אפקט של ריר

Thanos

New member
אפקט של ריר

היי, אני צריך לעשות אפקט של ריר בפוטושופ, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. תודה.

preacher

New member
יש לך סורק?

תזיל ריר על הסורק ותסרוק. אפקט של ריר. נו באמת. מה הדבר הבא? אולי... "היי, אני צריך לעשות אפקט של בחורה בשמלה ורודה נוסעת על אופני הרים בכביש ת"א-חיפה תוך כדי ששלוש צפרדעי ענק רודפות אחריה עם כלי גינון. יש למישהו פילטר שעושה את זה?"

אשכרה !!!

דרך נוספת להשיג אפקט של ריר: עושים אפקט של מוחטה ונותנים לו נופך מימי יותר, והרי לך האפקט הרצוי!

וואו, וואו!!! להירגע כולם!

קודם כל Thanos, היחס הזה באמת לא מוסיף לך כלום. לא קיבלת את התשובה שרצית, מה לעשות. לא תמיד מקבלים מה שרוצים. אז במקום לאחל מוות לכולנו, תנסה לחשוב למה זה הגיע. לדעתי השאלה שלך פשוט הייתה מנוסחת כמו "על איזה כפתור ללחוץ כדי שיהיה לי...?". אם אתה רוצה לעשות משהו ושיראה טוב, אתה צריך להתאמץ בשבילו. אנשים שמתעסקים בתחום משקיעים הרבה מאמץ בשביל ליצור דברים, וזה לא לחינם. בילי ופריצ'ר הם אנשים כאלו. לכן אפשר אולי להבין מאיפה בא הזילזול שלהם בשאלה שלך. היא לא הייתה צודקת או במקום, גם אם השאלה שלך לא ניראית להם, יש דרך להגיב. ולעניין נוסף- מחקתי תגובה אחת שלך, ואת השניה התאפקתי שלא למחוק. ראה זאת כאזהרה ראשונה שאחריה יבואו מחיקות נוספות ולא אהסס גם לחסום אותך מגישה לפורום.

Thanos

New member
אני לא מבין

כתבתי שאלה מנומסת, העובדה שההודעה באה בטקסט גןרמת לכך שאנשים יוכלו לפרש זאת בכל מיני דרכים. אני מצידי כתבתי שאלה בנימוס ובלי שום הקנטה, (מה שאי אפשר להגיד על פריצ'ר ובילי) העובדה שאתה והם פירשתם זאת כהודעה של "על איזה כפתור צריך ללחוץ" היא לא באשמתי, זאת אשמתכם שלא פירשתם אותה נכון. אם אתה מתכוון לזה שלא פירטתי יותר מידי על איזה אפקט אני רוצה ליצור אז אני לוקח את האשמה אבל זאת מפאת חוסר זמן שגרם לי לא לפרט את רצוני.גם אם הייתם רוצים לדעת למה התכוונתי יכולתם להגיד "אנא פרט" או לא לענות בכלל, אבל לא, אתם ישר מתחילים לקלל ולזלזל. למה בדיוק השאלה שלי לא צודקת או לא במקום? מצאתי שזה הפורום היחידי העוסק באמנות דיגיטלית שכאן יוכלו להסביר לי איך לעשות את האפקט המבוקש, אם אתה מכיר פורום אחר שיותר מתאים לצרכי אני אשמח אם תתן קישור.

אנא קבל את התנצולתי ../images/Emo4.gif../images/Emo52.gif

קודם כל משהו שרק עכשיו שמתי לב: בטעות כתבתי "היא לא הייתה צודקת או במקום" כשהכוונה הייתה לתגובה של בילי ופריצ'ר (רציתי לכתוב:"תגובתם הייתה לא צודקת ולא במקום"), לא לשלך. פאשלה מצערת ביותר שלי. בקשר להמשך- הוכחת עכשיו את רצינותך ויכולת הביטוי שלך, שלא הייתה ברורה מההודעות הקודמות וכאן אני מודה שנעשה שיפוט לא נכון. אבל תגובתך "תמותו כולכם!!" רק תרמה בכך. בכל מקרה, אני מבקש סליחה בשמי ובשם שאר החברים אם נפגעת שלא בצדק ממה שהלך כאן. הפורום הזה, כמו הפורומים החברים לו, לא בא לטפח אגו של החברים הותיקים והמנוסים על חשבון החדשים ומי שבא לו לעשות כך, מוזמן לפנות למקום אחר. ובקשר לשאלתך- פורום גרפיקה ודפוס הוא מקום מצויין לשאול בו דברים מסוג זה למשל, כי יש שם אנשים שיודעים לא מעט ומוכנים לעזור. מלבד זאת יש בקישורי הפורום הזה, תחת הקטגוריה "כלים..." קישורים לשיעורים בפוטושופ. יכול להיות שהם יתנו לך תשובה.

למעלה