אפקטים למידי?!

אפקטים למידי?!

יש לי בעיה קטנה עם פתיחת אפקט לערוץ מידי! אני לוחץ insert בערוץ לוחץ להוספת אפקט ומופיעים לי אפקטים שונים לחלוטין מהאפקטים של ערוץ האודיו! אני מאמין שזה מה שאמור לקרות וככה זה אצל כל אחד אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את האפקטים של ערוץ האודיו ולהגדיר אותם שישמשו גם את ערוצי המידי? תודה לעוזרים, גלעד ארליכמן.

HeavenlyB

New member
לא. אי אפשר

כי מידי הוא לא סאונד, ולכן אפקטים שמעוותים את הסאונד לא יוכלו לעבוד על ערוצי המידי. אם האפקטים אתה מוסיף לערוצי האודיו של אותם כלים עליהם שולטים ערוצי המידי.

או קיי אז...

האפקטים שיש לי בערוצי המידי אלו האפקטים היחידים שאני יכול להשתמש איתם על ערוץ המידי?! אין אפשרות להעלות אפקטים חדשים למידי?Delay,Reverb,Filter ועוד.... דרך אגב תודה רבה על התשובה. גלעד ארליכמן.

zoomout

New member
אפשר

כשאתה פותח ערוץ מידי אוטומטית במיקסר נפתח לו ערוץ אודיו במקביל,ולו אתה מוסיף את האפקט שאתה רוצה (reverb,delay ) כלומר כל האפקטים של אודיו.תעשה solo על ערוץ המידי שאתה רוצה להוסיף לו אפקט ,שתראה בבירור איזה ערוץ אודיו שייך לערוץ מידי הזה במיקסר.כמובן יש גם שני סוגים של אפקטים send ו insert,אני חושב שאנשים אחרים יסבירו לך את זה יותר טוב ממני.

HeavenlyB

New member
תיקון

כשאתה פותח ערוץ מידי, לא נפתח לך שום ערוץ אודיו. ערוץ אודיו ייפתח כשתפתח כלי VST. ללא שום קשר לערוץ מידי.

למעלה