אפקט מתמשך?

mrdalic

New member
אפקט מתמשך?

שלום לכולם! עשיתי יבוא לווקאל לתוך ערוץ audio ואני רוצה לשים אפקט של דיליי ל שנייה האחרונה של הדגימה ושהדיליי ימשיך גם אחרי שהדגימה נגמרת. אז אני מצליח לשים דיליי לשנייה האחרונה אבל ברגע שהבר נגמר אז זה מפסיק לנגן אותו ולא שומעים יותא את הדיליי. תודה מראש

או שתפתח עוד ערוץ אותו הדבר

או שתעשה אוטומציה לדילאי וככה אתה תקבע מתי הוא יכנס ומתי הוא יצא

kundara

New member
למה כשהבר נגמר זה מפסיק ?

אתה צריך לשים את האפקט כאינסרט אני ממליץ, במקום אוטומאציות, לעשות ערוץ חדש אותו דבר (duplicate track) ולשים שם את הקטע מהדגימה, ועל הערוץ הזה תשים דלאי.

ירדן פ

New member
לא הבנתם אותו

הוא בכלל לא שם אפקט על הערוץ, הוא שם אפקט על הדגימה אז בטח שהאפקט יגמא כשהבר של הדגימה נגמר... הוא צריך לשים אפקט על הערוץ עצמו

sagime

New member
ואם לא רוצים לעבוד real time?

מה שאתה מציע זה לשים אפקט שירוץ ב Real Time, שזו דרך עבודה מסויימת, אבל לא תמיד היא מוצלחת ומתאימה, ובטוח מכבידה יותר (לא?). הרי בעקרון, אם היה לקטע אודיו היה המשך של silence, אז זה היה עובד לו כמו שהוא רוצה. השאלה היא, האם יש דרך להכניס אפקט באמצעות "process" ובצורה מסויימת לגרום לקטע האודיו להמשיך עד כמה שדרוש לו? כאילו מתבקש שהקיובייס יתן אפשרות לסמן כמה תיבות נניח, ואז לעשות procees ואם הוא צריך, הוא יכניס בעצמו את ה silence. מה אתם אומרים? אין כזו אופציה?

kundara

New member
כדי להכניס שקט עושים קומבינה

חוץ מזה, מחשב אמור לסחוב כמה אפקטים, כל עוד אין עומס, עדיף לעבוד בריל טיים. אני כותב עם העפרון עד איפה אני רוצה רעש, ואז אני מסמן את הקוביה שנוצרה + הסמפל ו audio-bounce selection, זה הופך את זה לדגימה חדשה עם שקט בגודל הריבוע שעשינו

למעלה