אפרופו נקיון

סמדר54

New member
אפרופו נקיון

בבית אצלי יש ריסוס כך שהג'וקים המסתננים מתים מיד. אבל..... בחוץ אין ריסוס. לפני חודש וחצי דברתי עם מחלקת התברואה - לינדה שהמליצה לי לדבר עם רוני. רוני שהיה עסוק בקש ממני לחזור אליו שוב. משחזרתי, הצגתי בפניו את בעית אי הריסוס של הביובים והוא אמר שהענין יטופל מידית. משום מה בעית המסתננים ממשיכה בעוצמה רבה. היום פניתי למר אושרי שהסביר שרוני הטעה אותי ומעכשיו תאגיד המים מטפל בזה ולא המועצה. בקשתי לדעת מדוע הענין לא הועבר אליהם או לחילופין הודיעו לי שלא מטפלים בבעיה ואושרי ענה כי אני צריכה לטלפן אליהם ולנסות לדבר איתם. בקשתי שיתווך בינינו אך הוא ענה :"תזכירי לי מחר". מר אושרי היקר, רוני וגולברי!! אני לא מזכירה שלכם ! תתקשרי מחר, עוד שעה, תזכירי לי ועוד. אני מבקשת שתתווכו לי ותדאגו לתברואה!!! אם אתם עסוקים מידי, אנא העבירו לתושבים מספר טלפון של העוסקים בדבר. בכל אופן השארתי הודעה גם למר גולברי.

ariel2008

New member
ניקיון

הנושא הזה עלה בפורום לא מעט פעמים.... אין ספק שהישוב נראה כמו עיירת פיתוח והו זוועה. אני חייבת לומר שאנו זוג צעיר עם ילד, וברגע שתהיה לנו את האפשרות הכלכלית אנו נעבור מצורן. הזוהמה בלתי אפשרית, אי תעסוקה לבני נוער, אי תעסוקה לקטנים, פשוט בושה. יש מעט יתרונות לצורן- מחירי דירות נוחים יותר....אבל מעבר לזה אין פה כלום. כל תעסוקה הכי קטנה שאני רוצה לבן שלי אני צריכה לצאת מצורן כי לא מספקים פה כלום!!! זה ממש חבל. אני חושבת שהמועצה צריכה לקחת את זה לתושמת ליבה- כי מבחינתי כל מי ששואל אותי איך זה לגור בצורן- אין לי הרבה דברים טובים לומר...וחבל כי זוגות צעירים לא יגיעו , ואם יגיעו יברחו ומהר!!!

למעלה