אפריים שטיין

אפריים שטיין

שלום חברים.
שוב אני צריכה את עזרתכם.
אני מחפשת ילדים או נכדים של אפריים שטיין בן פסח , נולד ב 1906, ב חוטין.אזור צ'רנוביץ.
בשנות ה 20-30 היגר ל צ'ילה..
בת של אח שלו מרוסיה מחפשת את הקרובים. ב שנות ש 70, אח שלו לזר חיפש אותו . וקיבל מכתב מישראל. מכתב ביידיש.
ברוסית כתוב את הכתובת בישראל :
ניצנה 16,רמת יוסף , ישראל.
אולי מישהו מכיר אותו ?
תודה מראש,
לובה.

y נ ת

New member
בית העלמין בחולון

האם ניסיתם לברר בבית העלמין בחולון? אולי לחב' קדישא יש פרטים על קרובי משפחה...

תודה ענת.כן כמובן.

שלחתי אתמול טופס בקשה מיוחד לחברת קדישא תל אביב.
חיפוש עולה 50 שח.

התקבלה תשובה מחברת קדישא!!!

לאחר ממש יומיין קיבלתי תשובה במייל מחברת קדישא תל אביב רשומים בו קרובי משפחה : בת : חורב נורית נכד : חורב דני מקית אונו. יש כתובת מדוייקת. פניתי לדני חורב ובני משפחתו מכתבים דרך הפייסבוק, אתר גני ואתר myheritage בנתיים אין תשובה. קרובים ברוסיה עם דמעות ....ממתינים ליצירת קשר עם הבני דודים,

תודה לכל מי שעזר לי

היתה ל הערב שחה עם נכדה של אפריים. אין מילים כדי להסביר את הרגשות שלי. מצד אחד של שפופרת הטלפון אני שומעת את קולה הרועד של אישה המבוגרת בשם לילי שמשמעות החיים של אמה היה למצוא את אח אובד של סבא...וסיפור מרגש על שנים של חפושים נסיון לקבל מידע על המשפחה ברוסיה וללא הצלחה... מצד שני שתי אחיות בנות של אליעזר שחלמו לפגוש ..להכיר את המשפחה של אבא שלהם..בוכים..ובוכים בלי סוף...בכי של התרגשות ..בכי של שמחה..בכי שאבא שלהם לא זכה רגע זה. שפות שנות..מנטליות שונה..אבל..אותם רגשות.... יהיה להם קשה לתקשר בגלל השפה. אבל אני בטוחה שאמצאו פתרון.

למעלה