודקים

maya567

New member
אחת מהבנות תופיע בפלייבוי בחודש הבא ../images/Emo58.gif

וזאת דווקא לא היידי, אלא קריסטין. מסתבר שבעבר היה לה סרטן ומשום מה זה והפיטורים מהתוכנית גרמו לה להחליט להצטלם בעירום לפלייבוי. היא אמורה להיות במגזין ביוני. בטח עד אז כבר יהיו תמונות איפשהו.

למעלה