אפקט קירור??

קטניפ

New member
כל השטיפות הללו הן אסון גניקולוגי

הן הורגות גם את החיידקים הטובים בנרתיק.

בשונה מסבון רגיל?

שואלת מחוסר ידיעה.
בינינו, אני לחלוטין אוהבת את התחושה הנקייה והריחנית אחרי מקלחת חמה עם סבון טוב, ואז לתת לו לצלול.
אחרי יום ארוך, שלא לדבר על אחרי ספורט, את באמת לא
משתמשת בסבון?

קטניפ

New member
כן, אני משתדלת להשתמש בסבונים

טבעיים אבל לא תמיד עומדת ביעד.
בכל מקרה לא מקרבת לכוס שלי שום שטיפה ייעודית, ותאמיני לי שכמי שסובלת מדלקות רבות בדרכי השתן עשיתי דוקטורט בנושא.

למרות שסבון לא בריא לגוף אני משתמשת אבל,

תסבירי לי למה אני צריכה לשלם בנפרד, הרבה יותר לסבון יעודי לכוס שלי? רק כי משהו החליט שזו עוד דרך להוציא ממני כסף ועל הדרך משדר כאילו שיש לי איזשהו משהו מלוכלך / מסריח / בעייתי.. בין הרגליים?

אני שואלת, לא מסבירה

והשאלה שלי, מבורות, שוב היא האם אין באמת הצדקה, לטיעון שלהם לגבי החומציות באזור הוגינלי, האם אין באמת צורך בסבון עדין יותר?
גם אני משתדלת, באופן כללי, להשתמש רק בחומרים טבעיים, ככל האפשר, על הגוף שלי, ובאמת לפעמים סבון רגיל גורם לי לצריבה מסויימת, במיוחד אחרי סקס, ואני משתמשת בשטיפה ייעודית שהיא מאד עדינה, מנקה ומשאירה ריחני ונעים, אבל לא גורמת לי לשום גירויים.
אין לי מושג אם סתם מוכרים לי לוקשים או לא, אבל העובדות בשטח הן שזה יותר נעים לי.
לגבי התחושה שלך כאילו הוציאו ממך עוד כסף, קחי בחשבון שכל שימוש בסבון הייעודי לטובת האוז רהנ"ל, זה טיפה פחות סבון רגיל, אז בעצם אין פה הוצאה נוספת, ובקבוק כזה מחזיק לי כמעט שנה, אז כהוצאה זה לא מפריע לי.
אבל מישהי כאן כתבה שזה אסון גניקולוגי, ואת זה אני לא מבינה, כי אם זה אסון גניקולוגי, אז גם סבון רגיל הוא כזה, לא?

זה לא מחסכון זה מעיקרון

אני יודעת שקשה להאמין שאני בחורה עם עקרונות

ולמה שישרוף לך שם גם אחרי יחסי מין? את שוטפת בפנים או רק בחוץ. כי לא אמורים לשטוף בפנים.
אם לא תכניסי שטיפה פנימה לא תפגעי בחומציות...

קטניפ

New member
אני אסביר

סבון אינטימי כפי שנקרא מורכב כך שהוא הורג את רקמת החיידקים בנרתיק, הבעיה היא שהוא הורג הכל, גם את החיידקים הטובים, שאותם אנחנו צריכים.
סבון רגיל הוא פחות אגרסיבי במובן הזה.
אני אישית לא מחדירה סבון לנרתיק אלא שוטפת טוב טוב . זה מספיק.

שמת לב שאין שטיפה לגברים

כאילו שהבצים שלהן לא יודעות להזיע ולהסריח.
גברים לא היו קונים כזה מוצר (לפחות הרב הגדול).

איך כל כך קל לשכנע אותנו שמה שיש לנו בין הרגליים מלוכלך ומגעיל

גברים קונים היום

דאודורנט קרמים לפנים ועושים לייזר להורדת שיערות-
לא יהיה קשה לשכנע אותם לקנות סבון חדש עם לחות לעור העדין של האשכים.. זה רק מחכה שמישהו ייצר את זה!
והפרסומת די שקופה

לפני שבועיים כמעט הרגתי את חבר שלי בגלל בדיחת ״דגים״ שהוא סיפר. לא הבנתי איך גבר שכל כל אוהב לרדת צוחק מההנחה שאנחנו מריחות כמו דג

מממ...

לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם בחורה על בדיחה שצחקה על נשים ועל המקום שלהן במטבח.. זה לא הלך כל כך טוב. היא נעלבה מהזוית שלי והחליטה שאני פמניסטית קיצונית (וחסרת חושב הומור).
קשה לי להסביר לאנשים כמה נזק בדיחות עושות.

מאוד ברור לאנשים למה בדיחות על יהודים קמצנים עם אף גדול עושות נורמאליזציה לאנטישמיות אבל, מסרבים לקבל שבדיחות על נשים מזיקות באותה מידה. לא יודעת למה.

newcharm

New member
נו לא צפית שם בעצמך?

אין מה לעשות, דוגמניות המבורגר/שמן שיזוף/כל דבר זה פשוט נעים יותר לצפייה..

למעלה