גם אני התגעגעתי מאוד,לא יודע כול שנה בחודש אפריל אני ניזכר ביום שישי ב 24 לאפריל 1975 שבו שמעתי חדשות ומשה חובב הודיע על מותו של מייק, לא להאמין עברו 36 שנים,ואני ממשיך לזכור את מייק ולשמוע את השירים ולהתרגש מחדש,
לי נודע על מותו של מייק בשנת 2007 כשראיתי את סירטו של לאופר במסגרת פסטיבל הסרטים הישראלי בניו יורק, ולמרות שהכרתי את מייק באופן שטחי בצעירותי בחיפה, הסיפור מאוד נגע לליבי. ואז עשיתי "רברס" וחזרתי בזמן כדי להכיר את מייק המבוגר, להכיר את שיריו ולגלות את כל מה שהפסדתי מאז שעזבתי את הארץ בשנת 1970. אני עדיין המומה מהכשרון, ההצלחה, הקסם, האישיות, וזה הזמן שאני משתתפת בצערם של הרבה שמרגישים כמוני שמייק הלך לעולמו בתרם עת. אני יודעת שזה לא קל, אבל אולי מעריצים אחרים רוצים להתחלק בסיפורם על כיצד הם התקשרו לסיפורו של מייק והפכו לנושאי גחלת המורשה הממשיכה לבעור עד היום.
מתחילות להציף .... גם אני זוכרת כאילו אתמול את יום השישי הארור הזה , ישבתי עם החבר'ה שלי ב"שכונה" ואז מישהו מהם אמר לי"שמעת שמייק מת?" ואני תקפתי אותו וכעסתי איך הוא מעז בכלל לומר כזה דבר ולא הסכמתי להאמין בשום אופן ,עד שהגעתי לדירה של אחותי באותו היום והיא אמרה לי שזו האמת ..... 25/4/75 ...יום ארור שנזכור תמיד !
זה יום בלתי נשכח, גם אצלי היה אותו דבר שחברותי התלבטו אם ובכלל איך לספר לי..וגם אני כמוך לא האמנתי ותקפתי אותם שהם מדברות שטויות.. ושלא ידברו דברים שלא יודעים כי זה סתם שמועות, עד ש...נודעה לי האמת המרה... אכן זהוא יום ארור שיחרט בליבי לעד...יום שניזכור תמיד!!!!
אמרתי מיד להוריי, אבי ז"ל אמר "מה פתאום ביום שני קיבלתי גלויה ממנו" (גלויה עם התמונה של מייק) הכל בסדר אצלו, אבל... הוא לא היה רגוע והתקשר אל דודתי ברוניה ז"ל ואז התברר הרע מכל, הטרגדיה הנוראית, מיד כמובן נסענו לחיפה, (קשה מאד להיזכר) שבת שלום לכל החברים
פיתרון אחר הרי להתאבד זה דבר סופי שאין דרך חזרה זה לעולמים צריך לחשוב לעשות הכל לא להתאבד רק אם באמת אין מוצא לא יודע לפי דעתי אם היה אפשר לשאול אותו הוא היה מצטער על הדרך הזאת כמה חבל הרי החיים יפים כולכך כיף לחיות
ולאחר כמה שנים שמעתי את מייק ברדיו ואהבתי את הקול שלו והתענינתי בזמר קניתי תקליטים קלטות ועוד והיו לי תקופות הערצה שונות נגיד לפני 20 ומשהו שנים היתי שומע את מייק יום יום ואוהב ומתלהב אבל אם השנים ירד קצת ועד היום אני יודע שמייק זמר גדול ואני לא שומע את מייק כמו בעבר רק לפעמים