אפריליה סוניק

אפריליה סוניק

מישהו מכיר ויכול לספר על הכלי ? חבר טוב מחזיק אחד במחסן ומוכן להשאיל לי אותו בחינם (ככה בתור סיפתח לעולם הקטנועים). הכלי נראה טוב, מודל 98 עם 12,000 ק"מ. נסיעה קצרה עליו בחניון היתה מרשימה - הכלי נוסע כמו שד, ההפך הגמור מה Mask עליו נסעתי (גם כן בחניון של היבואן) שעה קודם לכן. ה Mask היה כבד, מגושם, קשה לשליטה במהירות נמוכה, האפריליה סוניק מתנהג זריז, קליל, מהיר, קל לשליטה - ממש ההפך הגמור. מה אתם אומרים, כדאי לקחת ? החבר מספר שבימיו הטובים הכלי סגר 90 קמ"ש בקלות. בתמונה ניתן לראות כלי דומה לזה שנסעתי עליו (התמונה באדיבות google)

הנה ביקורת מעניינת שמצאתי

מבחור אנגלי שבבעולותו הקטנוע האמור. הכתב מספר על מהירות סופית של 93 קמ"ש - תואם את מה שהחבר שלי סיפר. כנ"ל יכולת ההאצה של הכלי מהמקום - כמו שנאמר: "שד קטן". כנראה שילוב טוב של משקל נמוך, ממסרה ומנוע ?

c881

New member
לא הבנתי מה הבעיה?

משאיל לך? כלומר אתה צריך רק לשים כסף על ביטוח? קח. אם אתה רוצה להיות פדנט (דבר בריא עם כלי בן 10) קח אותו לבדיקה שלא תסתבך עם החבר על מי עשה מה.

אני כנראה אקח

מקסימום כמו שנאמר, זה לא עולה לי כסף. תכלס: רציתי לקבל ככה פידבק ממי שמכיר את הכלי הזה או קצת יודע עליו משהו. למען האמ: הבנתי שאין יבואן בארץ. מה זה אומר בכל האמור לחלקי חילוף ? האם בקטנועים, חלקים זה כמו במכוניות - שבגדול החלקים גנרים ואפשר למצוא תחליפים ?

מבחינת פלסטיקה ואבזור? אתה בצרות

מבחינת חלקי מנוע? \מנוע מוטו-מינרלי AC, קירור אויר,אין בעיית חלקים, זהה למנוע ימהה ניאוס. כלי מוצלח,

c881

New member
פלסטיקה?

יש פה שרשור של "שומאכר" איך מתקנים פלסטיקה לבד. אם אתה תצטרך לקנות פלסטיקה חדשה לקטנוע, אתה תקבל התקף לב. המחיר יגמור את מה שהתאונה לא.

Mr. Pooh

New member
../images/Emo45.gif גם האירוקס חולק את אותו מנוע.

הייתי ממליץ להחליף צמיגים ולבדוק את תקינות צינורות מי הקירור.

תודה רבה ../images/Emo45.gif

1. טוב לדעת שהמנוע הנ"ל קיים בעוד קטנועים שכן מיובאים ארצה כך שחלקים עבורו יש וכמו כן נעים לשמוע שהוא מנוע טוב ואמין. 2. לגבי פלסטיקה זה לא רלוונטי משום שהפלסטיקים אצלו בגדול שלמים וללא שברים. אמנם חסר איזה כיסוי קטן בחזית אבל זה לא רלוונטי - אם לא היו אומרים לי שיש שם חלק שחסר לא הייתי יודע מיזה. 3. מה בדבר חלקים לגיר שלו ולמתלים ? האם גם כאן מדובר בחלקים שקיימים להם תואמים זמינים בשוק ?

למעלה