אפרוחים!

מודי4

New member
אפרוחים!

איך אני מאכיל את האפרוחים שלי? נתתי להם בהתחלה לחם.. הם לא התלהבו ואז נתתי להם לחם עם כל מיני דגנים והם דווקא כן התלהבו.

תלוי

בני כמה הם? אם הם עדיין קטנים אז אתה צריך להביא להם תערובת לאפרוחים כדי לספק להם מזון שיעזור לגדילה נכונה והתפתחות טובה! לחם זה טוב אבל לא מספיק! צריך לתת חלבונים גם וכו........חרקים - ירקות במיוחד חסה יהיה טוב! אני אישית גידלתי אפרוחים לא פעם אחת על ידי מזון מהבית! מלפפונים מגורדים לחם יבש ולחם רטוב ירקות כמו חסה - בתרוזליה - עגבניות וכו ותפסתי גם כמה חרקים ושמתי להם - כגון שילשולים! זה ממש טוב והם מתים על זה - והתולעת הזאת מאוד עוזרת לך ולאפרוחים לתקשר ושהאפרוחים תמיד יבואו אליך! אבל תערובת אפרוחים זה ממש טוב! והכי טוב! .....הבעיה היחידה זה שהיא יקרה יחסית

נופ18

New member
למה יקרה?

אני קניתי חבילה קטנה של משו כמו קילו-קילו וחצי וזה עלה לי 10 ש"ח מחנות לחיות. כמובן שתלוי כמה אפרוחים הוא מגדל ככה הכמות של המזון עולה וגם המחיר.

כי

כי שק של 50 קילו תערובת עולה 100 ש"ח למרות ששק אוכל לתרנגולות רגילות עולה 70-80 ש"ח קילו ב 10 ש"ח זה מחיר מאוד גבוה!

נופ18

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי שזה מחיר מאוד גבוה תודה שאמרת לי כי אני כבר צריכה לקנות עוד תערובת אני אקנה ממקום אחר. תודה.

זה המחיר

בכל החנויות שתמצאי תערובת לעופות - המחיר הוא 10 ש"ח לקילו. אם את קונה שק של 50 קילו (מחנויות שמוכרות במשקל כזה) אז המחיר יוצא סביב 2.5 ש"ח לקילו. השאלה אם את צריכה שק של 50 קילו. החנויות קונות כל קילו ב- 2 ש"ח ומוכרות ב- 10. זה הרווח שלהם. (הדבר נכון לגבי כל דבר. גם אוכל לתוכונים, למכרסמים ועוד).

בפינת חי

בפינת חי שלנו קונים את הקילו בשקל! אם כבר אתם קונים במחירים כאלה גבוהים! אז עדיף ללכת לתערובת איכותית שעולה בלי שום קשר לכמות 10 שקל לקיל! תערובת מאוד מאוד מאוד טובה! אחת התערובות המצוינות בעולם! משמשת לפסיונים ולעופות אקזוטים! שהם מאוד רגישים במיוחד האפרוחים שלהם! אבל בעזרת תערובת זאת מבטיח לכם אפס אבל אפס אחוז תמותה! וזה כבר עובדה! אני אביא לכם קישור לזה.........

שמע אין בעיה מחירים זולים בהתאם

אבל ברוב המקרים מאוד קשה עד בלתי אפשרי למצוא מחירים ראויים גם לעיזים אותו סיפור, אני קונה ב80 ש"ח תערובת לעיזים 25 קילו ובערך אותו מחיר לתערובת מטילות, אני יודע שב80 ש"ח אפשר למצוא 50 קילו, אבל לא מצאתי מישהו קרוב לפה שיוכל למכור לי ולא ידרוש על המשלוח מחיר שיעלה אותו עד שווה למחיר שיש לי כבר, אז לא משנה מאיפה אני אקנה המחיר יהיה אותו הדבר בגלל המשלוח.

זה יקר

זה מאוד מאוד יקר!! רגע כאילו אין לך רישיון? כי חבל אתה קונה במחירים מאוד גבוהים

למעלה