אפרופו דיאטה ....

אפרופו דיאטה ....

איך עושים דיאטה ונשארים בחיים ... לכולם יש כמה ק"ג מיותרים ...בין אם על הגוף ובין אם סתם בראש... אני אישית אחרי לידת התאומים [חחח..אחרי לידה ..עוד מעט 5 שנים ..אחרי לידה
] מנסה להוריד 10 ק"ג ...הורדתי כבר 5 נשארו עוד 5 .... ספרו על הדרך שלכם להוריד מהמשקל ... כתבו על השיטות שלכם/ן ???

אני משתדלת

לא לאכול הרבה, אבל לא עושה דיאטה. יש לי כמה קילוגרמים טובים להוריד..

לרדת במשקל

קשה אבל לא בלתי אפשרי אפשר לאט ובטוח, שי לי עצה אבל זה לא מהיר וזה לא דרסטי, פשוט לעשות כמו שאני עשיתי (13 ק"ג בארבעה חודשים) לשנות את צורת החיים, (ובלי לעגל בפינות) קודם כל שיניתי את הרגלי האכילה, אין יותר לנשנש ליד הטלויזיה או סתם לעבור ולדחוף עוגיה או פרוסת לחם לפה. אוכלים רק ליד השולחן בישיבה ובנחת. הורדתי ל ח ל ו ט י ן את הטיגון, אין ציפס ואין שניצל מטוגן ולא דגים מטוגני ולא חצילים מטוגנים.... בכל ארוחה צלחת ג ד ו ל ה של סלט מ כ ל ה י ר ק ו ת - והכוונה כרוב, גזר, פלפל אדום ירוק צהוב כתום עגבניות מלפפונים חסה נבטים פיטריות, עם רוטב טעים... שעשוי מ- מעט שמן זית, מיץ לימון, טיפת חומץ, כפית שטוחה חרדל, מעט רוטב סויה, מעט קטשופ,ולמי שאוהב מעט רוטב בלסמי, ופלפל שחור מערבבים הכל ושופכים על הסלט, נכון יוצאת כמות גדולה אז...מלפפון אחד עגבניה אחת חצי פלפל מכל סוג מעט נבטים 2 פטריות וכו'... כמובן שכל פעם אני מכניסה מרכיבים אחרים לסלט אבל בעיקרון כל הירקות. וליד זה בשר או דג או עוף ובערך חצי כוס אורז או פתיתים או פירה לא משנה. כמו כן אני מבשלת הרבה ירקות - ואוכלת ירקות מבושלים ואני מבשלת את כל הירקות גם כרוב וגם דלורית ועושה מאכלי ירקות - פשוט ממציאה מהראש ומנסה אם טעים עושה שוב אם פחות טעים לא עושה שוב... הורדתי את כל עוגות הקרם למיניהם ואת כל העוגיות. וכאשר בא לי משהו טעים... אז יש מעדני דייט נהדרים, ויש גלידות דייט טובות, ופירות וחותכת צלחת עם רצועות של פלפלים מכל הצבעים ועם הדבר הצבעוני הזה אני מנגבת גבינות של 5% בטעמים שונים. כמו כן אני משתדלת לעשות טיול של 3.5 ק"מ ביום (טיול כי זה רק 3.5 ק"מ בשעה) ואני שותה הרבה כ-15 כוסות מים ביום. ואם אני באירוע ובא לי לאכול משהו מתוק אז אני פשוט טועמת ממה שאני רוצה אף פעם לא גומרת את הממתק עד הסוף. ככה הצלחתי לרדת במשקל.

geni1

New member
כל הכבוד לך!../images/Emo47.gif

נכון , כולנו יודעים איך לרדת במשקל! רק היישום קשה!

ומה שיותר קשה ...

זה לשמור על המשקל אחרי שיורדים את הכמה ק"גמים העודפים ....

geni1

New member
ובמיוחד שכולם מסביב אוכלים

את כל מה שאסור לך.

ניני51

New member
הדיאטה של בעלי. הוא לוקח

פט-אקס של חברת ד"ר גרין. לא משנה בכלל את האוכל, רק שהכדורים גורמים לו לא להרגיש רעב, לכן באופן טיבעי הוא אוכל פחות. הוא ירד במשך חודש 4 קילו. למרות שבעלי ספורטאי כל חייו הוא היה שמן למדי, כי פשוט היה בעל תיאבון מוגבר. הכדורים האלה עושים את המלאכה. זה נשמע כמו פירסומת לחברה אבל אני לא מפרסמת אותם רק אומרת לכם מה עזר לבעלי. בעלי עשה המון דיאטות שבהם ירד במשקל אבל מכולם גם נורא סבל. אבל הפעם הוא ממש לא סובל. אם מישהו רוצה את הקישור למה שבעלי לוקח אז אני מוסיפה למטה. אני לוקחת כדורים לבלוטת המגן אז אני פוחדת שזה ישבש אותם, ולכן זה כנראה לא מתאים לי. אבל לכאלה שלא לוקחים שום דבר אולי כדאי לנסות. אם מזמינים בטלפון זה עולה פחות מאשר בסופרפארם. לנו זה עלה 132 שקל עם שליח עד הבית. בקבוקון מספיק לחודש.

geni1

New member
עוד משהו שעוזר

זה דיקור סיני: מכניסים מחטים בנקודות מסויימות באזניים , שגורמות לתחושת שובע. חסרון: יקר מאוד!

geni1

New member
ממש לא!

אלה מחטים קטנות ששמים באוזניים . ממש לא כואב

היי שרוני,הגעתי עד לפה.הייתי חייבת

להגיב על מה שנכתב פה..שלא תעיזו לעשות את הדיקור הסיני הזה..זה סתם פסיכולוגי ועובדים על אנשים בעיניים..כן כן גם את זה ניסיתי זה סתם יקר ולא שווה את זה..אני הורדתי בעזרת זה 12 ק"ג והעלתי הכול חזרה..אז לא לעשות את זה..

ניני51

New member
לגבי ירידה במשקל ועלייה מחדש.

מנגנון הרעב והשובע נקבע ע"י המוח בצורה תורשתית. אבל גם המשפחה והסביבה משפיעים. אנחנו עם שכל דבר נעשה אצלו עם אוכל. חגים, שמחות, עסקים, ומה לא. אבל אלה שהחליטו להיות רזים, עוברים מהפך בחשיבה על האוכל. אוכל זה לא אהבה, אם לא נאכל ארוחה לא נמות. אם לא נגמור מהצלחת אמא לא תכעס. אוכל הוא לא אויב, הוא שם בכדי לשבוע. אלה המשפטים נמצאים אצל רוב השמנים בתת מודע. השמנים גם חושבים המון על אוכל, כמעט כמו שגבר חושב על סקס. הרזים ממש לא חושבים על אוכל, רק כשהם רעבים וגם אז לא מתנפלים על האוכל. לכן דיקור, כדורים, דיאטניות ומה לא...לא יעזרו לרזות. רק שינוי החשיבה או קיצור קיבה. אבל אם לא רוצים לעשות דברים דרסטיים, אם מרגישים שעולים 5 קילו, חוזרים שוב לחודשים דיאטה. הדיאטה הכי טוב שירדתי בה המון, הייתה לשים את המנה על הצלחת, ולהוריד מהצלחת חצי. אוכלים רק את החצי. בדיאטה הזאת מותר לאכול הכל, כולל עוגות קרם. אבל רק חצי כמות. עובד בלי בעיות. בשבועיים הראשונים זה קשה עד שהגוף מתרגל לכמות אוכל קטנה. אחר כך הקיבה מצטמקת וממש לא רוצים לאכול יותר. אגב, זאת דיאטה שלא עולה כלום.

מריני

New member
ניני את צודקת, הכל בראש

מי שרוצה להרזות חייב קודם כל לעשות סוויץ' בראש. אני משווה את זה לעישון סיגריות - אין כזה דבר: לא יכול להיגמל, יש: לא רוצה להיגמל
מי שרוצה יכול וגם מצליח, הכל תלוי בכח הרצון שיש לאותו אדם.

ניני51

New member
ההבדל בין סיגריות לבין אוכל הוא

עצום. על מנת להגמל מסיגריות פשוט צריך להפסיק לעשן.יש כאלה שזה לא שפוט להם. אבל מאוכל אי אפשר להגמל כי עדיין צריך לאכול את המינימום בכדי לחיות. צריך לעבוד על המסרים הפנימיים, שדוחפים אותנו לאכול. יש אנשים שנתקפים חרדת מוות אם הם לא אוכלים ארוחה. בתי הייתה כזאת, והיא עבדה על זה עם מטפל. עכשיו אין לה בעיה להכנס למשטר דיאטה. היא עושה את הדיאטה של שומרי משקל באינטרנט. זה עולה 15 דולר לחודש. משהו כמו 65 שקל לחודש. אבל זה רק באנגלית.

למעלה