אפרופו פלפל.....תשלימו... פלפל פלפל כל היום... פלפל בחלום... פלפל שלי את... פלפל פלפל בסלט! -שני-
S *-*SUNSHINE*-* New member 12/11/01 #1 אפרופו פלפל.....תשלימו...../images/Emo8.gif פלפל פלפל כל היום... פלפל בחלום... פלפל שלי את... פלפל פלפל בסלט! -שני-
אפרופו פלפל.....תשלימו...../images/Emo8.gif פלפל פלפל כל היום... פלפל בחלום... פלפל שלי את... פלפל פלפל בסלט! -שני-
K keren007 New member 13/11/01 #2 קצת התבלבלת... אבל לא משנה! את כמו פלפל ממולא... את כמו פלפל מבושל..... אבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל! טוף זה היה די הסוף של השיר... אז למה שלא נתחיל אותו ממהתחלה...: אני מת על פיתה עם טחינה, אני אוהבת לחם קל עם מרגרינה... נו? תמשיכו!
קצת התבלבלת... אבל לא משנה! את כמו פלפל ממולא... את כמו פלפל מבושל..... אבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל חבל! טוף זה היה די הסוף של השיר... אז למה שלא נתחיל אותו ממהתחלה...: אני מת על פיתה עם טחינה, אני אוהבת לחם קל עם מרגרינה... נו? תמשיכו!
D dominogrose New member 13/11/01 #3 ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif אני אוהב מופלטה עם דבש אני אוהבת רק גולש ישבתי אתמול והזמנתי לי פול ישבתי אני על רצח כפול..... ***דומינו***
../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif אני אוהב מופלטה עם דבש אני אוהבת רק גולש ישבתי אתמול והזמנתי לי פול ישבתי אני על רצח כפול..... ***דומינו***
S skito New member 13/11/01 #4 חוזר לפלפל פלפל בא עם פיתה נכון ? מי פיתה אותי לפלפל חם ? מממ הוא הוא פיתה עירקית..... ועל כן התחתן עם פולניה
חוזר לפלפל פלפל בא עם פיתה נכון ? מי פיתה אותי לפלפל חם ? מממ הוא הוא פיתה עירקית..... ועל כן התחתן עם פולניה