אפרופו בריאות

אפרופו בריאות

האם אתם מקפידים שילדכם יעשו פעילות ספורטיבית כלשהי למען הבריאות ???

אצלי הם מריצים את אמא שלהם יופי! ../images/Emo178.gif

סתתתם...
אני מאמינה גדולה בפעילות גופנית וספורטיבית, מתמידה באימוני כדורסל ושחייה סדירים. גם הילדים שלי, שעדיין קטנים, משחקים המון בחוץ, משתוללים בגני שעשועים, רצים וקופצים. לצערי, הילדים היום מאוד עסוקים בכל כך הרבה חוגים, שרבים מהם פשוט שכחו מה זה לכייף, ליהנות מאחה"צ בגן השעשועים, לרכוב על אופניים בחוץ או לשחק בכדור. זה לא כמו בזמננו, שהיינו מחכים שיהיה כבר 16:00 כדי שנוכל לצאת החוצה לשחק... אחחח, אלה היו ימים טובים, לא?

נכון - פעם זה היה שונה אבל

למרות זאת אנחנו מקפידים לצאת לגן שעשועים לפחות פעם בשבוע ובגלל שהבכור בחוג שלא קשור לתזוזה אני יוזמת איתו רכיבה על אופניים לאחרונה התקינו ממש ליד הבית שלנו בנוסף לגן השעשועים מתקני כושר וכייף לראות שהוא מאוד רוצה לעשות כושר ומוותר על מתקני השעשועים למען הכושר עושה איתם תחרויות ריצה - כמובן שנותנת להם לנצח

לא צריך להכליל ../images/Emo13.gif

אנחנו כאמור כל אחה"צ בגינה עם בדיוק הפעילויות הנ"ל, ויש המווווווווווווווווווון ילדים, גם מהחבר'ה שלנו וגם מכל מיני גילאים אחרים

אצלנו עדיין פעם

אחרי הצהריים כל הילדים יוצאים החוצה. אופניים, כדורגל, תופסת, מחבואים, "הדגל"... האמהות מציצות עליהם מידי פעם, ורודפות אחרי הקטנים.

נטלי22

New member
אנחנו מקפידים שיבחרו בכל שנה לפחות

חוג אחד של פעילות גופנית. השנה נופר הולכת לג'ודו שנה רביעית, וסער גם בחוג כדורגל וגם בחצי מהמפגשים של חוג ג'ודו שנה שלישית (כי החצי השני יוצא באותו זמן כמו הכדורגל). חוץ מזה בימים נעימים אנחנו יוצאים המון פעמים עם האופניים או עם כדורים למגרש הספורט של בית הספר (מול הבית) ומבלים שם שעה שעתיים. זה חשוב מאוד, כי נראה לי ששני שיעורי הספורט השבועיים שהם מקבלים בביה"ס זה ממש לא מספק.

עושים ספורט - החל מהתרוצצות בגינה, רכיבה

על אופניים ורולר, שחיה בבריכה, חוג אושו. אנחנו - ההורים עושים פחות.....

עד שלא יגיע החורף אנחנו כל אחה"צ בגינה

הבנים משחקים כדורגל ומתפרעים על הרולרים או האופניים או הקורקינטים. (הוא גם בחוג כדורגל פעמיים בשבוע) הקטנה קצת פחות
, היא ילדונת יותר רגוע, ולא תמיד מעונינת בספןרט אתגרי של האח והחברים שלו
, אבל אני מקפידה שלפחות מדי יומיים היא תרכב לגינה באופניים. לדעתי פעילות ספורטיבית מאוד חשובה

אנחנו נמצאים המון בגינה, בפארק, מטיילים

בשבתות והילדים רגילים לפעילות ספורטיבית (הולכים לאן שאפשר במקום לנסוע ברכב וכו'). שתי הגדולות תהיינה מאחרי החגים פעם בשבוע בחוג שחייה. את הבן (ארבע וחצי) רציתי לרשום לחוג התעמלות אבל הוא לא מעוניין (מתבייש) אז בינתיים אני אניח לזה (לא רוצה ללחוץ עליו)... והקטנה - קטנה, רודפת אחרי הגדולים. בקשר אלי - נכון שאין כמו דוגמא אישית, אז אצלינו כרגע מקבלים את הדוגמא מהבעל....

אלינקה

New member
משתדלים

כמעט כל סוף שבוע מטיילים קניון לבני זה הקניון האדום ולא מרכז קניות (למרות שהוא אוהב לקנות יותר ממני) הוא נרשם לקראטה בחוגים של המועדונית

למעלה