אפרנטיס 501

בוביץ

New member
אפרנטיס 501../images/Emo58.gif

מה קורה אנשים אף אחד לא רואה? כפי שתמיד אצל טראמפ הבורדרום היה הקטע הכי טוב בפרק . מוזר שהכל התחיל כל כך מהר ישר למשימה בלי ההכרה של כולם ואפילו לא הראו את הכניסה שלהם לדירה. דווקא לפי העריכה חשבתי שהקבוצה השנייה תפסיד. במיוחד בגלל גרנט(ברנט?איך בדיוק קוראים לו?השמנציק) לגבי הקבוצה המפסידה =סטיסי ממש מפגרת אם לא הייתה מתפרצת טראמפ היה מעיף את השני שהיה מגיע לו.אבל טראמפ אוהב את הפגרים ואת הקטעים שמישהו אומר משוה שטותי כמו סטייסי ופיטר אותה גם בצדק. פירוויו לפרק הבא
נראה ממש מעניין השמנציק נגד הרוסי וגם טפ לומד ממרתה ומביא את הבת שלו.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 501

טראמפ זה טראמפ מה אפשר להגיד? הבן אדם כל כך מלא בעצמו שזה חולני, אבל זה מה שעושה את התוכנית הזאת ראוייה לצפייה. המשימה עצמה הייתה באנלית,כרגיל, אבל זה לא ממש משנה טראמפ יודע שאנשים רואים את התוכנית בשביל הבורדרום ובשביל לראות את האנשים מפשלים, אז הבורדרום היה לא רע, למרות שלרגע לא ציפיתי שטארק (שדומה בצורה מפחידה לוויל מביג בראדר 2) יעוף, חוץ מזה זה שקראו לפרק "The *summer* of sams (מצחיק, לא) לא ממש עזר. ס"כ התחלה סבירה לעונה, נראה כמו קאסט נחמד, רק לא ברור לי למה טראמפ ליהק את פלישיה שוב לסידרה (היא קוראת לעצמה הפעם ת'ריסה), למרות שאפשר לצפות שבעונה החמישית כבר יחשבו על דרך לשפר את הפורמט, אפילו חלוקה ל3 קבוצות הייתה עובדת, טוב נו, לפחות זה לא היה בנים נגד בנות שוב. פרק הבא- טראמפ מגיע לשיא חדש של נפוטיזם.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

טארק באמת דומה לד"ר ויל קירבי
. וגם אני הייתי בהלם מזה שפלישה חזרה לתוכנית לסיבוב שני. חוץ מזה, אחלה תחילת עונה. בניגוד לפרק הראשון של הישרדות שכמעט ונרדמתי בו. הפרק הזה היה מעולה. ומבחינתי, הפורמט עוד לא צריך שינוי. שינוי זה לא תמיד טוב.

n l m

New member
../images/Emo58.gif501

פרק סביר, לא יותר מזה ממש לא אהבתי את בחירת הקבוצות ולא סבלתי את שניי מנהליי הפרוייקט אלי בחרה את האנשים שם על פי קריטריונים של תיכון, לא יותר מזה למרות שהיה משעשע לראות בהתחלה את השטחיות שלה שם ("אני אבחר בך, למרות שאני לא יודעת איך קוראים לך אתה נראה מעניין") זה נעשה מעיק נורא בהמשך הפרק היה לה מזל אם הניצחון היום שממש לא היה בזכותה אבל אני לא מאמין שהיא תשרוד הרבה טארק עוד בסדר אבל גם לא נראה לי כבר הספיק לי ראג' אחד אני לא מבין איך חשבת לפי העריכה של השמן שהקבוצה השניה תנצח הריי ברור שבכל פעם שיש קטע כזה זה אמור לגרום לנו לחוש סמפטיה כלפיו ולשמוח בשמחתו, בכל תכנית ריאליטי באשר תהיה לכן מהרגע שהוא אמר את זה ידעתי שלגולדראש אין סיכוי. הבורדרום היה בסדר אם כי נראה קצת מזוייף לא היה נראה לי שדונלד התעצבן על סאמר בגלל שעשתה את זה הוא פשוט ציפה על פי מהלכים קודמים שהיו שזה מה שהוא צריך לעשות למרות שמה שהיא עשתה באמת היה אדיוטי גם הרוסי עצבן אותי אחר כך: "הוא לא ישרוד הרבה" בפנים של טראמפ הוא אומר את זה וטראמפ הוא זה שאמור להחליט מי הולך ומי נשאר, זו הייתה לפי דעתי אמירה יותר מטומתמת משל סאמר ואני התפלאתי שטראמפ לא משך אותו אחורה ופיטר אותו גם

willo

New member
../images/Emo58.gif 501

ואני חשבתי שכבר אף אחד לא ראה את זה. הנסיון להתחיל מייד היה נחמד, וטראמפ - באמת אתה חושב שמה שמעניין אותי זה אם יש לך פאה או לא? חשבתי שכולם עולים על המטוס בשביל לטוס לקליפורניה, אבל מסתבר שזה יהיה בעונה 6. ברגע שגרנט אמר כשהוא הציג את עצמו שהוא עשה לעצמו דיאטה והורי 55 פאונד הבנתי שמשעמם איתו לא יהיה (אם כי הוא לא נראה כשורד). מישהו גם יכול להסביר לי למה מתחרה ששווה לפי דבריה 8 מליון דולר תגיע לתוכנית שכזו. הבורד רום היה נחמד, הפיטורים היו צפויים. הפריוויו לפרק הבא מעניין, נקווה שלא סתם

../images/Emo58.gif501

אני מסכים עם בוביץ' ב100% אין כמו טפ, טפ המלך. אני הכי אהבתי איך טפ העיף את סטיסי=זאת שעפה בפרק הראשון. אני בטוח שטפ יתן לרוסי לנצח כי הוא רוסי מגניב והוא מדבר יותר טוב מטפ אני הכי אוהב את טפ, וגם את סטיסי.

למעלה