אפקט המכשפה?...

keton13

New member
אפקט המכשפה?...

עד עכשיו לא הבנתי מה זה בדיוק... מישהו יכול להסביר בבקשה?

d r o r y

New member
אמממ....

לפי מה שידוע לי,זו תופעה שבה האדם מרגיש כאילו דמות מסויימת(שזו בעצם ה"מכשפה") שיושבת לו על החזה,מונעת ממנו לזוז וחונקת אותו באיזה שהוא מובן.זה ממש לא נעים!זו למעשה תופעה נלווית לשיתוק השינה.

keton13

New member
שוב פעם זה קורה לי:\

אני נכנס בWILD למצב הזה של השיתוק שינה וישר, בדיוק באותו רגע שאני נכנס למצב הזה אני שומע כל מני רעשים חזקים:\ פעם אחת אישה צועקת, פעם אחת סתם רעש מוזר, ובדיוק לפני רבע שעה שמעתי קול של "אוהדי" כדורגל צועקים חזק וזה ממש בלתי נסבל:\ אני ישר מנסה לקום כי אני לא יכול לסבול את הרעש הזה! למה זה קורה לי?איך עושים שזה לא יקרה?

s a g s a g

New member
היה משחק אתמול...

אז שמעת אוהדי כדורגל צועקים מהקומה מעליך.... כולם אוהדים פתאום את ארגנטינה

keton13

New member
לא לא לא...

חחחח נו רציני.. אני יודע שזה היה בתוך הראש שלי (1000000000000%) וזה היה ממש בלתי נסבל:\ וזה מונע ממני להיכנס לחלום הצלול... מה אפשר לעשות? זה קורה לי כמעט כל פעם! רק שבכל פעם זה סוג של "רעש" אחר...

s a g s a g

New member
תמשיך...

זה חלק מהתופעות של הווילד... יעני החלום מתמזג במציאות כזה ..אז אתה רואה\שומע\מריח\מרגיש את כל הדברים האלה... פשוט תמשיך עם הווילד ואז כשאתה בטוח שאתה בחלום תנסה לרחף מהמיטה (בתנאי שהיא שם)

keton13

New member
אי אפשר:\

אני מעדיף את אפקט המכשפה כבר לפחות אני יכול לחשוב ולדעת באמת ששום דבר לא נוגע בי זה לא שהיא מרביצה לי וכואב לי, זה בסך הכל נגיעה במקרה שלי זה פשוט בלתי נסבל זה ממש כאילו תתקע את האוזניים שלך ליד צופר של מכונית זה בלתי נסבל זה אמור להיות ככה?:\

silverhawk

New member
שאני אבין...

יש לך משהו נגד ארגנטינה?

למעלה