אפרופו נוער...

אפרופו נוער...

מישהו מכיר אולי כנסים מפגשים השתלמויות וכו של נוער? חוץ מהגדנת מפקדי מח''א...

השומר

New member
אני יכול להגיד לך

שאצלנו במרחב ממ"ר גליל נתן הנחיה לבצע הכשרה לכל מפקד נוער (לא ההדרכה בגדנע) וגם על עוד מלא מלא מלא מלא דברים לנוער אפשר להגיד שהמודל המוביל של מרחב גליל הוא המפקדות נוער (הממ"ר שלנו היה מתנדב נוער לשעבר וגם רמק"מ) ככה שאצלנו אפשר להגיד זה תפס תאוצה בצורה כזאת שפעם בחודש הוא מקיים סטטוס עם כל מפקדי הנוער ורוצה לראות את הפעילויות שלהם ותאמין לי זה מצליח ביותר אצלו ואצלנו בתחנות

השומר

New member
אז תאמין לי...

שאם אתה רוצה אני ואתה מקסימום נוכל לפתח את זה גם לעוד מקומות אחרים כי אחרי שר. ק"מ היה אצלנו והתלהב מהרעיון אז יש מצב שהוא יתמוך בעוד מקומות שירצו להתחיל עם זה (אני יכול להגיד לך אישית גם שהוא נתן לנו תקציב בשביל קניית ציוד כמו חולצות או פנסים ועוד כל מיני דברים בשביל מפקדות הנוער) וגם אם תשאל את המש"ק שלך אז תוכל לדעת שאפילו את המצגת שלנו של עכו שהכנו באחת הפעמים אז ממ"ר גליל הציג אותה בכנס משק"ים ארצי שהיה הוא הציג את המצגת ואת הכול... אם אתה רוצה עזרה בנושא הזה אין לי בעיה לעזור לך אני אפילו אשמח לעזור להרחיב את הנושא הזה לכלל ארצי תשלח לי בפרטי את המסנגר שלך או את ה ICQ ואז נוכל להתחיל לדבר על זה לעומק יותר ואם צריך אני אערב גם גורמים ממקומות שונים (הממ"ר שלנו שואף להיות ר. אק"מ בעתיד.....)

למעלה