אפרופו חתולים.

מ א י .

New member
אפרופו חתולים.

לא הייתי בפורום שבועיים ( כרגיל כי אני בפורום רק שאני מגיעה לבית של ההורים ) ופתאום כשריפרפתי על ההודעות ראיתי שהחתולים תופסים מקום נכבד לאחרונה אז תתדעו לכם ש" במיקרה" : משלשום יש לי חתולה!!! חזרתי הביתה מהעבודה ומצאתי גורה קטנה מיילת ליד הדלת של הקראוון שלי . לא הפסקתי לחבק אותה (למרות שהיא הייתה מלאה בפישפשים.) בקיצור היום לקחתי אותה לוטרינר ועלה לי מלאאאאאאאאאאאאא כסף - 220 שקל על אוכל ומשהו נגד פישפשים וטיפות אוזניים נגד קרדיות או משהו בסיגנון . הבעייה ::::::::::: אני מוכנה להאכיל אותה , לאהוב אותה וכול דבר כיוצא בזה א ב ל לא בתוך הביית . מה לעשות אני נתקפת עצבים , מתח , וכו.. שיש לי פשפשים ועוד בתוך הביית ועל הבגדים( לא חשבתי שאני ארגיש ככה אבל זה מה יש ) אמרתי לווטרינר והוא אמר שהיא צריכה להיות בתוך הבית כי מחוץ לבית יש מחלות , תאונות דרכים ( והוא לא יודע על הכלב של השכנים שמסתובב אצלי בחצר כמעט מדיי יום ועל החתולות השכונתיות האימתיניות ) ושאם אני לא אחזיק אותה בתוך הביית אז אין טעם . לי זה נראה ראיה של שחור ולבן . זה לא או שהיא בבית ( מה שלי נראה בכלל לא טבעי - יש עולם מהמם בחוץ של עכברים ואתגרים שונים - למה לה לפספס את זה )? חוץ מזה - זה עדיין יכול לעזור לה לא? בינתיים היא נראת לי שורדת יפה - היא אפילו הבריחה חתולה ענקית - הייתם צריכם לראות איזה אמיצה היא - בילי שלי - נעמדה על קצות האצבעות , קימרה את גבה הכי שאפשר , נהמה וחשפה את שינייה ( והיא קטנה פי 4 מהחתולה הענקית...) , וההיא פשוט ברחה . --תחי בילי הלוחמת!!!!!!! אז מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? אוהבת מיטל.

soulbird

New member
היי לך הינה עצתי

כחי כופסצ קרטון סימי ביפנים סמרטותים שיהיה לה מקום לישון.את הקופסת קרטון סימי במקום מוגן מגשם או קור .קופסת הקרטון יהיה לה מקום חמים בחורף הגשום תני לה אוכל משק (לא מקופסה) שלא יתקלקל. אם את נותנת לה חלב אז תערבבי את זה עם מיים (מהברז) זהו פחות או יותר אם יש לך שאלות בבקשה אני פה (בזמנו למדתי סיעת לוטרינר)

מ א י .

New member
שמתי לה קופסא אבל ..

ואפילו ריפדתי אותה וגם קניתי לה כלי לאוכל אבל כול זה מחוץ לבית והוטרינר הנכבד חושב שאין טעם לגדל אותה מחוץ לבית כי גם ככה יש תאונות מצד שני אני לא רוצה לזרוק אותה לשום פרדס כי אני אוהבת אותה והיא בטוח תמות שם . אולי אני צריכה לתלות מודעות של חתולה למסירה לבית חם .?אולי זה יהיה טוב יותר בשבילה?

soulbird

New member
ישנו פורום בנע נע של חתולים

שם יוכלו ליעץ לך. אני אישית לא הייתי לוקחת את מה שהוטרינר אמר יותר יודי ללב. עם עד היום היא שרדה את הכביש אין שום סיבה לא תמשיך לשרוד. אם תיתני לה אהבה וחום אין סיבה שלא תישאר איתך

אשכר

New member
משהו רלונטי לפורום (+מהי דרך הלוחם)

אני אתחיל בהקדמה: ראיתי בפורום אחר איך אנשים הופכים את החתול שלהם לעוד בובה על המדף, משמרים אותו בפורמלין שלא יתקמט, ושמים לו חגורת צניעות. זה חתול, ירחם השם!! כל החיים שלו זה לחלום, להסתקרן, ולהיות לוחם. אז למה לסרס לו את זה?? בעיה של פרעושים עלולה להיות בעיתית, אבל למרבה הפלא, היא בדרך-כלל לא! מנסיוני האישי, ומנסיונם של אחרים אם החתול בריא ונקי, אז יהיו לו שניים שלושה פרעושים בערך, והם יעדיפו את החתול ולא את השטיח. יש מחיר ל-להיות לוחם, וזה הבחירה של כל אחד מאיתנו, (לפחות לדעתי ועוד כמה אנשים כאן), ואני לא מדבר רק על חתולים: אם אתה רוצה להיות לוחם ולטעום מהעולם, תתכונן לשניים שלושה פרעושים, עוד חתולים כמוך, ומכוניות דורסניות בפרופורציות לא הגיוניות. בתמורה תקבל חיים מסקרנים, עירניים, ו...(עוד כמה דברים אינדיבידואלים
). אם מישהו ישאל אותי מה זה להיות לוחם, ולמה אני עושה את זה - זאת התשובה שלי.

מ א י .

New member
אשכר

מה שכתבת כול כך רציתי לומר לווטרינר ולא אמרתי .. באותו רגע לא היה לי מספיק אומץ והצידוק של זה היה שהוא מבין יותר מממני והוא עוד ווטרינר . חבל . אני אעבוד על עצמי יותר . רגע, בפעם הבאה אוכל לומר לו את זה:) תודה . מיטל

soulbird

New member
אגב אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול

אני למדתי סיעות לוטרינר

בן חור

New member
למאי...יש מוצרים די יעילים לטיפול

בפרעושים...אצל כלבים הבעיה עלולה להיות חריפה יותר בעיקר אם הם גדולים ומתרועעים הרבה עם כלבים אחרים,אך מנסיוני אצל חתולים הבעיה נפתרת עם מעט תשומת לב והשקעה... יש את הבקבוקונים הקטנים שמדליפים את תוכנם על בסיס הזנב ,והם אמורים לפעול למשל כחודש...ויש אפילו קולר שריחו דוחה פרעושים... על מנת להפטר מהפרעושים באופן מידי,השתמשי במסרק כינים(בעדינות) הקפידי לשטוף את המברשת מהפרעושים מיד אחרי לכידם,תחת ברז זורם,על מנת שלא יקפצו למקום אחר. אני מעולם לא זיהיתי על עצמי עקיצת פרעוש...למרות ששמעתי על כאלה שנעקצו... ועוד אינפורמציה אופטימית: חתולים קצרי שיער,בריאים ןאנרגטיים הזוכים לבית חם,תזונה איכותית,חום ואהבה,יהיו נקיים לרוב מפרעושים על ידי ליקוק עצמי,שלא כמו חתולי רחוב העסוקים בחיפוש אחר אוכל ומחסה ובחלק מהמקרים נאלצים לישון בצמוד לאחרים על מנת להתחמם בלילות החורף הקרים... אני אישית משתדל לתת לחתולים שלי חופש להיות בבית או מחוצה לו, אין לי ספק שכשיגיעו לילות סערה,תהיי יותר רגועה אם תדעי שלבילי יש את האופציה להתכרבל מול התנור.

למעלה