לרדת במשקל
קשה אבל לא בלתי אפשרי אפשר לאט ובטוח, שי לי עצה אבל זה לא מהיר וזה לא דרסטי, פשוט לעשות כמו שאני עשיתי (13 ק"ג בארבעה חודשים) לשנות את צורת החיים, (ובלי לעגל בפינות) קודם כל שיניתי את הרגלי האכילה, אין יותר לנשנש ליד הטלויזיה או סתם לעבור ולדחוף עוגיה או פרוסת לחם לפה. אוכלים רק ליד השולחן בישיבה ובנחת. הורדתי ל ח ל ו ט י ן את הטיגון, אין ציפס ואין שניצל מטוגן ולא דגים מטוגני ולא חצילים מטוגנים.... בכל ארוחה צלחת ג ד ו ל ה של סלט מ כ ל ה י ר ק ו ת - והכוונה כרוב, גזר, פלפל אדום ירוק צהוב כתום עגבניות מלפפונים חסה נבטים פיטריות, עם רוטב טעים... שעשוי מ- מעט שמן זית, מיץ לימון, טיפת חומץ, כפית שטוחה חרדל, מעט רוטב סויה, מעט קטשופ,ולמי שאוהב מעט רוטב בלסמי, ופלפל שחור מערבבים הכל ושופכים על הסלט, נכון יוצאת כמות גדולה אז...מלפפון אחד עגבניה אחת חצי פלפל מכל סוג מעט נבטים 2 פטריות וכו'... כמובן שכל פעם אני מכניסה מרכיבים אחרים לסלט אבל בעיקרון כל הירקות. וליד זה בשר או דג או עוף ובערך חצי כוס אורז או פתיתים או פירה לא משנה. כמו כן אני מבשלת הרבה ירקות - ואוכלת ירקות מבושלים ואני מבשלת את כל הירקות גם כרוב וגם דלורית ועושה מאכלי ירקות - פשוט ממציאה מהראש ומנסה אם טעים עושה שוב אם פחות טעים לא עושה שוב... הורדתי את כל עוגות הקרם למיניהם ואת כל העוגיות. וכאשר בא לי משהו טעים... אז יש מעדני דייט נהדרים, ויש גלידות דייט טובות, ופירות וחותכת צלחת עם רצועות של פלפלים מכל הצבעים ועם הדבר הצבעוני הזה אני מנגבת גבינות של 5% בטעמים שונים. כמו כן אני משתדלת לעשות טיול של 3.5 ק"מ ביום (טיול כי זה רק 3.5 ק"מ בשעה) ואני שותה הרבה כ-15 כוסות מים ביום. ואם אני באירוע ובא לי לאכול משהו מתוק אז אני פשוט טועמת ממה שאני רוצה אף פעם לא גומרת את הממתק עד הסוף. ככה הצלחתי לרדת במשקל.