אפריקה..

עומר ד

New member
אפריקה..

אהלן. רציתי לנסוע לטיול גדול של כ3 וחצי חודשים בהודו ונפאל.. כשלפתע הבנתי שהמקום שאליו אני באמת רוצה לנסוע, עכשיו, יותר מכל מקום אחר - זה אפריקה.. אני ממש רוצה להגיע לקונגו. לרוע מזלי המצב לא מאפשר זאת,אם אינני טועה - ואם אני טועה בבקשה תאירו את עיני כיצד אני יכול לעשות זאת. אם לא קונגו, אז מקומות אחרים שיזכירו את קונגו/מערב אפריקה: שמעתי המלצות חמות על אוגנדה, הבנתי שחודש שם זה מעולה+היא במרכז. כמו כן מאלאווי יפה(?) טנזניה ובוצואנה נשמעות מעניינות וגם מוזמביק. באתיופיה אני לא רוצה לבקר (כרגע לפחות).ולעומת זאת טנזניה וקניה ממוסחרות מדי לטעמי. אציין שזה הטיול תרמילאים ה-1 הארוך מאוד שאני יוצא אליו. אני רוצה לטייל כמה שיותר ברגל והבנתי שבאפריקה זה בעייתי ויקר (שומרים,דרכים חסומות וכו'). עדיין הייתי רוצה לדעת כמה זה אמור לעלות לי במדינות האלו פחות או יותר. גם גאבון, בנין וכו' באות בחשבון מבחינתי. להודו התכוונתי להקציב כ15,000 ש"ח לכ3 וחצי חודשים. כמה זמן זה יתן לי באפריקה. בכלל כל המלצה תעניין אותי. נ"ב- אם מישהו מכם יודע, אשמח למידע בנושא של התנדבות באפריקה, עדיף דרך ארגונים רפואיים כלשהם, אבל גם משהו פשוט יותר ירצה אותי. כאמור אני אוכל לסייע רק כ2-3 חודשים. אציין עוד שאני סטודנט לרפואה ולכן אם מישהו יודע על ארגונים רפואיים שמעוניינים בכוח עזר זוטר או משהו שקשור תפנו אותי לשם בבקשה. תודה מראש עומר

שלום עומר

אפריקה, אפריקה, בחירה מעולה. אבל אתה בהחלט צריך להחליט לאן אתה רוצה לנסוע כייון שהזמן שלך מוגבל. לא מכירה את המערב, אבל נדמה לי שהוא פחות ממוסחר מהמזרח למרות שאין לי ספק שגם שם יש תיירים רבים. במזרח מדברים אנגלית ובמערב צרפתית אם זה משנה משהו. לגבי התנדבות, יש לנו בפורום קישורים ושם תוכל למצוא אינפורמציה אבל מנסיון, פנה אל גוגל, חיפוש מתקדם באנגלית התנדבות, אפריקה ותקבל את כל האפשרויות בעולם או בעצם באפריקה. מסלול - מכירה רק את המזרח והדרום אז אוכל להמליצ לך ככה : מלאווי - המקום בו נרגעים בדרך כלל, מעיין נקודת אמצע בין דרום אפריקה וקניה.ארץ עניה עם אנשים מקסימים, אגם מדהים וקסם באוויר (לדעתי כמובן). זימבבווה מדהימה, אבל כנראה שלא כל כך מומלץ להסתובב שם כרגע, כדאי לברר כי באמת יוצאת דופן בגיוון ובשפע שלה. דרום אפריקה - כיף, כיף, כיף הצד היותר מסיבתי של אפריקה, נופים מרהיבים עם נוחות מפנקת. נמיביה - ארץ המדבר הבלתי ניגמר, חובה! דלתת האקוואנגו, לצערי לא הייתי אבל נחשב לאחד המקומות המדהימים באפריקה. כמובן שכל זה על קצה המזלג, אשמח לענות במסר אישי.

sela v

New member
קונגו או הרפובליקה הדמוקרטית של

קונגו? אני הייתי לפני כ-10 שנים בקונגו שפעם נקראה זאיר בגבול עם אוגנדה. היום לפי מה שקראתי באתר של משרד החוץ הבריטי, ויש לינקים לעוד אתרים דומים תחת מידע למטייל בקישורי הפורום, לא מומלץ להגיע למזרח המדינה. הבעיה במדינות הפחות מתויירות, שהן פחות נגישות בדרכים יבשתיות מסיבה של מהומות או שפשוט קשה להגיע, ואז לפעמים צריך לחצות בטיסה שעשויה להיות מאד יקרה. עצה שאני אתן לך מלפני 3 שנים לא שווה, ולכן צריך לבדוק טוב באתרים כמו שאמרתי לך, ואם רוצים ללכת על המסובך לקחת בחשבון אלטרנטיבות או שיהיו יקרות או לשנות כיוון. לגבי התנדבות רפואית, ראיתי כאלה באפריקה, אבל הם מצאו את זה מבתי הספר לרפואה באירופה וארה"ב. האם ניסית לשאול משהו איפה שאתה לומד בארץ? לגבי תקציב נגיד 500 דולר לחודש, אבל זה תלוי מאד במה עושים ובאיזה מדינה באפריקה מטילים.

למעלה