אפרופו...

אפרופו...../images/Emo7.gif

הסרט בסינמטק על החור הכחול ביום שישי הקרוב- אולי לא ראיתי, נרדמתי, או לא שיתפו את כולם- אבל בזמנו לא דובר על הקרנה למעוניינים של סרט כאוב על איזה צוללן שתיעד (במקרה או שלא) את מותו בחור הכחול? אם אני לא טועה מי שהעלה את הנושא היתה/היה החוף... משהו.. (סליחה, בעיות בזיכרון לטווח קצר). מישהו?

puffush

New member
לגבי תיעוד המוות בחור הכחול

האירוע התרחש, כמדומני, לפני כשנה וחצי. מדובר היה בבחור ישראלי/רוסי שצלל בחור הכחול עם מצרי תושב ד´הב (שמו יאסר, ידוע בכינוי "טארבוש" על שם המסעדה שהפעיל מאחורי המפרץ). הבחור, צולל עם הסמכה לצלילה טכנית (אני חושב) חיפש מישהו שיצלול איתו בבלו-הול, ואף אחד מלבד אותו מצרי לא הסכים. הוא ירד לצלילה (אולי הראשונה שלו בסיני) עם עודף משקולות וציוד מיותר: פנסים כבדים, ןמצלמת וידאו שהייתה קשורה למאזן. בסרט שצילם רואים כיצד הוא מתחיל בההעמקה, מאבד שליטה על האיזון שלו ושוקע במהירות הרחק מ"בן-זוגו" שנשאר למעלה ולא ניסה/הצליח לעזור לו להתייצב. בהמשך נשמעות צריחותיו תוך שהתמונה יוצאת מכיוון. את הסרט ראו שני הצוללים (מצרי וישראלי) שחילצו את הגופה, לבקשת המשפחה, מעומק 150 מטר. לא ידוע לי היכן יש עותק של הסרט, אבל הוא בהחלט יכול לשמש כאמצעי המחשה בקורסים.

atlantis

New member
חיננית - השם היה : החוף הכחול

וזה כנראה טיבן של הבטחות אנונימיות מאנשים עלומי כרטיס אישי מעודכן.

Princes Vespa

New member
לפי מה שקראתי

על הסרט "שיכרון מעמקים" שיוצג בסינמטק ביום שישי, כנראה שהצילומים האלה מופיעים בו כחלק מהסרט. אהיה יותר חכמה אחרי ההקרנה.

הסרט

א. הבחור לא היה ישראלי אלא בחור רוסי שבא לחופשה בארץ ומכאן המשיך לסיני ב. הסרט מצויין ג. לכו בהמוניכם ד. מי שמחכה להקרנה הסגורה מוזמן להמשיך ולחכות כיוון שזאת אמורה להיות ב- 32.13.068

למעלה